5.3.13

Eilinen riditunti ja kuviaa

Hei,

Eilen koulun jälkeen menin bussilla kotiin ja oleskelin siellä jonkin aikaa ja mm. söin ja vaihdoin tallikamat.
Sitten meiksit tuli kotiin ja heitti meidät tallille.

Tallilla hain Saaran samaan aikaan kun kaksi muuta haki Mossen ja Mimmin, sitten autoin Deniä Winin kanssa ja sen jälkeen lähdin hakemaan Tuukkaa samalla kun Ince haettiin.

Tunnin pitäjä tuli puolelta (tunti alkoi tasalta). Sitten hän alkoi valitsemaan ratsuja : miulle tuli Mosse, koska yksi toinen tyyppi kerkesi jo pyytää aikaisemmin... no ei se mitään vaihtelu virkistää.

 Sitten menin maneesiin auttamaan Denin Winin selkään ja sen jälkeen lähdin harjaamaan ja varustamaan Mossea ja siinä samalla sovin Mossen kanssa että tulisin positiivisesti yllättymään hänestä.

Varustamisen jälkeen laitoin vielä itselleni chapsit ja kypärän ja sitten lähin maneesiin.

Maneesissa nousin selkään säädin jalustimet & kiristin satulavyötä ja sitten eikun alku käynneille. Annoin samalla takkini yhelle kaverilleni, kun hän oli ihan jäässä.

Alku käyntien jälkeen ruvettiin menemään vapaasti loivia kiemurauria ravissa. Jonkin ajan kuluttua rupesimme nostamaan volteilla laukkoja ja jatkamaan eteenpäin loivaa kiemurauraa . Muistaakseeni sitten rupesimme tekemään samaa toiseen suuntaan.

Ravissa Mosse ei meinannut oikein taipuna mutta mielestäni Mosse oli ihan super noissa laukka jutuissa! (: Kääntyi hyvin pelkän katseen voimalla!

Tehtyämme tehtävän toiseenkin suuntaan annettiin vähäksi aikaa pitkät ohjat ennen kuin vaihdoimme tehtävää.

Sillä aikaa kun odotimme että joku tuli niin tehtiin pohkeenväistöjä ja sitten tuli uusi tehtävän anto:

Aluksi mentiin pohkeen väistöjä keskelle ja siitä sitten takaisin uralle ja ravin nosto. Ja vähän ajan päästä käynti vaihtui raviksi ja ravi laukaksi.

En oikeastaan tiedä miten pohkeen väistöt menivät, koska en vieläkään huomaa meneekö ratsu pohkeenväistöä vai ei :D:D Ope sano kyllä pari kertaa että takaosa tulee liikaa mutta ei sitten lopussa enää mitään...

Jos oikein muistan niin tässä vaiheessa taidettiin ottaa jalustimet pois.

Sen jälkeen tunninpitäjä laittoi semmoisen merkin että mistä pitää mennä : aluksi käynnissä lyhyeltä sivulta samalla tavalla kuin kokorata leikkaassa vähän matkaa ja sitten merkin jälkeen voltti vasemmalle, jonka jälkeen ravinnosto. Vähän ajan päästä taas käynti vaihtui raviksi ja ravi laukaksi.

Mielestäni tehtävä oli kiva, koska aluksi sai asettaa ja taivuttaa hevosta ja sitten nosto! (: Ope kans mainitsi että jalat meinaavat mennä eteen ja kun sain korjattua niin Mosse meni välillä muodossa ja tuli sitä opeltakin kehuja (: Eli miun ja Mossen sopimus piti! Mosse yllätti miut positiivisesti ^_^

Mentyämme jonkin aikaa ks. tehtävää mentiin vapaat loppuravit ja sitten päästin yhden tyypin vähäksi aikaa menemään Mossella. Ja sitten kun hän oli valmis niin vein Mossen karsinaan ja purin ja harjasin.

Sen jälkeen oltiin ruokinnan ajan tallilla ja sitten lähettiin kotiin.

Kotona ei sen ihmeempää, vaihoin vaatteet, söin makaronia & lihapullia katoin elokuvan ja sillee ja menin nukkumaan.

Valitettavasti ei taaskaan mitään kuvia, mutta minkäs sille mahtaa vaikka kamera olisi mukana, kun ei ole ketään kuvaajia :<

No tässä nyt joku kuva miusta ja Mossesta viime kesältä, tosin kyllä estetunnilta mutta ei maha mitään (;

© Tara

Sitten siirrtytäämpäs tähän päivään:

Normi koulu päivä paitsi että huomasin äikän tunnilla että miun äikän essee ei oo tallentunut joten kirjoitin sitä sitten koneelle koko tunnin ja kun lopetan tämän kirjoittamisen niin kirjoitan sen loppuun, ja sitten mantsan tunti meni siinä kun meillä oli sijainen niin vietiin kuvis kamoja uuteen kuvis luokkaan ja piirreltiin siellä (;

© Minä!
Näin jälkikäteen, miun olisi vaan kannattanut jättää se siksi lyijykynä versioksi! Mutta tehty mikä tehty, meni jo (; Onhan tuo muutenkin aika vammainen, mutta ei se haittaa itte oon ihan tyytyväinen (vaikkakin musta kynä pilasi harjan & etujalan ) (:


Koulun jälkeen sitten bussilla kotiin ja valokuvaamaan koiraa, kun trimmattiin se vähän aikaa sitten niin se on mielestäni niin nätti ni oli pakko ruveta kuvailemaan :D Eli kaikki alemmat kuvat © Minä! joten ei sit kopsailla! Kuten ei mitään muutakaan täältä miun blogista! (; Huom. Koiran pää & tassut on vasta trimmattu, masu trimmataa joskus lähipäivinä :)


<3


sori tausta, mut hauva niin söpö!

Kuvailujen jälkeen rupesin kirjoittelemaan tätä ja kun saan tämän kirjoiteltua niin rupean kirjoittelemaan sen äikän esseen loppuun ja sitten ellei kello ole jo ihan hirveästi niin saatan tulla takaisin tänne kirjoittelemaan teille jotain kivaa! (;

Btw aattelin et voisin joku päivä kirjoittaa jonkun erikoispostauksen joten eikun vaan äänestämään että millainen! Ja tähän voi postaukseen voi myös kommentoida ja laittaa vaikka ehdotuksia (;

Ja hei kokeilin nyt vaihtaa vaihteeksi nuo muut sivut tonne ylös mitä tykkäätte ? Onko mielestänne edellinen parempi vai nytten ? Miusta ainakii taitaa olla hieman selkeämpi ja ainakin näkyy (: Kommentoikaa! ;>

Eipäs tässä muuta...

HEIPPA!


2 kommenttia:

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3