5.12.14

5. LUUKKU: Joululahjatoivelista

Mitä toivon joululahjaksi? Tähän postaukseen tulee sellaiset asiat, joita voi joululahjapaketista saada! (Esim. lunta, et voi saada paketissa... tai se ei olisi ainakaan kovin käytännöllistä :D )


Ratsastukseen liittyvät:


- Ratsastushanskat (EI toppa!)

En siis tällä hetkellä omista muita kuin valkoiset kisahanskat, joten normi ratsastushanskoille tulisi käyttöä. Musta väri siksi, että ratsastussaappaani ovat mustat.kuva © Hööks --> Linkki 

- Talviratsastushousut ( EI toppa!)

Nyt kun talvi tuli (nyt kyllä plussakeli, eikä kylläkään lunta, mutta kuitenkin)  ja pian alkaa kerrospukeutuminen (enkä haluaisi venyttää maastokuviollisia ratsastushousujani), joten tulee tarvetta lämpimille talviratsastushousuille (EI TOPPA!)


- Saapastuet

Toivoin saapastukia, koska saappaissani ei vieläkään ole niitä (tällä hetkellä pintelit tukina) ja haluaisin saappaideni kestävän mahdollisimman pitkään, joten saapastuet tulisivat tarpeeseen.

kuva © Hööks --> Linkki


- Saapassukkia

Toivon saapassukkia, koska ratsastussaappaisiini ei oikein mahdu normi ratsastussukkia, eikä ilman sukkia/nilkkasukillakaan ole kiva ratsastaa! (Nämä ajateltuna tulevaa kevättä ja kesää, koska nyt ilmojen kylmetessä vaihdan saappaat jodpureihin, koska haluan pysyä lämpimänä, mutta saappaat eivät silloin mahdu jalkaan...)

Kuva © Hööks --> Linkki
-Saapaslaukku

Toivon saapaslaukkua, koska itselläni ei ole mitään laukkua tms. mihin kaikki tarpeellinen kama mahtuisi. Saapaslaukkua voisi käyttää ihan normi ratsastuskamojen säilyttämiseen, jolloin ne pysyisivät siistissä järjestyksessä tai/ja saapaslaukkuun saisi laitettua kaikki kisakamat, eikä tarvitsisi kantaa monia eri tavaroita. Lisäksi, jos lähdemme reissuun esim. Yyteriin, niin saapaslaukkuun saisi hyvin kaiken tarpeellisen mahtumaan kerralla!

Kuva © Hööks --> Linkki


- Nahkaiset kannusremmit

Toivon nahkaisia kannusremmejä, koska ne olisivat siistimmän näköiset, helpommin oikean kokoiset, helpommin putsattavat ja toivottavasti paljon parempi laatuiset, kuin nykyiset nailon (?) kannusremmini. Näistä toivoisin "hopeita" solkia ja mustaa nahkaa, koska kypärä on harmaa, kannukset "hopeat" ja ponin varusteet mustat, kuten myös miun mm. saappaat ja kisatakki.

kuva © Hööks --> Linkki


- Nahkasaippua ja -rasva

Toivoisin uutta nahkasaippuaa ja -rasvaa, koska edelliset ovat miltei loppu ja nahkavarusteet tarvitsevat putsausta.

kuva © Hööks --> Linkki


MUUT:

- Keltainen älypuhelin / musta älypuhelin & keltaiset kuoret

Toivoisin keltaista kännykkää, koska miun kännykkä meni rikki kesällä, jonka jälkeen olen lainaillut muiden vanhoja kännyköitä, joista mikään ei oikein toimi. Toivon keltaista kännykkää, koska keltainen on lempivärini ja se on huomiota herättävä väri, niin kännykän löytää helpommin, jos se vaikka tippuu. Kännykkä voi toki olla myös musta, jossa on keltaiset kuoret.

- Kuulokkeet

Toivoisin myös kuulokkeita, koska haluaisin pystyä kuuntelemaan kännykälläni musiikkia myös julkisilla paikoilla.

- Bling bling kynsilakkaa

Toivoisin Bling bling - kynsilakkaa, koska ne ovat ihania, sopivat juhliin ja kun kynteni ovat lakatut, en revi kynsiäni, jolloin ne kasvavat nätimmiksi.
Kuva © H&M --> Linkki


- Huulirasvaa

Toivon huulirasvaa, koska en omista sellaista ja minun huuleni ovat tällä hetkellä todella rohtuneet ja tarvitsevat huulirasvaa.
Kuva © Blistex --> Linkki

-Muistikortteja

Toivon muistikortteja, koska niitä ei koskaan voi olla liikaa :P

- ja tietysti suklaat ja muut herkut 

Kukapa ei haluaisi/tykkäisi erilaisista mässyistä? :P

- Pussilakanasetti

Toivon pussilakanasettiä, koska tarvitsen uuden vanhan tilalle.

.
.
.

Tiedän, etten tule tätä kaikkea saamaan, mutta jos edes osan saisin olisin iloinen :)

MITÄ TYÖ TOIVOTTE JOULULAHJAKSI? Kertokaa kommenttiboksiin tai laittakaa vaikka linkki omaan joululahjatoivelista - postaukseen! :)

Huomiseen luukkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3