Katariina

KATARIINAKuvaamassa kisoja Eetu-kisin kanssa! Kesä 2014  © Mirkka HeiskanenNimi: Katariina

L.nimi: Kata, Hobitti

Syn.t : 26.03.1997 (19-vuotias)

Suku.p. nainen

Säkä Pituus: 153cm

Luonne: Olen omalaatuinen ponityttö, jonka intohimona on ratsastaminen ja valokuvaaminen, jonka lisäksi animen katsominen on lähellä sydäntäni. Kaiken tämän lisäksi pitäisi vielä muistaa käydä salilla että selkä pysyisi ehjänä. Tulen toimeen erilaisten ihmisten ja eläinten kanssa. En stressaa turhia ja osaan nauttia pienistäkin asioista, mutta saatan ahdistua itselle epämieluisista asioista, kuten maastoratsastuksesta. Joissain asioissa olen pikkutarkka ja joissain asioissa täysi vastakohta.

Muuta:

♣ Olen harrastanut ratsastusta melkein siitä asti, kun kaverini sai vuoden 2007 kesällä oman shetlanninponinsa Ofen - eli yli kahdeksan vuotta sitten!

Ofe talvi 2014 (?)! Mie ekaa kertaa ohjastamassa kärryillä! © Nea P


♠ Virallisesti ratsastustunneilla aloin käymään vasta maaliskuussa 2010 Vipelentallilla, eli melkein kuusi vuotta sitten!

© Viktoria K


♣ Heti alusta asti Saara -poni oli minun suosikkiratsuni ja ponista tulikin miun hoito- & vakkaritunti/valmennus/kisaponi. ♥

© Mirkka Heiskanen


♠ Ratsastushistoriani aikana olen kisannut sekä koulu- että esteratsastuksessa (max He:B & 60/70cm luokissa, 1- tasolla 2-tasonkilpailuissa).

Eka kuva 2014 & toka kuva 2012, molemmat © Eveliina


♣ Tällä hetkellä kisaan satunnaisesti vuokraponillani Muhkulla, jonka lisäksi tarkoitus olisi kisaja Joonaksella oman tallin koulukisoja.

♠ Olen aina ollut enemmän kouluratsastaja, mutta silti aina välillä - minimissään pari kertaa vuodessa - hypännyt, mutta nyt luottoponia ei ole niin lopetan esteidenkin hyppäämisen kokonaan. olen vuokraponin kanssa innostunut esteistä ja ruvennut hyppäämään useamminkin vuodessa ja jopa käymään estekisoissa!


Viuonna 2015 tuli käytyä valmennuksissa ja kisoissa molemmissa lajeissa!
(Miilan estevalkkakuva © Eveliina & Ahtiaisen kouluvalkkakuva © Mirkka Heiskanen)

kesä 2017


Little Dreamer, jonka unelmana on joskus osata ratsastaa mahdollisimman eleettömästi niin, että poni kulkee peräänannossa käyttäen itseään kunnolla kaikissa askellajeissa. Sekä treenatessa & kisoissa.

Helmikuu 2015 © Eve

Eipäs tässä muuta, jos on kysyttävää kommentoikaa tai laittakaa sähköpostia! >littledreamerkata@gmail.com<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3