1.10.13

Huomaa, että syksy on tullut

Hei!

Viimeeksi kirjoittelin teille lauantaina LINKKAA BLOGISI- erikoispostauksen kanssa, joten jatketaan lauantaista.

Lauantaina 28.9.2013 lueskelin englantia,postasin ja värjäsin hiukset punaisiksi.

Sunnuntaina 29.9.2013 herättyäni ja syötyäni aamupalan menin pihalle keräämään mädät omenat roskiskeen ja hyvät ämpäriin. Jonka jälkeen, ruvettiin siskon kanssa pilkkomaan omenoita ja tekemään niistä omenahilloa. Sen jälkeen mie lähdinkin tallille.

Kävin hakemassa Saaran sisälle ja harjasin ja varustin sen. Huomaa, että syksy on tullut, kun matkalla talliin poni on korvat hörössä katsomassa joka paikkaan ja ruvennut kasvattamaan talvikarvaa. Ihana pikkuinen pörrökarva poni :3 Poni oli myös saanut punaiset päitset :3

sullonen ponninen ja punaiset päitset :3

Varustettuani ponin menin kentälle. Nousin selkään, säädin jalkkarit, kiristin vyön ja sitten alku käynnit. Alku käyntien jälkeen otin kevyttä ravia ja laukkaa molempiin suuntiin, jonka jälkeen välikäynnit.

Välikäyntien jälkeen Mirkka tuli pitämään miulle tuntia. Menin aluksi käynnissä kahdeksikkoa, niin että tempo pysyy hyvänä, eikä poni hyydy. Sitten ruvettiin säätämään miun jalkoja oikealle kohdalle ja sitten kahdeksikkoa ravissa. (Molempiin suuntiin) Huomattiin taas, että miun jalat karkaa hirveen eteen, enkä keventäessä niinkään "kuuntele" ponin askelia, vaan kevennän vaan. + Poni meinaa mennä liian alas.

jalat liian edessä, turhan korkea kevennyt ja poni liian alhaalla...
 


Välikäyntien jälkeen otin jalustimet pois ja rupesin menemään pääty-ypyrää, puolet harkkaravissa ja puolet laukassa. Poni oli reipas, mutta olisi voinut olla silti hieman terävämpi. Menin molempiin suuntiin (välissä väli käynnit), jonka jälkeen ravasin hetken pitkähköllä ohjalla ja loppukäynnit.

Ensimmäistä kertaa kolmen vuoden ratsastuksen, mitä olen Saaralla mennyt, niin tunsin vatsalihakseni O___o Eli tein jtn oikein! :D

Huomasi, että syksy on tullut, kun poni jaksaa liikkua paremmin ja ihan itse haluaa mennä kovempaa! (Y) Kyllä se pari kertaa esitti pelkäävänsä jtn, mutta se oli tosi pientä se... Muuten poni tuntu tosi kivalta ! (Y)
  Tässä vaiheessa Mirkka oli jo häipynyt ja Deni oli niin laiska ettei jaksanut ottaa edes yhtä videota, kun vihdoinkin osasin istua (: No enpähän sitten kuvaa häntä, jos menee valkkaan (; Kuulostaa ilkeältä, mutta niin se vain menee (:

Loppukäyntien jälkeen vein ponin talliin ja harjasin ja loimitin (ponin syötyään ruokansa) ja lähdin kotiin.

laatu <3

30.9.2013 Eli eilen Maanantaina kävin koulussa tekemässä enkun kokeen, jonka jälkeen loppu päivä meni äikän kokeeseen ja matikan kokeeseen lukemiseen, tai ainakin yrittämiseen.

1.10.2013 Eli Tänään menin kävin koulussa matikan kokeeseen kertaamis tunnilla, jonka jälkeen tulin kotiin tekemään tätä postausta.

Huomenna olisi matikankoe ja äikän kokeeseen kertaamis tunti, Torstaina äikän koe ja opolle juttelee ens jaksosta + illemmalla taluttamaan. Perjantaina ois sit luvassa ratsastus tunti ja viikon loppu (Y) (:

Loppuun vielä : BANNERIKISAN VOITTI LOTTA VERA !

kiitos ihanasta bannerista! (:

 Lotta laita tähän postaukseen, että mihin haluat palkinto blogin esittelyn ja haluatko a.) x määrän kysymyksiä (esim. kysymyspostaukseen) ? (x= oma valitsemasi määrä) b.) x määrän aiheita kuvailuihin? c.) Vai taustan johonkin ? d.) et mitään e.) ehdota jotain vastaavaa (: Otan sinuun sen jälkeen paremmin yhteyttä

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3