6.3.13

Pientä inffoa tulevasta

Hei!

Ekanakii oli ihan normi koulupäivä + kävin pompussa jossa aiheena oli arvot ja nyt olen kotona ja rupean kohta kirjoittelemaan äikän esseetä. Joo tiedän miun piti kirjoittaa se eilen, mutta koska omassa koneessani ei ole wordia ja äitin kone oli töissä niin en saanut tehtyä xd No kuiteskin päätin nyt aluksi ns. kevennykseksi tulla tänne kirjottelemaan niin ehkä sitten jaksan keskittyä paremmin ^_^

Asiaan! Eli miul ois pientä infoa tän vkon tapahtumista ja tulevista postauksista.

To 7.3.2013 - Huomenna normi koulu pv (mm. sisältäen espanjan vihon lainaus & hiihtoa xd) 8-14:15  , ! Sitten miula olis viideltä tunti ja sisko lupasi tulla kuvailemaan!

Eli postaus riditunnista kuvien kera ainakin tulossa (ellei siirry seuraavaan päivään jos tulen kotiin hirrrveen myöhään)

Pe 8.3.2013 Meil taitaaki olla liikuntapäivä O__________o ! Oon täysin unohtanu kyseisen asian :o Hups :D No kuiteskiin pitäisi olla luvassa siis 9:30-14:15 kävelyä -.-' Ei kyllä kiinnostaisi yhtään! Jos sitä sais sen vaik jotekii pois :D

 Sitten koulun jälkeen menen kuvailemaan siskoani & hänen vuokristaan Amia, joten niistä sitten luvassa kuvallinen postaus!
La 9.3.2013 Sain tänään tietää siskolta... tai oikeastaan joltain kaverilta joka kysyi että oliko sisko muistanut kertoa... mutta kuiteskin! Sain tietää että mennään taluttamaan rantaan kun siellä on joku tapahtuma, mutta ei ole vielä tietoa että minne, monelta, kenellä, kuinka pitkäksi aikaa & paljo saahaa siitä tunteja :D No niihin saahaan varmaan huomenna vastaus (; Ainakin toivottavasti! :D Äskettäin sisko kertoi lisää lauantain suunnitelmista: Mennään Mosse reellä/kärryillä ja jonkun muun hepan kanssa ratsastaen sinne ja ollaan siellä 13-16 (:

 Ja kyllähän sitä pitäisi myös espanjan kokeeseen lukea... O:)

Joten postaus tulee jos kerkeän kirjoittelemaan!

Su 10.3.2013 Kuvailen kun sisko ridailee hänen vuokriksellaan Amilla ja luen espanjan kokeeseen, joten jos kerkeän niin tulee postaus.
Ma 11.3.2013 Normi koulupäivä ja sitten joskus neljäksi tallille ja viideltä kuvailemaan siskon ja Taran tuntia ja sen jälkeen vielä oma riditunti ja toivottavasti joku sitten kans kuvailisi minuakin.

Joten ridailusta ainakin tulossa postaus ja jos miuta kuvaillaan niin tulee kuvallinen sellainen!

Seuraaville päiville ei ole vielä mtn ohjelmaa ! (: Ainakaan silleen tarkasti suunniteltua! Tai no onhan joka keskiviikko pomppu mutta ei sitten muuta (:

No ei miulla tässä sitten muuta, kellokin on jo kahdeksan ja miu pitäis vielä keretä kirjoittaa lukemastani kirjasta juonitiivistys jonka jo kerran kirjoitin tunnilla puoleen väliin ja tallensin, mutta seuraavan kerran kun menin etsimään sitä niin en löytänyt xd Unohdin tallentaa käyttäjälleni, joten nyt se on vaan jossain radomissa koulun koneella enkä tiedä missä niistä xd ) Ja muutenkin pitäisi vielä parannella esseetä! Joten meenpäs tästä !

P.S. Kohan vastailette tarpeeksi kyselyyn niin saan tehtyä haluamanne erikoispostauksen! Joten eikun vaan ÄÄNESTÄMÄÄN! (;

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3