4.1.16

The Evil Plään!

Perjantaina 31.07.2015 toteutettiin Neean kanssa The Evil Plään, alias hevostenvaihto. Minä pääsin siis pitkästä aikaa ratsastamaan Jontulla ja Neea Saaralla. Sovittiin kuitenkin varustavamme omat mussukkamme.

© Mirkka H / INANA


Ajattelin olla reipas ja nousta Jontun selkään tuolilta, mutta Jontun yrittettyä kahdesti kaataa miut sieltä alas, totesin normaalisti nousemisen olevan helpompaa :D . Joonas vaikutti jo alku käynneissä ihan kivalta, tosin laiskalta. Ei vaikuttanut yhtä isolta kuin edellisviikon Timppa. En sitten tiedä kumpi oikeasti on isompi :D

Timppa © sisko & Jonttu © Mirkka


Alkuverryttelyksi otettiin kevyttä ravia ja laukkaa, jolloin yllätyin hepan tasaisuudesta! Tosin laukassa mentiin liian hitaasti, kun tuli tunninpitäjältäkin huomautus vauhdista :D

© Mirkka H / INANA


Alkuverkan ja välikäyntien jälkeen tehtiin aluksi pohkeenväistöjä molempiin suuntiin. Aluksi väistöt olivat vaisuja, mutta saatuani Jontun aktiivisemmaksi väistöt alkoivat sujumaan paljon paremmin. Pohkeenväistöjä taidettiin tulla myös ravissa (?). Pohkeenväistöjen jälkeen tultiin voltteja ja avoa, jotka onnistuivat hyvin.

© Mirkka H / INANASeuraavana vuorossa oli puolivolttien tekoa. Tehtiin siis puolikas voltti oikealle, jonka jälkeen suoristus ja puolikas voltti vasemmalle ja takaisin uralle. Tätä tehtävää tehtiin myös ravissa. Sitten tehtiin kokonainen voltti oikealle ja heti perään voltti vasemmalle ja sitten uralle. Tätäkin tehtiin myös ravissa.

© Mirkka H / INANA


Lopuksi tultiin vielä laukannostoja. Nostettiin laukka ja tehtiin voltti, jonka puolessa välissä siirrettiin käyntiin. Tämä tehtävä sujui oikein kivasti! Jonttu toimi ajatuksen voimalla ja siirtymät olivat helppoja!

© Mirkka H / INANA


Laukkojen jälkeen hetki loppuravia ja käyntiä pitkin ohjin! Sitten purettiin ja harjattiin heppaset + juteltiin jotain, jonka jälkeen kotiin.


Jonttu vaikutti niin kivalle, että sillä voisi mennä joskus uudelleen! Ensi kerralla Jontulla ratsastaessa pitää vaan pyytää vielä enemmän niin hyvä tulee! Mietin myös että voisi joskus kokeilla mennä Jontulla koulurataa ja, jos vaikuttaa hyvältä voisin jopa osallistua ehkä kisoihinkin (, jos ABI-vuodelta kerkeän)! (:

Mites olettekos työ tutustuneet uusiin tuttavuuksiin lähiaikoina? Miten sujui ja jatkuuko yhteistyö, vai oliko vain yhden kerran ratsastus? :)

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3