28.10.13

Hei!

Maanantaina 21.10.2013 miulla oli maanantaina koulutunti ylläri pylläri Saaralla. Menin ekaa kertaa maneesissa, sitten viime kevään. Tunnista jäi mieleen se, että poni oli tosi tahmea :/ Olisi tehnyt mieli tehdä enemmän ravi ja laukka työskentelyä , mutta mentiin lopputunti sulun harjoittelua. Ei oikein sujunut, mutta tuli pari ihan ok pätkääkin (: Ei siitä sen enempää!Tiistaista 22.10.2013 en oikeastaan muista mtn...

Keskiviikkona 23.10.2013 menin koulun jälkeen pomppuun, juttelee kamujen kaa ja pelaamaan + miulle lakattiin kynnet! :)Torstaina 24.10.2013 menin taas koulun jälkeen suoraan tallille, jossa haettiin hepat sisälle ja katsoin, kun sisko piti viiden tuntilaisille puomi/estetuntia, jonka jälkeen pidin alkeistuntilaisille puomitunnin. Tunnilla oli vain kaksi, mutta toinen heistä meni lopussa vaativampaa puomitehtävää ja toinen otti ensimmäisiä laukkojansa :3Perjantaina 25.10.2013 Ei sen ihmeempää. Taisin käydä moikkaamassa Taraa pihalla.

Lauantaina 26.10.2013 kamu tuli meille aamupäivästä katsottiin telkkua, oltiin piikkimatolla, käytiin moikkaamassa Taraa, syötiin papupöperöä ja katsottiin 5elokuvaa, mennen neljän aikoihin nukkumaan.

Sunnuntaina 27.10.2013 kamu läks jo yhdentoista jälkee, jonka jälkeen jatkoin nukkumista ja menin myöhemmin taluttamaan Saaraa maastoon, jonka jälkeen loppu päivä kotona. Illalla saunaan :3

Tänään Maanantaina 28.10.2013 kävin terveystarkastuksessa ja oon terve, enkä ole kasvanut sitten viime mittausten (153cm) ja miulla on hyvä näkö (:

Olisi myös pitänyt olla ratsastustunti, mutta se peruttiin joten aijoin mennä perjantaina, mutta tajusin että olen silloin isosena leirillä, joten miun pitää mennä keskiviikkona ja jättää pomppu väliin.

Rupean nyt kirjoittamaan LINKKAA BLOGISI POSTAUKSEN "VOITTAJAN" ESITTELYPOSTAUSTA! (; (Julkaisen sen varmaan lähipäivinä!)

Eipäs tässä muuta, vkon lopuksi isoseksi 1.-4.lk lapsien leirille! (p.s. blogger ei jstain syystä suostu suurentamaan  kuvia :s )

HEIPPA!

2 kommenttia:

  1. bannerisi on nyt valmis osoitteessa http://fullofgreatmoments.blogspot.fi/p/banneripaja.html
    TALLENNA BANNERI PNG-MUODOSSA MUUTEN LÄPINÄKYVYYS EI TOIMI!!:)

    VastaaPoista

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3