3.7.15

Kesäisiä kuulumisia!

Keskiviikkona 17.06.2015 tilattiin miulle ratsastushousut Viljarshopista.

pääset housujen sivulle >tästä<


Torstaina 18.06.2015 meille tuli koira hoitoon & muutama ystävä käymään. P.S. siskon ridihousut tulivat & sain myytyä miun ridisaappaat!

   
Perjantaina 19.06.2015 oli Juhannus aatto ja lauantaina 20.06.2015 Juhannuspäivä. Molemmat päivät vietettiin hyvässä porukassa muun muassa syöden grilliruokaa.Sununtaina 21.06.2015 käytiin Taran kanssa ratsastamassa. En tehnyt mitään ihmeellistä, menin vaan kaikki askellajit läpi + kolmikaarista kiemurauraa ja ravipidennyskiä.

© sisko


© sisko

Loppuraveja © sisko


Maanantaina 22.06.2015 kävin kaverin kanssa salilla, muuta en muista.
  
Tiistaina 23.06.2015 kuvasin Miilan estevalmennusta
 
sisko & Ami (+ siskon uudet housut!)


Keskiviikkona 24.06.2015 kuvasin kun Tara ratsasti, jonka jälkeen hän leikkasi ponin harjan ja hännän lyhyemmiksi. Tämän jälkeen käytiin vielä kahdella eri tallilla, jonka jälkeen serkku tuli meille ja käytiin vielä kerran katsomassa Amia.Torstaina 25.06.2015 serkku oli meillä. Käytiin päivällä Niittylässä ja sisko piti serkulle koulutunnin Amilla. Sen jälkeen mentiin toiselle tallille katsomaan ystävän hevosta, jonka sisko hoiti. Illalla mässättiin, jonka jälkeen lähdettiin salille + sienimaailmaan (leikkipuisto).Vielä myöhemmin illalla (tai ehkä jossain välissä) sisko & serkku kävivät rakentamassa maastoesteitä seuraavaa päivää varten. Aamulla kyllä huomasi ettei mässääminen + keinu ollut hyvä yhdistelmä...Perjantaina 26.06.2015 serkku oli vieläkin meillä ja tällä kertaa ohjelmassa oli maastoesteiden hyppimistä! Serkku käveli Amin metsään & hyppi maastoesteitä, jonka jälkeen vuoron vaihto ja sisko Amin selkään.

Lauantaina 27.06.2015 serkku lähti aamulla ja hoitokoira illalla.

Sunnuntaina 28.06.2015 kävin 8-vuotiaan serkkuni kanssa tallilla + kaveri tuli käymään.

Serkkukin pääsi hetkeksi ponilla ratsastamaan!


Maanantaina 29.06.2015 kävin päivällä kuvaamassa kun Elaiza hyppäsi ja menin illemmalla ridaamaan ilman satulaa. Vielä myöhemmin illalla menin kaverin ja siskon kanssa salille (tosin itse en tehnyt muuta kuin venytellyt, etten olisi seuraavan päivän valkassa ihan jumissa), jonka jälkeen vielä hengailemaan saimaalle.

© sisko
Ai mitenniin pitäisi kantaa kädet? :D Huom. Taran leikkaama harja!


lakkasin myös kynnet!


Tiistaina 30.06.2015 osallistuin Saaran kanssa elämäni ensimmäiseen estevalmennukseen. Valmennuksesta tulossa erikseen postaus!

© Riina M


Keskiviikkona 01.07.2014 tilaamani ratsastushousut & bling blingit tulivat vihdoinkin!

Huom. Tilattiin vahingossa polvipaikkaiset, vaikka piti tilata koko paikkaiset...

Valitettavasti housut olivat liian pitkät lahkeista (koko 34), joten palautukseen menivät. Sisko sai paketista taas yhdet KL ratsastushousut, jotka ovat kyllä aivan ihanat! Sovitin siskon aiemmin ostamia KL:n mustia grippipaikkaisia ratsastushousuja (niitä jotka siskolla on päällään postauksen ylemmissä kuvissa), jotka olivat juuri sopivan kokoiset minun tynkä jaloilleni (koko 32) ! Sovitiin siskon kanssa, että ostan ne häneltä! Melkein kahden viikon odottamisen jälkeen ratsastushousujen epäsopivuus oli kyllä iso pettymys, mutta onneksi lopulta sain itselleni sopivat housut! Lisäksi kaveri tuli meille yöksi ja katsottiin netflixiä ehkä yö 3 asti.


Torstaina 02.07.2015 mentiin kaverin kanssa Imatralle. Kierreltiin parit kaupat ja syötiin jäätelöt, jonka jälkeen menin moikkaamaan mummia ja vaaria samalla, kun kaveri kävi jossain autokoulujutussa.

nom nom mustikkajäätelöä :3


Sen jälkeen takaisin kaupoille. Tällä kertaa kapoilta mukaan tarttui treenihousut (vaikka olen vannonut etten niitä hanki) ! Nämä olivat kivan väriset ja niissä oli sopivasti yksityiskohtia. Hengarissa näyttivät todella pieniltä, mutta kun päälle laittoi niin xs kokoiset olivat juuri sopivat! (Ai mitenniin lyhyet jalat?) Hauskinta on se, etten meinannut aluksi raaskia ostaa niitä, kun ne maksoivat 30€, mutta sitten muistin juuri ostaneeni melkein sadalla eurolla ratsastushousut, joten 30€ on pieni rahamäärä! :DIllemmalla lakkasin vielä kynnet ja treenihousut pääsivät kokeiluun,kun käytiin kaverin + siskon kanssa salilla. Tykkään!Tänään eli Perjantaina 03.07.2015 en ole tehnyt mitään ihmeellistä. Kävin kaupassa ja tein tämän postauksen loppuun. Saatan ehkä mennä salille vielä tänään!

Yksi erikoispostaus on valmiina, estevalmennus postaus työn alla ja kohta on jo tiistai ja uusi valmennus ja sen jälkeen mahdollisesti viikonloppuna estekilpailut!.. Joten postauksia tulossa!

Mites teidän kesänne sujuu? Onko valmennuksia ja kisoja, vai höntsäilyä? Kommentoikaa! Kiitos ♥

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3