9.10.13

Koulutunti, eikä edes Saaralla!

Hei!

Maanantaina 7.10.2013 miulla oli ihan semmonen tunne, että en menisi tänään Saaralla, vaan ehkä Centillä kenties?

Sitten, kun mentiin kamun kanssa tallille niin tallinomistaja kysyi, että olenko tulossa tunnille ja myöntävästi vastattuani hän sanoi " no sithä sie voit mennä Centillä, niin mie nään miten meet sillä" (tai jotenkin vastaavasti) , no mie olin sillee et okei (:

Haettiin kamun kanssa hepat sisälle, jonka jälkeen harjasin ja varustin Centin ja puin ridakamat päälle ja lähin kentälle.

Alkukäyntien jälkeen otettiin ohjat ja ruvettiin tekemään pohkeenväistöjä uralta sisällepäin ja takaisin uralle. Itse olen huono pohkeenväistöissä xd Sen jälkeen pohkeenväistöä uran sisäpuolelle, voltti ja pohkeenväistöllä takaisin.

Ida H

Sitten ruvettiin menemään ravissa ja voltti laukassa. Tässä vaiheessa otin raipan, kun Centi ei ollenkaan väistänyt. Pikku Centi nosti hienosti laukat :3

vammainen istunta xd (c.) Ida H


(c.) Ida H


Sitten taidettiin, jos oikein muistan, niin mennä toiseen suuntaan myös vähän aikaa, jonka jälkeen siirtyen ravin kautta käyntiin ja sitten pitkät välikäynnit.

Välikäyntien jälkeen otettiin jalustimet pois ja mentiin törpöillä (kartioilla) rajatulle suorakulmion muotoiselle alueelle ratsastamaan. Aluksi käynnissä niin, että kootaan ennen kulmaa ja kulman ohi takaosaa väistäen ja jossain vaiheessa vaihdettiin niin, että mentiikin vähän kulman ohi ja väistätettiin etuosaa. Aluksi Centi ei oikein olisi jaksanut keskittyä, mutta lopulta tuli hyviä väistätyksiä (:

Alkutunnista. kädet xd mut Centi :3 (c.) Ida H

Sitten en muista mitä tapahtui, joten oletan että sitten tuli vapaat loppuravit ja käynnit. Loppuraveissa pidin aluksi ohjat käsissä ja laitoin, että Centi menisi hitaasti, mutta sitten kun muut antoivat ravata pitkillä ohjilla, niin miekii tein niin. Tosin Centin kanssa siinä oli semmoinen juttu, että hää ois halunnu mennä kovaa ja kamuja päin, joten en ihan pitkillä ohjilla ratsastanut ja hidastelin C:tä :D Loppukäynnit Centi käveli reippaasti, mutta rennosti.

Kyllä tuo Centi on vaan kiva, vaikkei vielä oikein ymmärrettykään toisiamme (:: Tykkään! (Y) Tuntu just siltä, että opekii ois oottanu miult enemmä, mut kehu silti ja lässytteli Centilleki :D

Tunnin jälkeen purin, harjasin ja loimitin Centin, jonka jälkeen autoin iltaruokinnassa ja lähdin kotiin. (Vaihoin toki saappaat jossain välissä pois)

Kotona ei sen ihmeempää katottii siskon kanssa netflixistä ohjelmaa ja loppupeleissä menin kahdeltatoista nukkumaan ^^

Tiistaina 8.10.2013 eli Eilen hmm... ei sen ihmeempää laskin koulun jälkeen matikkaa ja söin.

Tänään eli Maanantaina 9.10.2013 olin koulussa 8- 15:30 , (jonka aikana mm. muutin lukujärjestystäni niin, että nyt on tässä jaksossa joka pv 8 aamu xd) jonka jälkeen pomppuun, jossa aluksi söin kääretorttua ja ilmoittauduin varkkaleirille isoseksi ja sitten itse pomppu alkoi. Pompussa puhuimme varkkaleiriläisten isosena olosta, jonka jälkeen komplis ja sitten papan kyydissä kotiin.

Nyt kotona olen kirjoittanut tätä ja löysin kamerasta myös kuvat, kun ratsastan Dimondilla, joten käykääs katsomassa ne -----> linkki!

Älkääkä unohtako LINKKAA BLOGISI-postausta ! (;


Eipäs tässä muuta...

HEIPPA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3