7.12.14

LUUKKU: 7

Hei!

Joulukalenterin 7. luukku sisältää kisapostauksen viimekuun kisoista! I hope u like it! POSTAUKSEN KAIKKI KUVAT © MERJA K ! Kiitos ♥

Osallistuttiin Saaran kanssa Torstaina 06.11.2014 Vipelen tallin järjestämiin seurakisoihin. Ei ollut paljon osallistujia, mutta kisat pidettiin silti. Koska osallistujia oli niin vähän, ja vain Vipeleläisiä, ei laitettu kouluaitojakaan.

Tosi edustavia toppaliivi päällä, eikä ponilla ole edes nutturoita (: © Merja K


Tulin tallille melkein tunnin jäljessä omasta aikataulustani, jonka jälkeen en meinannut löytää ponia. Poni ei ollut omalla paikallaan, joten menin ulos räntäsateeseen katsomaan, jos se olisi tarhassa. Eipäs ollut. Sitten takaisin talliin ja siellähän se poni oli toisella puolella tallia karsinassa ihmettelemässä :D

Koska olin tuhlannut jo paljon aikaa, päätin olla laittamatta ponille nutturoita ja häntälettiä (kukaan muukaan ei laittanut ja kaikki tietävät, että poni potkii) ja putsasin ponin kisasuitset ja miun kisasaappaat. Sitten varustin ponin (autoin Mimmin haussa) ja pistin ittelleni saappaat, kypärän ja kisatakin ja lähdettiin maneesiin.

Koska meitä oli vain seitsemän, kaikki verkkasivat samaan aikaan. Minun osaltani tämä ei ollut hyvä, koska en mahtunut kunnolla tekemään mitään, kun piti kokoajan väistää muita ja pysäyttää poni. Sitten menin ulos taluttelemaan ponia, kun kaksi ratsukkoa meni radan, jonka jälkeen takaisin maneesiin verkkaamaan. Nyt oli kaksi heppaa vähemmän, joten mahduin ottamaan hieman laukkaakin.

© Merja K


Sitten taas pihalle taluttelemaan, kunnes meitä oli enään kaksi ja verkkasin n.5min ennen omaa vuoroani. Otin volttikahdeksikkoa, reipasta ravia ja laukkaa, kokorataleikkaa laukassa ja keskellä raviin ja 4-kaaristakiemurauraa. Poni oli nyt vähän parempi, mutta ei silti tarpeaksi reipas peräänantoon. No sitten eikun radalle!

© Merja K


!PÖYTÄKIRJASTA LAITAN KUVAN MYÖHEMMIN! (ja kuvan radanselostuksestani)

Yleisesti rata meni ihan hyvin, muistin miten se menee, mutta huolellisuusvirheitäkin tuli. Radasta jäi hyvä fiilis, vaikkei verkka taaskaan onnistunut.

© MerjaRadan jälkeen oli ihan hyvä fiilis. Muistin radan, eikä tullut rikkoja. Jäi vielä ärsyttämään epäonnistunut verkka... Mutta ihan hyvä fiilis :) Annoin ponin Lotalle maastoon loppukäynneille. Lotta ihanuus myös purki ja harjasi ponin (:

käyntiä pitkin ohjin © Merja

Sitten kuunneltiin tulokset ja syötiin kalataskuja ja kääretorttua. Tuomari kertoi jokaiselle lyhyesti mikä oli hyvää ja missä parannettavaa. Itselläni vielä huolellisemmat tiet (parantuneet huimasti, mutta ei vieläkään tarpeeksi huolelliset), poni reippaammaksi, että menee peräänantoon (nyt hidas). Prosentteja tuli tasan 60%, mikä on miun tämän vuoden toiseksi paras tulos, joten olen siiten hyvin tyytyväinen :) 3/7 sijoittui, joten myö ei sijoituttu, muttei sitä menty hakemaankaan. Laitoin ponille loimen ja vein pihalle, ettei Pööl jaa yksin.

Muiden jo lähdettyä vaihdoin vielä ponin kuolaimet ja odotin kyytiä.


MITÄS MIELTÄ OLITTE TÄLLÄISESTÄ POSTAUKSESTA? MITES TEILLÄ ON KISAAMISET MENNYT?

Huomiseen luukkuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3