10.3.13

Tänäsestä vähän inffoa!

Hei!
Nyt miul on tauko ku sain äikän esseen valmiiksi ni päätin tulla tänne kirjottelemaan, ennen kuin aloitan lukemaan espanjan kokeeseen!

Eilisestä sen verran että muutin tuota ulkoasua jonkin verran,mitä tykkäätte? (: Sen muokkaaminen kesti sinne kolmeen aamuyöllä asti :D Mutta kuiteskin tuo banneri o väliaikainen ! Uusi tulee koha Tara väsää miulle sen (: Mut sekii on väliaikane kunnes saan uudempia ridikuvia ja sitten Jenni varmaan tekee miulle sitten pysyvämmän bannerin! (:

Kuiteskiin sitten kun saan tämän kirjoitettua, niin aloitan espanjan kokeeseen lukemisen, eihän koe ole kuin vasta huomenna! :D Yks miun kaveri on harjotellu kokeesee jo aikakii koko viikon ja hirrvee stressi ja mie taas, (kuten aina) luen vasta vikana päivänä x) No jos hää vaikka yllättäs miut ja sais paremman numeron ! (; :D Pitäs kyllä saaha ks. huono tapa pois, kun kummiskin lukioon oon menossa niin siellä ei oikein pärjää yhden illan lukemisella!

No eipäs tässä muuta! Huomenna oisi riditunti & sisko ja Tara lupas kuvailla, ku mie kuvailen heitä ! <3 Eli huomenna luvassa hyvä päivä! (8 Sitä sitten odotellessa ! :D

MUISTAKAAS VASTATA KYSELYYN! kiitos <3

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3