16.12.14

16. LUUKKU: Ratsastusharrastukseni tulevaisuus? 1/2


Nyt kun olette kuulleet osittain ratsastushistoriastani, niin vuorossa on ratsastusharrastukseni tulevaisuus!

Tässä postauksessa on yleisesti lähitulevaisuuden pohdintaa ja tavoitteita, eli vuoden 2014 lopulle ja vuodelle 2015.

Onko ratsastusharrastuksellani tulevaisuutta, kun menen lukion kolmannelle ja kirjoitukset pukkaavat päälle?

Mielestäni on! Olen harrastanut ratsastusta muutama kuukausi vajaa viisi vuotta ja aijon kyllä jatkaa! Olen kehittynyt paljon, enkä haluaisi kehityksen olevan turhaa.

joulukuussa 2013 ♥


Loppu vuonna olen päättänyt nauttia jokaisesta ratsastuskerrasta ja mennä muutakin kuin "kouluvääntöä" Saaralla, sitä silti unohtamatta. Pitää nauttia vielä, kun on mahdollisuus! En ole vielä tänne maininnutkaan siitä, että olen nyt ollut kaksi kertaa puomitunnilla, joista jälkimmäisellä HYPPÄSIN pitkästä aikaa ESTEEN! Se oli yksi este, pysty ehkä joku 50cm, mutta minulle hyvä saavutus, kun olen hypännyt viimeksi kesällä. Esteen hyppääminen oli mukavaa vaihtelua, mutta siitä lisää kuulumispostauksessa... Voisin jopa melkein mennä joku aurinkoinen päivä lyhyelle maastolle...

Joulukuussa 2013 ♥


Se on kyllä totta, että ensi vuonna minulla ei ole niin paljon aikaa ratsastukselle, kun pitää panostaa lukion läpipääsemiseen, mutta en aijo lopettaa ratsastusta. Ratsastuksen määrä tulen vähenemään, joten pitää yrittää imeä tietoa joka ratsastuskerralla. Ratsastuksen määrän vähentyessä en myöskään pysty panostamaan treenaamiseen kunnolla, joten saa nähdä osallistutaanko kisoihin vai jääkö kisaaminen kokonaan pois.

kesä 2014
Tämän vuoden kisailut on nyt kisailtu (viimeisimpään kisapostaukseen pääset TÄSTÄ) ja katse on tulevaisuuteen. Kilpailuhistoriaani pääsette tarkemmin lukemään TÄSTÄ. Ensimmäiset kisat tulevat olemaan sunnuntaina 04.01.2015 heti koulukurssin (02.-03.01.2014) jälkeen, joten 2014 loppuvuosi ja vuoden 2015 alku menee niihin treenatessa. Tavoitteena hyvä verkka ja radalta n.55%.

talvi 2014

Täytän ensi vuonna jo 18-vuotta, joten en enään ole junnu vaan siirryn sennuihin. Ensi vuonna(kaan) en aijo hankkia aluelupaa (,joten tuntsarit jäävät taas välistä), koska emme ole mielestäni vielä valmiita siihen, eikä aika riitä. Tavoitteena olisi päästä vielä kisaamaan vuosi 2015 seuratasolla parantaen tulosta niin, että loppu vuodesta tulisi 60% tuloksia enemmänkin. MUTTA tämä EI valitettavasti suurella todennäköisyydellä tule tapahtumaan, koska siirryn lukion kolmannelle ja kirjoitukset alkavat tulla ajankohtaisiksi (vaikkei minulla ole mitään hajua mitä kirjoitan ja aijonko käydä lukiota kolme vai neljä vuotta...) , joten panostan lukion käyntiin ja ratsastus jää vähemmälle.

alkutalvi 2014


Harmittaa jo etukäteen ratsastamisen väheneminen, kun se tänäkin vuonna väheni ja sen huomaa... Mutta jos vain nautittaisiin tästä hetkestä eikä murehdittaisi tulevaa ? Pakko sitä on jotakin jo etukäteen suunnitella, mutta ei sitä kannata turhaan murehtia. Tapahtuu mikä tapahtuu.

Nauti hetkestä! ♥

HUOMISEEN LUUKKUUN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3