17.12.14

17. LUUKKU: Ratsastusharrastukseni tulevaisuus? 2/2, pidemmälle tulevaisuuteen

Lukion jälkeen minulla olisi taas enemmän aikaa panostaa ratsastukseen ja kisaamiseen. Silloin on jo vuosi 2016-2017 ja olen n.20-vuotias, mikä on ihan okei, Olen aikuisratsastaja ja minulla on todennäköisesti oma auto, jolla pääsen sinne minne haluan... MUTTA silloin ponikin on jo n.20-vuotias, mikä ei ole ihan okei! Nyt jo surettaa ajatus siitä, että ponikin vanhenee samaa vauhtia kuin minä... ja kohta häntä ei ole...



Lisäksi en tiedä mikä on muutenkin elämäntilanteeni silloin... Missä asun? Olenko töissä? jne...
Tulevaisuus on muuttuva, enkä tiedä millainen siitä tulee, mutta haluan harrastaa ratsastusta silti. Mielestäni minun ratsastusharrastuksellani on tulevaisuus, toki elämäntilanteesta riippuen tietysti millainen, missä ja kuinka tavoitteellinen, mutta silti. Ratsastuksesta en luovu! (Eri asia toki, jos onnettomuus aiheuttaa sen, ettei pysty...)


Kauempana tulevaisuudessa, sitten kun elämäntilanne on hyvä ja/jos on riittävästi rahaa aijon ostaa oman ponin/pienen hevosen vaikka siskoni kanssa puoliksi. Äitikin olisi hieman kiinnostunut osaomistajaksi, jos joskus siskon kanssa ostetaan oma poni/hevonen. Suurimmalla todennäköisyydellä pysyn tulevaisuudessakin vielä kouluratsastajana vaikka, jos oman ponin joskus hankin, niin eiköhän sillä paljon muutakin tulisi harrastettua kuin pelkkää dressagea.

2012 ?


Oma poni/pienikokoinen hevonen on tulevaisuuden unelmani, mutta saa nähdä toteutuuko se koskaan. Haluaisin päästä kehittymään ratsastajana ja kehittyminen on todennäköisempää, jos pääsee ratsastamaan useammin (kuten mm. siskostani huomaa, kun ratsastaa Amilla lähes joka päivä ja kehitys on suuri!) mieluiten tietysti valvovan silmän alla, niin virheet huomaa ja pystyy korjaamaan. Oman ponin/hevosen omistamiseen liittyy tietysti omat huolensa ja rahaa kuluu oman elämän ja ponin elättämisen (tallipaikka, ruoka, ell, yms.) lisäksi myös mahdolliseen valmentautumiseen ja kisaamiseen, mutta sen takia suunnitelmissa olisikin ostaa jonkun kanssa puoliksi, jolloin kulut pysyvät helpommin hallittavissa.



Unelmieni ponista sitten joskus myöhemmin! (;

Mitkäs ovat teidän ratsastusharrastuksenne tulevaisuus kauempana tulevaisuudessa ? :)

HUOMISEEN LUUKKUUN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3