Xaras


Nimi: Xaras

L.nimi: Saara, poni...

Rotu: russiarabiristeysysponi

Synt. : 17.05.1997- 08.12.2015

Sukupuoli: tamma

Säkä: n. 145cm (?)

Omistaja: Vipelen talli

Hoitajat: Kata (mie) & Essi

21.03.2015 Jussi Ahtiaisen valmennuksesta ♥
 


Luonne:


Saara oli kiltti poni, joka sopi sekä aloittelijoille (pystyy jopa laukata taluttajan vieressä!), että kokeneemmille ratsastajille (estetykki 80cm esteilläkin,taitaa koulukiemurat ja hyvä reippaassakin maastossa!).
Saaralla pystyi menemään melkein mitä vain; koulua, esteitä, maastossa, uittoa ja vaikka ilman satulaa leikkitunnilla! Kunhan ratsastaja vain muisti pysyä tarpeeksi kaukana muista ratsuista (välttäen potkimisen ), kaikki oli hyvin! Poni teki juuri ja vain ainoastaan sen mitä pyysit, mutta kun osasi pyytää poni kulki kuin unelma toimien pelkän ajatuksen voimalla!

Mie ja Saara kohdattiin ensimmäistä kertaa vuoden 2010 alkutalvella, jolloin aloitin ratsastuksen Vipelentallilla ja siitä asti poni on ollut minun suosikkini! Nyt on kulunut jo viisi vuotta siitä, kun aloitin ratsastamaan Saaralla ja toivottavasti tulee kulumaan vielä monia vuosia! ♥ Melkein kuusi aivan ihanaa vuotta kerettiin yhdessä viettää, mutta nyt rakas poni taivaslaitumilla laukkaa ! </3 Kiitos kaikesta rakas ! ♥ "Don't be sad that it's over be happy that it happened"


2010
Vuosi 2010
Vuosi 2010 meni perusasioiden harjoittelussa.


2011
Vuosi 2011
Vuonna 2011 menin vähän kaikkea, mutta suurimmaksi osaksi koulua. Aloitin myös kisaamisen ja kävinkin jopa kolmissa kisoissa. Esteillä ristikkoluokkaa ja koulussa perusmerkin.

2012

Vuosi 2012

Vuonna 2012 tuli hypättyä eniten koko "ratsastusurani" aikana. Jatkoin kisaamista sekä koulu- että estepuolella. Kouluratsastuksessa kisasin perusmerkkiä ja esteillä 50cm - 70cm.

2013

Vuosi 2013
Vuosi 2013 oli meidän tähän asti paras vuosi! Kehityttiin tosi paljon ja sain ensimmäiset kisavoittoni. Poni rupesi menemään todella paljon paremmin, kuin ennen ja jopa laukassa alkoi pyöristyä.

Estekisoissa menin vain kaksi luokkaa (60-70cm & He:C), joista jälkimmäisen eli C-merkin esteosuuden voiton jälkeen lopetin estekisat ja oikeastaan esteiden hyppimisenkin melkein kokonaan. Lopetuksen jälkeen hyppäsin sinä vuonna vain kaksi kertaa.

Koulukisoissa menin kaksi kertaa He:C:tä, jonka jälkeen siirryin He:B - tasolle. Ensimmäisen He:B:n menin ulkopuolisissa kisoissa!

2014

Vuonna 2014 menin suurimmaksi osaksi koulua ja hyppäsin vain kaksi kertaa. Koulukisoissa tuli käytyä seitsemän kertaa, joista 5 He:B- tasolla ja 2 He:C-tasolla. Kisattiin oman tallin kisojen lisäksi kerran ulkopuolisissa kisoissa Raijan tallilla.2015


Vuosi 2015


Vuonna 2015 menin myöskin suurimmaksi osaksi koulua, mutta hyppäsin myös esteitä. Kävin kolme kertaa Jussi Ahtiaisen kouluvalmennuksessa (2 Saaralla, 1 Esterillä) ja neljä kertaa Miila Mättölän estevalmennuksessa (joista 3 Saaralla ja 1 Santulla). Koulukisoissa tuli käytyä _ kertaa, joista _ He:B - tasolla ja 2 He:C-tasolla. Koulukisoista yksi oli ulkopuolisissa kisoissa IRAlla. Osallistuin myös kaksi kertaa estekisoihin ristikko/50cm (clear round) - luokkaan.

Vaikka vuosi 2015 on jo päättynyt niin pääsette lukemaan kyseisen vuoden postauksia vielä jonkin aikaa etusivulta!


P.S. Saaran vanhalle sivulle pääset >tästä< !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3