5.1.16

Kesän 1-tason koulukilpailut!



Osallistuttiin ponin kanssa Vipelentallin 1-tason kouluratsastuskilpailuihin 18.07.2015 (eli jo ennen Yyteriin lähtöä).  En muista enää paljoakaan kyseisistä kisoista, mutta kerron lyhyesti kaiken merkityksellisen. Miulla oli paljon aikaa ennen omaa rataa, joten pystyin muun muassa tekemään nutturat ihan rauhassa. Verryttelystä tuli todella huono, koska maneesissa oli paljon porukkaa ja potkivan ponin kanssa ei kauhean lähelle ketään uskalla menemään.


Poni oli verkassa ja radalla jotenkin pidättyväinen ja radan jälkeen syy selvisikin - ponilla oli kakkahätä. Palattuamme kentältä takaisin maneesiin loppuverkkaamaan poni nimittäin pysähtyi keskelle maneesia kakkaamaan, jonka jälkeen tahmaudesta ei ollut tietoakaan :D No selvisipäs syy siihenkin!


Rata meni muuten ihan ok, mutta mie menin unohtamaan radan! Radan jonka olen monen monta kertaa mennyt! Hups :D Muutenkaan rata ei ollut mitään parhaimmistoa ja prosenttejakin tuli vain 53% - eli vuoden huonoimmat (ei kuitenkaan kokonaisuudessaan meidän huonoimmat). :D Radasta jäi kuitenkin hyvä fiilis ja fiilis parantui entisestään kun tuomari pyysi minua katsomaan taakseni (aluksi säikähdin - luulin unohtaneeni jotain - ) ja näin Eetu kisun takanani kävelemässä luokseni. Tuomari kirjoitutti pöytäkirjaankin huomioksi ettei poni pelkää radalla olevaa kissaa :3 Tulin sitten alas ponin selästä ja vein kisun pois kouluradalta (+ laitoin ponin päristellessä tippuneen korvahupun takaisin paikoilleen), jonka jälkeen nousin takasin selkään ja lähdin maneesiin.




Siellä se Eetu kisu on - vileä aidan ulkopuolella :3

Lopputervehdys


Tapu tapu ♥


KUVAT PÖYTÄKIRJASTA LATAUTUVAT!

Mites teillä on mennyt kisat? Oletteko työ joskus unohtaneet jonkun radan vaikka olisitte menneet sitä monta kertaa aiemminkin?


Heippa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3