8.3.13

Eilinen riditunti Saaralla & vähäsen tänäsestä liikunta päivästä!

Hei,
Eilen oli taas ihan normi päivä koulussa, pääsin kahen jälkeen ja olin kotona komelta. Tosin kyllä kiersin tien kautta, kun en lumisateen jälkeen nähnyt enää polkua, enkä halunnut uppoutuapolviin asti lumessa,joten päätin kiertää.

Sn. puoli neljä olin valmiina, kameran akku lataamassa & ulkovaatteet lattialla + ridihousut ja sitten sovin siskon kaa et hää soittaa ku lähtee pianosta. No eihän hän tietenkään muistanut soittaa ja sit ku hyö tuli kotiini mie olin facettaas... Sen jälkee puin loput kamat päälle, pakkasin kameran & sit lähettii talliin.

Tallilla huomasin että tunti onkin vastakuudelta ja et miun nimee eilue siellä, joten soitin tunnin pitäjälle ja sit kirjoitin nimeni listaan Saaralla,kuten sovittiin.

Sen jälkeen sitten vein kameran latautumaan & menin hakemaan Winin sisälle ja sitten jonkun ajan päästä, kun sisko & Deni meni juoksuttaa Jarea , niin harjasin ja varustin Deninhoitsun Esterin ja sitten Deni meni ridaamaan Esterillä ja mie menin hakee heppoi sisälle.

Aluksi hain Saaran samalla ku yks kamu haki Mossen, sitten autoin toistakamuu Joonaksen haussa, hain Mimmin ja viimeisenä hain Tuukan samalla kun Ince haettiin.

Sen jälkeen nopeasti harjasin ja varustin Saaran, sitten autoin Mossen laitossa ja silleen ja sitten kello olikin jo jonkin verran yli kuusi kun päästiin lähtemään. Itse laitoin viel ponille suojat ja ittelleni kypärän ja chapsit sitten kiirehdin maneesiin!

Elikkäs olin ilmaisella tunnilla ex-ryhmässäni johon on tullut uusia tyyppejä ja tänään meitä oli kuusi ja mie olin meistä vanhin ja kokenein & menin Saaralla ja sitten nuorin siellä oli vain muutaman(4-6) vuoden ikäinen tyttö joka meni Incellä.

Alku käyntien jälkeen ravailimme pari kertaa puomeja ja sitten tehtävä vaihtui. Lyhyellä sivulla ympyrä ja ympyrällä oli puomeja pitkien sivujen kohdilla, jotka mentiin keveässä istunnassa, ympyränjälkeen pitkällä sivulla loiva kiemuraura esteen sisäpuolelta. Ks. tehtävä mentiin aluksi käynnissä, sitten ravissa.

Poni kulki heti tosi rentona ja opekin kehui asiasta (Y) Poni toimi hyvin ja meni reipasta ravia, kerran kompastui puomiin, mutta huomauttamisen jälkeen meni taas hyvin.

Mentyämme ks. tehtävää jonkin aikaa menimme pitkällä sivulla olevat puomit kerran ravissa ja sitten laukassa, jonka jälkeen ensimmäiset puomit muutettiin ristikoksi. Ja mentyämme sen kerran nostettiin loppupään puomit ristikoksi ja mentiin pääty-ympyrä ja hypättiin ja pääty-ympyrä. Mentiin ne pari kertaa.




Kesä 2012 (ks. esteet olivat kyllä korkeempia kuin kuvan este)
 
Poni meni kivasti. Kiihytti ennen puomeja/esteitä varmaan säikähti jotain, mutta ei se Saarassa haittaa jos menee reippaammin! Poni hyppäsikin hyvin! Mielestäni pääsin hyvin hyppyihin mukaan yhtä lukuun ottamatta, jossa yritin katsoa ponin askelta, mutta en osannut! :D Huomasin taas sen että myötään ihan hassusti, kun myötään vasemman käden ihan suoraksi ja oikeaa kättä vain vähän x)



Talvi 2012 Tässä näkyy toi miu myötäys juttu
  
Ks. tehtävän jälkeen, koska parilla ridaajalla ilmeni ongelmia, joten rupesimme kiinnittämään huomiota nilkkoihin ja rupesimme ravaamaan maneesia uraa pitkin keveässä istunnassa ja käynti-ravi siirtymiä opettajan käskyjen mukaan. Sen jälkeen loppukaartoon, isot taputukset & halaukset, alas selästä ja poni seuraavalle.

 

kesä 2012

  

Valitettavasti ei taaskaan kertomastani tunnista kuvia, kun sisko & Deni eivät millään kerenneet kuvaamaan, kun auttoivat seuraavalle tunnille meniöitä :< Mutta laitoin sit kummikii jotain vanhoja, toivottavasti kelpaa! (:

Ylipäätään tunnista jäi sellanen fiilis, että kyllä mie oon jotain oppinut, kun ei tullut kuin kehuja ja poni tuntu kivalta ! (: Ja muistin taas että miksi mie meen ks. ponilla ! :) Siitä jää vaa aina niin kiva fiilis :)

Tunnin jälkeen menin talliin ja juttelin tuntilaisten + siskon & Denin kanssa ja siitä sitten jonkin ajan päästä meijät haettiin kotiin! Kun kerettiin ajaa just tielle ni pitikii mennä viel hakee kamera tallista xd no hups :D

Kotona sitten vaihdoin vaatteet, katsoin telkkua ja menin saunaan! (Olisin muuten tehnyt sitä äikän esseetä, mutta äidin kone oli töissä...) Aikomukseni oli tulla postaamaan tämä tänne eilen, mutta en jaksanut kun tulin saunasta niin myöhään. Menin siitä jonkin ajan päästä nukkumaan ! (;


Tänään havahduin joskus puol kahdeksalta (?) siihen kun Deni soitti ja kysyi jotain. Siinä vaiheessa koirakin heräsi ja lähti pois miun vierestä. Sitten jatkoin nukkumista vielä n. kymmenen minuuttia jonka jälkeen vaihoin vaatteet, pesin hiukset ja silleen ja otin puhelimella kuvia kamun espanjanvihosta, kun unohdin edellisenä päivänä kopioida sen x) Sen jälkeen bussilla kouluun!

Koulussa odotettiin ainakin 30min ennen kuin mentiin luokanvalvojan tunnille, ja jostain syystä rehtori piti sen, kun meidän luokan valvojamme ei vaihteeksi taaskaan ollut paikalla... No kuiteskin sitten vastattiin johonkin kysymyksiin mei luokan ilmapiiristä yms. ja sitten mentiin syömään!

Syötyämme mentiin ilmoittautumaan kävelijöihin, ja lähettiin kävelemään.

Aluksi kävelin luokkakaverini & rinnakkaisluokkakaverini kanssa hirveen kovaa vauhtia, mutta onneksi kohta tuli vastaan luokastaan jälkeen jäänyt Deni ja rupesin sitten kävelemään hänen kanssaan! <3 Ensimmäiset 5km (?) mentiin hirrveen hitaasti jutellen, sitten ruvettiin kiihyttelemään sis. miun juoksuspurtit & Denin kaato yritykset lumipenkkaan ja kun saavuimme koululle Deni totesi että siinä 8.5km matkassa meillä meni KAKSI TUNTIA! huh huh myö ollaan hitaita! :D No kuiteskiin, kävelyn jälkeen mentiin juomaan kuumaa mehua & ilmoittautumaan, että oltiin palattu! Sen jälkeen sitten käveltiin viel keskustan bussipysäkille ja bussilla kotiin!

Kodin bussipysäkillä soitin mummolle ja ilmotin et tuun hakee koiran. Mummolla & papalla mummo antoin miulle jäätelön ja pari pullaa kotiin ja sitten otin Amsun ja lähin kotiin.

Kotona vaihoin vaatteet ja silleen ja sitten vähän ajan päästä katsoin keittiön ikkunasta ulos ja näin kun Jenna & Jare, Karo & Fany, Miisa & Wini ja sisko & Ami käveli siitä ohi! :D:D

No sitten eikun vaan lämpimämpää päälle ja rannalle! Rannalla soitin Karolle ja pyysin heitä tulemaan sinne.
No sitten kun hyö tuli ni heposet olivat ihan lähössä niin päätettii et hyö jatkaa matkaa ja kuvaillaan joskus muulloin (; Hyö sit lähti ravilla/laukalla ylämäen ylös.

Tässä välissä Amanda oli karannut johonkin kun pelkää hevosia... no ei sitten muuta kuin kotiin ja huutelemaan koiraa... no ei tullut... päättelin että oli yrittänyt mennä mummolle ja papalle, mutta ei hyö oo kotona joten tulee kohta kotia...
Vähän ajan päästä Amppu sitten raapi ovea ja mie päästin sisää ja aluks vähän äänellä toruin ku oli menny karkaamaa, mut sitten kehuin, kun tuli kotii.

Sen jälkeen menin sitten sohvalle ja kattoon telkkuun ja äskettäin sain äitiltä tän koneen ni tulin kirjottelemaan tätä, ja koska kello on jo puol kymmenen niin en jaksa ruveta kirjoittelemaan äikän esseetä vaan meen kohta nukkumaan, koska aamulla aika aikainen herätys!

Ainiin huomenna ois herätys joskus kymmeneltä ja sitten tallille klo:11:30 hepat kuntoon ja kävellään jonnekkin rantaan ja sitten klo: 13:00-16:00 taluttamassa! Sen jälkeen takas talliin ja heppojen hoito ja kotiin tekee äikän essee loppuun ja lukemaan espanjan kokeeseen! Joten en huomenna kerkeä postaílemaan, mutta postaus tulossa kohan kerkeän kirjoittelemaan!

MUISTAKAAS VASTAILLA KYSELYYN! kiitos <3
Eipäs tässä sitten muuta!

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3