1.1.16

Uusi vuosi 2016 - tauon loppuminen!

Huh huh!  Viimeeksi on tullut kirjoitettua elokuun alussa Porin ratsastuskeskuksen tunnista (ks.  postaus >tästä<) ja nyt on jo lokakuu tammikuu - aivan uusi vuosi - menossa! Eli tauko on ollut todella pitkä!

 Mistä tämä tauko sitten johtui?

Postauksiahan miulla on jo joitakin valmiina, mutta kuvien saaminen/niiden lataaminen koneelle ovat olleet ongelmana. Eli yksinkertaisesti LAISKUUS!  :D
   Toinen, ehkä pätevämpi syy on ollut lukion jatkuminen. Nyt kun on ensimmäinen kolme koeviikkoa ja ensimmäiset YO-kirjoitukset (psykologia & lyhyt matikka) ohi pystyy taas keskittymään enemmän vapaa-aikaan - varsinkin nyt, kun ensiviikolla alkaa syysloma  on joululoma (; Sitten kun joululoma on ohi niin kiirettä pukkaa viimeisten kurssien ja kirjoitusten, penkkareiden ja - toivottavasti keväällä -
lakkiaisiin valmistautumisessa!

Mitä tauon aikana on tapahtunut?

Tällä välillä on tapahtunut paljon! Estevalmennuksia, koulutunteja (Saaralla ja jopa kahdella kuudella muulla), taluttelua metsässä ja heppainstagramin luominen - ja unohtaminen - Neean kanssa (@DRESSAGEDREAMERS) ja uusiin heppatuttavuuksiin tutustuminen ja oman maailman romahtaminen (</3) ... Tapahtumista saatte tietää lisää kuulumispostauksesta ja erillisistä tiettyyn aiheeseen liittyvistä postauksista! (Joita tulee toivottavasti loman aikana postattua useita, jotta päästään nykyhetkeen!)

Vuosi 2015 ♥ "Don't be sad that it's over be happy that it happened" ♥
Entäs työ? Miten teillä on loppuvuosi mennyt? Linkkailkaas jos olette tehneet tiivistyspostausta tai -videota vuodesta 2015! :) 

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3