24.3.13

VIIKONLOPPU zero zeno &TALLEILUA!

Moi!

Mie pääsin nyt vasta koneelle päivittelemään viikonlopun kuulumisesta, joten tulee paljon tietoa, mutta onneksi on myös kuva materiaalia! (;

Perjantaina normi koulupäivä 8:00-12:45, koulusta suoraan Taralle ja syömään!

Syötyämme Tara & sisko läks tallille ja mie jäin "Taran sijaiseksi" heille ja yritin nukkua sohvalla, huonoin tuloksin tosin...

Tara tuli n.30min päästä jolloi mie jatkoin nukkumis yritystä ja Tara oli koneella... Sitten, kun sisko tuli tallilta, vaihettiin vaatteet ja silleen ja sitten meiksi heitti meidät koululle zeno zero tapahtumaan. (Matkalla haettiin yks kaveri mukaa)

Koululla (joskus seitsemän aikoihin) puhallutettii ittemme sisälle ja käytii parissa pisteessä ja sitten mentiin kamun kaa jonottaa hiusten laittoon & kuvaukseen, jonka jälkeen taas kierreltiin kaikkea.


(c.) Mll

Loppupeleissä suurin osa ajasta oltiin pelaamassa ilmakiekkoa! :D Se on kyll hauskaa ^_^ Melkee kukaa ei vaa meinannu uskaltaa pelata miu kaa sen jälkee, ku löin ekaa kertaa ja osu suoraa lähellä olevaa tyyppiä, ja sen seuraavalla vastassa olevaani paria käsille ja muutenkin ilmakiekko lenteli ulos "kentältä" :D:D

Sitten lähettiin joskus kahen aikaa takasi Taralle.

Illasta en sit muistakkaa muuta x)

Taralla katottiin telkkuu ja sillee ja mie menin joskus 12(?) aikaa nukkumaa.
Sisko & Tara tuli joskus 2 jälkee ja mie havahuin siihe ku hei puhelimest loisti kirkas valo xd No ei se mtn sit vaa jatkoin unia! (;

LAUANTAINA Herättiin, syötiin ja vaihettiin ridivaatteet ja lähettiin tallille.

Tallilla käväsin maneesissa kysymässä, että ketä kaikkia on tulossa tunnille & ope vastasi ja sano että jakaa hepat vasta ku muut tulee ja et Saara saattas mennä talutettavaks, mut sit onneks muutti mielesä ja sain mennä hänel :3

Sitten haettiin heppoja ja laitoin Saaran & Mossen kuntoon, jonka jälkeen laitoin itteni valmiiksi ja sitten käveltiin tallin ympäri (kun maneesissa oli vielä valmennukset kesken) ja sitten ope kattoi, että kaikki istui hyvin ja sitten mentiin vielä kerran tallin ympäri ennenkuin mentiin maneesiin.

Maneesissa käveltiin vähän aikaa, jonka jälkeen muut rupes tekee pysähyksii & mie ja yks toine ruvettiin tekee pohkeen väistöjä. Poni oli niin laiska pohkeelle, että otin pari ravi pätkää, jonka jälkeen jatkoin pohkeen väistöjä. En oikeastaan tiedä, että miten ne meni. kun en huomaa sitä xd

Sen jälkeen ravailtiin jonkin aikaa maneesia ympäri ja poni oli iha reipas (:

Sitten muut meni ovipäätyyn ravi ympyrälle ja myö mentiin toiseen päätyyn laukka ympyrälle.
Poni oli kiva! Tosi kiva tunne, ku poni jaksaa laukata ihan mielellään! Poni ei vielä oikein taipunut, mikä varmaan johtui siitä että poni on jäykempi siihen suuntaan & siitä ettei miun vasen jalka toimi niin hyvin enkä saa siten sisäpohkeella taivuttavia apuja niin hyvin läpi.

Sen jälkeen vaihettiin suuntaa ja ympyröitä ja jatkettiin laukkaamista. Poni rupesi menemään pyöreästi! (Y) 8'3 Opekii kehu :P Oon ihan sika tyytyväinen! En oo enne oikeestaa saanu ponii pyöreeks laukassa! :o Ja sit vielä pysykii siinä ihan hyvin ja jaksoi laukata! :o (Y)

Sitten hyvän pätkän jälkeen käynti ja suunnan muutos kokorataleikkaalla ja puolessa välissä ravi.
(Jossain tässä vaiheessa Tara tuli kuvailemaan)


© Tara


© Tara
 Nyt ruvettiin ottamaan vastalaukkoja ( siis mie ja se yks, muut meni normilaukkaa) , poni nosti laukat hyvin ja jaksoi pitää vastalaukan ja meni hyvin käännöksetkii ja opekii kehu! (: Pari kertaa tuli kyllä oikeitakin (eli tässä tehtävässä vääriä) laukkoja, kun en erottanut xd Mutta suurimmaksi osaksi hyvin! (Y) Mentiin molempiin suuntiin.

huppari maha xd © Tara
 
© Tara


Sitten otettiin loppuravit ja kun poni pyöreenä, niin siirtyminen käyntiin, jonka jälkeen pari kierrosta käyntiä pitkin ohjin ja sitten alas selästä ja satulavyön löysennys & jalustimet "solmuun"


© Tara


© Tara
 Kysyin opelta, että mikä on suurin asia mikä pitää muuttaa ratsastuksessani ni hää vastas, et' hää oli niin yllättynyt siitä, että miun kädet pysy niin hyvin, niin ei hää huomannu mtn pahoja virheitä (Y) Ainut mikä pitää muistaa on se et ku menee vastalaukkaa, niin ponin asetus on myös ulos päin! (:

Oon tosi tyytyväinen tuntiin! :3

Tunnin jälkeen Tara otti pari kuvaa meistä ja sitten purin, harjasin ja loimitin ponin.

© Tara
Sen jälkeen putsasin Jaren martsan ja panssarin ja kun olin putsaamassa kuolaimia Jenna ja Karo tuli, joten menin hakemaan Jaren.

Haettuani Jaren autoin Jennaa Jaren puunaamisessa, jonka jälkeen putsasin vielä suitset ja satulan ja sitten lähdin Taralle.

On se Jare vaa nii ihana enkeli <3

Taralla vaihoin vaatteet ja sillee ja istuin vähän aikaa sohvalla jonka jälkeen sitten menin syömään.

Syötyäni menin sohvalle ja sitten sisko & Tara meni kauppaan ja mie jäin "vahtimaan" hänen pikkusisariaan & koiraan ( & pikku sisko "vahti" meitä & koira "vahti" meitä :D:D)

Kun sisko & Tara tulivat ni heillä oli mukanaan yksi vaivainen sipsipussi! Mutta oli se hyvää eikä aikaakaan, kun se oli jo loppu ^_^

Loppu ilta meni telkkaria kattoessa ja sit menin joskus 12 aikaa nukkumaan.

TÄNÄÄN Heräsin vaihoin vaatteet ja sillee ja sit söin ja lähin tallille.

Tallilla autoin siskoa henien jaossa, jonka jälkeen harjailin Jennan kanssa Jarea ja myöhemmin sitten pidin häntä jonkin aikaa lumikasassa kylmettämässä jalkojaan samalla, kun Jenna pakkaili tavaroitaan autoon.

Sitten laitettiin Jarpille kuljetussuojat (?) & sitten vein Jaren traikkuun ja Fany seurasi kohta perästä. Sen jälkeen kyseltiin Jennalta & Karolta, että muistivathan kaiken. Sitten lähettiin (kodin kautta hakee fanyn paperit) kohti Kotkaa!

Kahden tunnin ajomatka meni oikein sujuvasti jäätäen/nukkuen!

Ajomatkan jälkeen hyö kävi ilmoittautumassa ja sit käytii vessas jne ja mentiin Jennan kanssa ostamassa kokista.

Sitten tungettiin Karolle uudet chapsit jalkaan (eihän siinä mennyt kuin reilusti yli 15min!) ja otettiin hepat pois traikusta.

Otin Jarpilta kulketussuojat & Jenna laittoi hälle suitset päähän ja sitten hyö meni kävelee Karon kanssa rataa ja myö mentii taluttelee heppoi kentälle.

Jarppi käveli reippaasti kentälle, mutta sitten kentällä käveli rauhallisesti ja oli kuin enkeli katteli vähän kaikkee mut ihan vaa sillee mielenkiinnosta ja heti jos hidastin nii hääkii hidasti yms. :3

Kävelyttäneeni Jarppia jonkin aikaa lähettiin takaisin traikulle ja Jenna varusti Jarpin ja sitten hää meni kattoo parin tyypin radan ja mie sillä aikaa jatkoin Jarpin taluttelua.

Sitten kun Jenna tuli ja läks verkkaamaan mie kävin traikulla hakee hänen laukun ja sitten menin maneesiin ottamaan Jennan takin, jonka jälkeen menin toiseen maneesiin ( missä itse kisarata oli) ja etsin paikan, josta pystyisi kuvaamaan hyvin.

Löydettyäni hyvän paikan testailin miten pädin kamera toimii ja sitten kuvasin Jennan radan (90cm), PUHDAS RATA & 1.SIJA! (Y) Sitten lähin ulos & lähettiin traikulle ja samalla puhuttiin siitä miltä rata Jennasta tuntui (ks. asiasta voitte lukea enemmän Jennan blogista (; ! ) Laitettiin Jarpille loimi (jätin laukun autoon) ja sitten mentiin kentälle seisoskelemaan ja juttelemaan Karonkin kanssa.

Kävelytin Jarppalia vähän ja sitten mentiin siskon kanssa maneesiin katsomaan (&sisko kuvaili), kun Jenna (1.sija) & Karo (3.sija) menivät kunnia kierrosta!

Sen jälkeen kävelytin Jarea, kunnes Jenna otti hänet taas verkkaan ja hain taas Jennan laukun ja kuvailin vähän verkkaa, jonka jälkeen siirryin maneesiin katsomaan molempien radat & kuvailemaan Jennan radan ( radoista enemmän heidän blogissaan)

Ratojen jälkeen, hevoset traikulle ja pidin Jarppia, kun Jenna purki ja laittoi loimen yms. Kuuntelin myös hei puheitaan radoistaan yms.

Sitten hepat traikkuun ja menoksi!

Aika alku matkasta käytiin hesessä syömässä ( otin kerrosaterian :P ) ja hyö osti kaupasta turkin pippureita & milky suklaata :P

Paluu matkakin sujui yhtä sujuvasti, kuin tulomatkakin! Ainut miinus oli se, että onnistuin saamaan turkinpippurin kiinni kieleeni & huuleen samaan aikaan enkä meinannut saada irti xd Nyt siinä on semmonen kiva pikku jälki :P :d

Tallilla sitten autosta kamat ulos, hepat ulos (kuljetussuojat pois) & kävin kävelyttää Jarppalia tallin ympäri. Jarppali oli rauhallinen, venytteli päätään välillä ihan alas ja välillä ylös :)

Sitten autoin Jennaa Jarpin purkamisessa ja harjaamisessa yms. ja sitten haettiin ylätarhan hepat sisälle (Karo & sisko haki muut) ja sit hyö läks kotii.

Myö sit siirrettii Saara toiselle puolelle ni sit ku ridiope tulee kisoista ni poni ei oo häne heppojen eessä :)
Sen jälkeen käveltiin Taralle pakattiin kamamme yms. etittii miun puhelinta ja sitten lähettiin kotiin.

Kotona en nyt oo muuta tehny ku vaihanu vaatteet & kirjotellu tätä ^_^ Ja nyt eiku nukkuu ni jaksaa herätä aamulla ! xd

Ylipäätänsä viikonlopusta Taralla, oli kivaa ja MAXI <3 IIHANA MAXI<3 Hää on nii kiva, ku hää on nii miun kaveri ja tulee koko aja rapsuteltavaks ja ku kutsun ni tulee heti luoksen 8'3 Aaaivan ihana otus ! x3

Btw tänää Mirkka ehotti miulle että hää tulee huomen kuvailee minuu tallille & tunnilla, joten työ saatte haluamanne videopostauksen miun talli päivästä x3 Kiitos Mirkka, nyt etukäteen :D:D

P.S. Tänään on Mirkkulin synttärit! 8'------D

No eipäs tässä muuta huomenna riditunti, ylihuomenna matikan koe, keskiviikkona pomppu, to-la Jenni meille yöks + sit sunnuntai :P Eli aika täynnä taas viikko :D

(muokattuani kisatuloksia sivua, niin kello on nyt 5 yli 23... nojaa huomenna puoleen kymmeneen (Y) Tosin herätys on silti 20 vailla kahdeksan, kun bussi lähtee 35 yli... nojaa piikku vikoja!)

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3