22.1.16

Innostus ulkoasujen tekoon!

Hei!
Miulla ei oo mitään uutta kerrottavaa hevosrintamalla paitsi se, että helmikuun suunnitelma on nyt varmistunut! :3 Jee, en malta odottaa!☺ Helmikuun suunnitelmasta lisää helmikuussa, koska nyt mutta miulla on ihan muuta asiaa!

Innostuin pari päivää sitten pitkästä aikaa ulkoasujen muokkaamisesta! Aluksi muokkasin hieman omaa ulkoasuani - laitoin uuden taustan, päivitin miun ja Saaran sivut, ja muokkasin värimaailmaa. Kertokaa toki mielipidettä mitä tykkäätte miun uudistetusta ulkoasusta! :)
 Muokkailtuani oman ulkoasuni innostuin vain lisää ja  muokkasinkin lähipäivinä kaksi muutakin ulkoasua! Muokkasin ystävilleni Peepalle ja Miilalle uudet ulkoasut. Jos haluat katsoa ulkoasuja - tai itse blogeja - tarkemmin niin Peepan blogiin pääset painamalla >tästä< ja Miilan blogiin pääsette painamalla >tästä< !

  http://mydressagedreams.fi Peepan ulkoasu © Katariina /  Little Dreamer

Peepalle tein uuden bannerin, vaihdoin taustan ja muokkasin värimaailmaa. Tästä bannerista tuli omasta mielestäni todella kiva - varmaan hienoin minkä oon koskaan tehnyt! :)  Kaikista tärkeintä kuitenkin että Peepa itse tykkää! ;) Kuitenkin kuulisin ihan mielelläni teidänkin mielipidettä Peepan uudesta ulkoasusta, joten kertokaahan mielipiteenne kommenttiboksiin! Kiitos ♥

http:/miilajamimo.blogspot.fi/ Miilan ulkoasu © Katariina /  Little Dreamer


Muokattuani Peepan ulkoasun aloitin muokkaamaan Miilan ulkoasua. Tein Miilalle uuden bannerin, vaihdoin tänään ottamani kuvan taustaksi, muokkasin värimaailmaa ja lisäilin erilaisia gadgetteja ja esittelykuvat. Mielestäni tämä ulkoasu on oikein kivan talvinen ja muutenkin aika onnistunut! :) Miilakin vaikutti oikein tyytyväiseltä uuteen ulkoasuunsa - mikä onkin tärkeintä!  Entäs mitäs työ tykkäätte tästä ulkoasusta?

Olen oikeesti positiivisesti yllättynyt siitä kuinka kivoja ulkoasuja sain aikaiseksi! Onkos muille tullut lähiaikoina inspiraatiopuuskia ulkoasujen tekoon? Tai mahdollisesti päinvastoin - ei motivaatiota ollenkaan? Kertokaa ihmeessä - kommenttiboksiin - jos teille on tullut samanlaisia inspiraatiopuuskia ( + linkatkaa tuloksenne) tai jos teillä ei ole inspiraatiota ollenkaan (saattaisin jopa innostua väsäämään lisää ulkoasuja/bannereita) ! Kertokaa toki myös oma lempparinne tämän postauksen bannereista! Kiitos ja ...

...Heippa!

2 kommenttia:

  1. Vau, hienoja ulkkareita! Ja upea banneri. Mäkin haluisin osata tehdä tollaisia... Todella hienoja ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Harjoittelemalla onneksi oppii - ainakin vähitellen! Tosin välillä on myös niitä kausia, kun ei onnistu sitten millään vaikka kuinka yrittää! (:

      Poista

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3