15.3.13

Vapari Saaralla & lähtö Vihtiin!

Heips!

Olen nyt autossa ja olemme perillä varmaan joskus 20 min päästä, ja koska olen tabilla pyrin saamaan tästä lyhyen ja ytimekkään postauksen! Ja kuvat tulevat, kunhan pääsen koneelle (;
Tabi ei suostunu kirjoittaa paljoa, joten nyt kirjoitan loppuun ja eihän se kellokaan oo ku vast 1:08 ::)


Eli aloitetaampas ihan tämän päivän alusta :
Normi koulupäivä 8-12:45, bussilla kotiin ja kotona mm. ridivaatteet päälle, kamera & koira mukaan ja tallille!

Tallilla ridi ope kysyi, että monelta aattelin mennä vaparin että kerkeiskö Tara käydä ponilla kolmesta neljään maastossa, ja vastasin että toki, mie meen vaik sen jälkee sit .

Sitten olin menossa hakee ponii, kun Tara tulikii jo ponin kanssa vastaan. Joten sitten pidin koiraa samalla ku sisko & tara laitto ratsujaan + Miimun hepan kuntoon.

Sitten, kun hyö lähtivät maastoon niin m ie o tin pari kuvaa, jonka jälkeen menin takaisin talliin.

Sitten vähän ajan päästä laitoin Jarppalille & Famppalille suojat ja sitten Deni tulikin ja mentiin tielle kameran & koiran kanssa.

Sitten juuri, kun oltiin kävelty Deni soitti, ja saatiin tietää että miimu,tara & sisko olivat tiellä,joten käveltiin takaisin tielle ja Deni piti koiraa ja mie kuvailin heitä (; (Tosin hyö saa kuvat vasta, kun ovat kuvailleet miutakii (; ) Tähän asti sain kirjoitettua tabilla ;)

Sen jälkeen Tara anto miulle ponin, joka oli ihan sitä mieltä et nyt talliin! Sitten annoin ponin siksi aikaa Denille, kunnes sain chapsit & kypärän päähän. Sen jälkeen kiristin satulavyön ja kävelin kentälle ja nousin selkään.
© Mirkka

Kentällä vaan ihan kävelin alkukäyntejä ja kun Mirkka tuli (melkein heti) niin otin ohjat käteen ja poni rupesi menemään kivasti ja Mirkka kuvaili ^_^ Nostin pari kertaa ravin , joka jopa hieman pompauttikin, mutta totesin etten ravaa enää, kun kenttä niin epätasainen.© Mirkka


© Mirkka


© Mirkka


© Mirkka


© Mirkka


Käveltyäni vähän aikaa kentällä, siirryin maneesiin.

Maneesissa oli minun lisäkseni Karo & Jenna + ridiope joka piti heille valmennusta.

Maneesissa menin aluksi ihan vain käyntiä ja väistelin kun muut hyppäsi. Poni kulki nätisti nyökissä, mutta olisi välillä saanut olla kyllä reippaampikin... 

 

(c.) Deni
   
(c.) Deni


Vähän ajan päästä otin mukaan myös ravia ja pyrin siihen että poni kulkisi rennosti myös ravissa. Poni oli ihan super molemmissa! <3 Ei edes pelännyt vaikka kaivinkonehommeli tuli maneesin ulko-ovelle ja paukkui ::3(c.) Deni
(c.) DeniLoppua kohti, kun muut olivat lopettaneet hyppelemisen rupesin ottamaan laukkoja. (laukoista ei kuvia)

Laukat nousi mielestäni hyvin ja poni oikeasti halusi laukata! (Y) Menin pari kertaa kierroksen molempiin suuntiin joiden jälkeen välissä vähän käyntiä/ravia ja sitten laukassa kokorata leikkaa ja ravin kautta laukanvaihto toisessa päädyssä, muutaman kerran molempiin suuntiin! Sitten vain laukkailin ponilla ja poni jopa rupesi loppua kohti olemaan oikein rento laukassakin! (:
Sen jälkeen ravailin poni rentona ja pari laukkaa (poni oli niin jeeeij että päätin ottaa parit laukat vielä) ja sitten loppukäynnit.

Pyysin myös ridiopea, että joskus, kun olisin hänen tunnilla niin mentäisiin laukanvaihoksia (: (ihan pienillä esteillä, kun ei poni oikein muuten vaihda ellei sitten mee täysii ja pukita x)  )

Sen jälkeen sitten purin,harjasin & loimitin ponin ja samalla autoin muita ja putsasin ponin suojat. Sitten soitin meiksin hakemaan & kun hää tuli ni käytii kaupassa.

Kaupasta ostin mm. 2l maitoo, 2l juissii, 2l kokista, 2kpl suklaa danioita 2kpl riidifruttei... leipää... tupla king size yms. (:

Sitten kotiin pakkaamaan ja vaihtamaan vaatteet ja silleen sitten kaheksan jälkee hakee sisko nuorisoillasta ja 3h autossa istumista matkalla Vihtiin (; (sis. 1½h lataamista kuvia koneelle & 1½h tabilla mm. yrittää tekee tätä postausta)

Sitten täällä Vihissä ollaa ns. "asetettu" taloksi ja sit oon ollu täällä koneella mm. tekee tätä postausta! (: (Oltiin perillä n. 23:17 ja kello on nyt 1:53)

No eipäs tässä tänään sitten muutam, meen tekee iltapuuhat ja sitten yläkertaan nukkumaan! (;

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3