4.10.13

Todella myöhässä tullut KESÄLEIRIPOSTAUS!

Olin ihan kokonaan unohtanut tämän leiripostauksen!
No tässä se nyt tulee, hyvin kuva painoitteisena ja vain tunneista :

Maanantaina 15.7.2013

#1  Meillä olisi ollut maasto, mutta osa ei halunnut (mm. mie) ja loppupeleissä osa hevosista ei halunnut, niin mentiin vapaasti kentällä + jotkut meni osan tunnista, sinne maastoon.

(c.) Deni


 


(c.) Deni

(c.) Deni


#2 Uuden open pitämä koulutunti, jolla harjoiteltiin B-merkkiä.


Tiistaina 16.7.2013

#1 ilmansatulaa, uuden open pitämä koulutunti, jossa harjoiteltiin B-merkkiä.

Poni oli kiva kuten aina ja oppi,että kiihdytetään aina kokorataleikkaalla, niin kerrankin, kun lopussa itsenäisesti vain ohjasin sinnepäin, niin poni alkoi jo kiihdyttämään :D


# 2 Meillä leiriläisillä oli erikoisestetunti, jossa hypättiin loppujen lopuksi ainakin metriä (?), joten itse menin koulutunnille.

Tunnilla keskityttiin siihen, että hevoset (ja poni), liikuttavat takajalkojansa hyvin.
Poni tuntu tosi hyvältä, valitettavasti kuvaaja ei ollut paikalla, kuin ihan alussa ja pikku hetken jossain vaiheessa, niin ei ponin hienointa näy.

(c.) Ama


(c.) Ama

kyll se venyy (: (c.) Ama


17.7.2013

#1 Meillä olisi ollut maasto, mutta koska en tykkää maastosta, niin jätin sen väliin (menin ks. tunnin sitten seuraavalla "normaalilla" ratsastuskerralla)

# 2 Saatiin valita uuden open pitämästä estetunnista ja tallinomistajan pitämästä puomitunnista ja päätettiin ottaa tallinomistajan puomitunti. (Silti eivät olleet tyytyväisiä, kun eivät päässeet hyppäämään... ittehän päättivät...)

Mentiin erilaisia puomitehtäviä ja lopuksi hypättiin yksi vino linja pienillä esteillä.

Oli kiva tunti ja pitkästä aikaa hyppäsin (vaikkakin ihan minieste, mutta silti) ja tuntu kivalta, kun osasinkin myödätä (::Sitten olisi pitänyt vielä olla leirikisat, muttei meille pidetty, koska oltiin suunniteltu,että pidettäisiin sellaiset merkkisuoritukset mihin kaikki voisi osallistua. Tosin parin muuttujan takia niitä ei ole vieläkään pidetty.

Oli kiva leiri, mutta olisi ollut kiva, jos olisi päässyt menemään muillakin, kuin vaan Saaralla (: Ei ponissa mtn vikaa ole, mutta silti. Ja hieman jäi inhottamaan se, että harjoiteltiin koko leiri helppoa B-merkkiä, muttei olla vieläkään päästy menemään sitä kisoissa :/ Mutta muuten oli kyllä kiva leiri, hyvä seura ja muutenkin!

Eipäs tässä muuta leiristä! (: Toivottavasti joku edes tykkäsi!

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3