9.3.13

Vähän tänäisestä talutuksesta!

Hei!

Heräsin joskus puolen kymmenen aikoihin (?) vaihoin tallivaatteet ja söin ja silleen sitten mentiin tallille!

Tallilla oltiin joskus klo 11 aikoihin ja laitoin chapsit jalkaan ja rupesin laittaa mukaan otettavia tavaroita muovipussiin ja sen jälkeen harjasin ja varustin ponin.

Varustettuani ponin mentiin pihalle ja noustiin selkään, satulavyön tarkistus & jalustimet kuntoon ja menoksi!

Alkumatkasta poni oli tosi rento ja kulki hyvin, kerran vähän hyppäsi sivuun kun edellä oleva Mimmi säikähti kun oltiin rakennusalueen vieressä, mutta muuten hyvin.  (kulki välillä peräänannossakin <3 )


Tässä poni menee kivasti (loppukäyntejä siksi pitkä ohja)
(c.) Sylvia M
kesä 2012

Sitten oltiin siellä "kanakopin" näkösten talojen luona ja tajuttiin että siinä oli naru eikä päässä oikeelle puolelle joten soitettiin tallinomistajalle joka sanoi että kiertäkää. Joten ei sitten muuta kun kiertämään!

Matkalla toiselle puolelle meitä tuli tosi paljon autoja vastaan, mutta onneksi Saara & Mimmi eivät välittäneet niistä!

Toisella puolella meitä tuli vastaan korkeampi naru, joten annoin ponin Denille ja menin narun ali ja menin kysymään että mihin mennään taluttamaan ja että mennäänkö ks. narun ali.
Luvan saatuamme nostin narua ja Deni ja sisko toi hepat ali.

Sen jälkeen talutimme melkein kolme tuntia ja siinä samalla mm. Mimmi ystävystyi Imatran Hiisin kanssa ja joku siinä oli kuvaamassa! :D

Eipäs siinä mtn talutukset meni hyvin kävi jtn 8 ihmistä ratsastamassa ja iloista meininkiä (: Ja ponikii nii sööpö, kun kulkee välillä taluttaessakin nyökissä ;3 :D

Joskus kolmen aikaa ratsastimme sitten takaisin, mutta sitä kautta mitä oltiin alunperin tulossakin, eli meidän piti ylittää naru. No Deni laittoi narun maahan, mutta Mimmi ei tajunnut nostella jalkojaan joten vähän säikähti kun melkein kompastui ja Saara vähän sitä säikähti kanssa, mutta meni hienosti yli nostellen jalkojaan! :D Loppu matka meni kans hyvin vaikkakin poni ei ollut hirveän rento... Tarhojen kohdalla annoin ponillekkin pitkät ohjat kävellä tallin pihalle (sisko ja Mimmi meni pitkillä ohjilla heti kun oltiin päästy suojatien yli "tallitielle" (:

Sen jälkeen alas selästä, ponin purku,harjaus & heinät ja karsinan vaihto (lukolliseen ettei poni karkaa).
Sitten jäätiin vielä vähäksi aikaa juttelemaan, jonka jälkeen lähettiin meille.

Meillä sitten katottiin köh köh elokuvaa & tv:tä ja syötiin voimakaronia :P Sitten kävin saunassa ! Koirakin tuli taas mukaan! :D Nyt oon tässä facettamassa kattomassa telkkua ja kirjoittelemassa tätä (: Aijon kuiteskin lähteä nukkumaan kun kello on jtn 40 vaille 12 enkä halua nukkua koko seuraavaa päivää :D:D

Valitettavasti ei taaskaan kuvia, mutta mistäpäs sitä tietää jos jostain sais matzkuu Mimmistä & Imatran Hiisistä :)

No ei tässä taaskaan mitään sen ihmeempää (; Huomenna meen varmaa kuvaa siskoo yms. ku menee maastoilee ja sit loppu pv äikän esseen teon & espanjan kokeeseen lukemisen parissa!

MUISTAKAAS KÄYDÄ VASTAAMASSA KYSELYYN (; kitoos <3
HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3