17.1.16

Fiiliksiä vuoden 2015 lopuilta

Tyttö istuu huoneessaan

Tyttö istuu huoneessaan
Mitä tyttö koittaa?
Tyttö kirjoittaa kirjoituspöydällään 
Mitä tyttö kirjoittaa? 

Jotain mikä muuttaa asioita?
Jotain mitä mieleen tulee?
Jotain ihan merkityksettömiä asioita?
Jotain mikä päätöksiään tukee?

Tyttö kirjoittaa
mitä haluaisi
muttei voi saavuttaa
mitä ei haluaisi
muttei voi muuttaa

Tyttö istuu huoneessaan
Mitä tyttö koittaa?
Tyttö koittaa sängyssään
omaa itkuaan voittaa

-Katariina 17.01.2015

Vuoden 2015 lopulla olin hereillä vielä aamuyöllä, joten otin kynän & paperia, ja rupesin vain kirjoittamaan. Kuvan alla on vielä koneellekirjoitettu versio tekstistä, koska käsialani on niin epäselvää ettei siitä kukaan kuitenkaan selvää saa :D .
"Haluaisin että ratsastamisella olisi joku merkitys.
Haluaisin kehittyä ratsastajana ja pystyä näkemään kehityksen.
Haluaisin tavoitteita joita kohti treenata ja motivoitua jatkamaan.
Haluaisin päästä menemään mahdollisimman paljon samalla ratsulla, jotta oppisin miten juuri tämä tietty yksilö toimii ja pystyisin luottamaan, jolloin yhteistyö parantuisi ja voitaisiin kehittyä.
Haluaisin pitää tallillaolon mahdollisimman stressittömänä.

koulukisatreenit kesällä 2015 ♥


En siis halua tietää ratsuani vasta hetki ennen tuntia ja laittaa tätä kiireessä kuntoon - varsinkaan jos en tunne kyseistä hevosta.
En myöskään haluaisi, että ratsuni vaihtuu joka kerta, jolloin suurin osa tunnista menee siihen, että opettelen miten juuri tämä yksilö toimiikaan - tunteeseen että olen ekaa kertaa hevosen selässä.
En haluaisi ratsastaa ilman päämäärää, vaihtuvila hevosilla - joista kenenkään selkään en tunne kuuluvani, joihin en pysty luottamaan.

En halua...                                                                                                             ...tätä...


Haluaisin palata takaisin niihin aikoihin kun kaikki oli hyvin...
niihin aikoihin kun Saara oli vielä luonani...
Valitettavasti en voi - tiedän sen.

Kuitenkin nyt kun käsi on rikki - mitä tämä kirjoittaminen ei ainakaan paranna - niin tulee pakostikin taukoa ratsastamisesta/treenaamisesta, jolloin ei tarvitse miettiä sen enempää vielä - ehkä ensivuonna sitten...

...Ehkä näin on hyvä...

-Katariina 28.12.2015"


Onkos muilla tullut joskus tälläisiä fiiliksiä? (Linkatkaa toki jos teillä on postauksia samasta aiheesta) Vaikka kaikki on periaatteessa todella hyvin (minulla on mahdollisuus ratsastaa hienoilla hevosilla koulua, esteitä tai vaikka maastossa, hyvässä opetuksessa maneesitallilla), mutten tunne olevani onnellinen - vaikka todellakin pitäisi. Muutos entisestä on niin suuri (totuin treenaamaan ja kisaamaan tietyllä ponilla, ei tarvinnut odottaa tuntilistoja, kun nimeni oli aina automaattisesti Saaran kohdalla ja niin edelleen...), että kaikki energia menee muutokseen tottumiseen...


Kuitenkin nyt omat fiilikset ovat jo paremmat ja tulevaisuus näyttää ihan valoisammalta - vaikken ole vielä tänä vuonna ratsastanutkaan. Ratsastamattomuuteen ja heppojen vaihtutuvuuteen pitäisi tulla ensi kuussa muutos! Muutoksesta myöhemmin vielä uudestaan, kunhan kaikki varmistuu!

Talvi 2013 © Nea

HEIPPA!

4 kommenttia:

 1. Mitä siun kädelle on käynyt?
  Tiiän siun tunteen,kun ikävöit saaraa,ite menetin kans kesän lopussa kaks tärkeetä heppaa <3
  Toivottavasti löydät uuden harrastus kaverin,jonka kanssa saisit unelmas toteutettua :)
  Käy kurkkaamassa miun blogi jos kiinnostaa :) lahtolaskennastamaaliin.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Jos totta puhutaan niin en tiedä O_o Hartija on ollut jumissa pitkään ja joulukuussa kuvattuani 2h estevalkkaa hartijaan tuli hermokipu mikä pisti sormiin asti ja puudutti käden... joten söin sitten reilu viikon särkylääkkeitä... Aluksi en voinut edes laittaa kättä ylös tai nyrkkiin, mutta nyt jo paljon parempi ja pystyn jo laittaa hevoselle loimen selkään :)

  ♥ Otan osaa ♡

  Tällä hetkellä vaikuttaa lupaavalta, että saan helmikuusta lähtien uuden harrastuskaverin :3

  Käyn katsomassa! (:

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti kätesi tulee kuntoon ja pääset taas selkään! Kiva kuulla, että olet saamassa uuden harrastuskaverin! Kerrothan täällä sitten, jos se toteutuu ;)

  VastaaPoista

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3