9.12.14

LUUKKU 9: Bannerini kautta aikojen!

Joulukalenterin 9.luukussa pääsette näkemään kaikki bannerit, jotka ovat olleet blogissani. Jotkut vähän aikaa, toiset pidempään, osa itse tekemiäni ja osa toisten. Turhat löpinät seis ja kuviin!


1.
Vuonna 2012 pikkuserkkuni tekemä banneri. Kuvassa esiintyy Saara ja Vodi. Suloinen banneri ♥

2.
Yritin silloin myös itse väsätä banneria kehnoin tuloksin... Oma käsiala ihan hyvä idea, mutta huono toteutus... Kuvien rajauksetkin tökkivät aika pahasti...

3.
Toinen pikkuserkkuni tekemä banneri ja samalla viimeinen banneri, jossa on hyppykuvia! ;)

4.
Tämä myös omatekele... Ei myöskään järin hieno... Tässäkin sitä omaa käsialaa mukana, mutta muuten surkeasti toteutettu...

5.
(2013 ? ) Tämä on ensimmäinen omatekemä bannerini, joka on ihan hieno! Yksinkertainen banneri, jossa oma käsiala siististi ja hyvälaatuinen kuva miusta ja Ofesta taustalla. Itse tykkään!

6.
Tämä on toinen banneri tekeleeni, joka on kivasti onnistunut. Tässäkin oma käsiala vielä mukana, mikä on aika kiva. Taustalla kesäinen laidum ja mekon kanssa poseeraamiset ponin kanssa, mitkä ihan kivasti tuotu banneriin.

7.
Tämä on joku banneri suunnitelma, jota en koskaan toteuttanut loppuun asti. Tässä myös suunnitteilla uusi nimi blogille. Ei ole siis ollut näytillä blogissa.
8.
Kesällä 2013 ollut bannerini, jossa on sen kesän suosikki kuviani ja ensimmäistä kertaa blogin uusi nimi! (c.) elamanihevonen.blogspot.com
9.
Elämän pieniä iloja - blogin kirjoittajan tekemä talvinen banneri, johon on päässyt muitakin kuin Saara. Hienosti toteutettu ja mie ainakin tykkään :3 Osa kuva valinnoista on mieleeni, mutta osa ei niinkään, mutta kokonaisuutena todella kiva! :)

10.
Vuoden 2014 ensimmäinen bannerini. En enään jaksanut/voinut kirjoittaa omalla käsialalla, kun en omista enään Gimp 2... Hieman hassu, mutta ihan okei. Kuvat voisivat olla isompia, mutta mitä pienistä!
11.
Amin tultua kuvioihin ajattelin tehdä bannerin, jossa myös Ami on. Ihan kiva idea... Amin pää on super söpö, kun taas Saaran aika lohmo, eikä takana olevat kuvatkaan ole erityisen edustavat... Muuten kivasti sommiteltut kuvat :)

12.
Kesällä-Syksyllä 2014 minulla ollut banneri. Tämä oli aika pitkään ja itse tykkäsin tästä, koska huomio ei kiinnity mihinkän häiritsevään. (paitsi ehkä vähän rannekeeseen...)

13.
Minun tämän hetkinen bannerini. Muokkaaminen edistynyt huimasti ja kaikki on sommiteltu aika kivasti. Esteri on myös päässyt mukaan banneriin! (; Olen ihan tyytyväinen tähän, mutta banneri menee kyllä vaihtoon kunhan vaan saan uusia talvisia kuvia!

.
.
.

Siinä ne nyt olivat! Kaikki 13 banneria! Huh huh... epäonnen numero... no ehkei sitä lasketa, kun jotkut ovat olleet vain kokeiluja? (;

Mitä mieltä työ olitte? Mikä/kenen tekemä banneri oli mielestäsi kivoin? Haluaisitko sie tehä miulle bannerin ? :3


Huomiseen postaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3