21.9.17

Ei kuule haittaa!

Pakko myöntää että nyt hieman hävettää... Pitäisi ehkä tosissaan ottaa jo itseäni niskasta kiinni ja ruveta postailemaan useammin... Viime postauksessa kerroin vuoden tavoitteita Muhkun kanssa, jota ennen valittelin sitä kun on taas vierähtäny puoli vuotta edellisistä kirjoitteluista.. noo tuota... nyt on kulunut taas yli puoli vuotta viime postaukksesta, hups?Rulla ♥


No mites tämä puoli vuotta on mennyt? On tapahtunut kaikenlaista ja paljon muutoksia! Puoli vuotta on kuitenkin aika pitkä aika, joten ettei postaus venyisi ihan kauhean pitkäksi niin nyt pääsette lukemaan tapahtumista kesäkuuhun asti - loput sitten myöhemmin!

.
.
.


Maaliskuussa oli vielä talvi - joten ratsastelutkin sen mukaisia. Vipskussa mentiin maneesissa, mutta muualla sitten säiden mukaan. Kuitenkin sen verran lämmintä että tarkeni hyvin ratsastamaan hupparilla tai ohuella takilla! Ratsastin kerran (?) myös Rullalla, jotta se oli kiltti omalla ratsastajallaan.


vas. Muhku, ylhäällä Rulla ja alhaalla Eppu


Huhtikuussa Muhkuilun lisäksi menin pari kertaa opetusmielessä Rullalla. Poni käyttäytyi hienosti maastossa sekä hyppäsi kiltisti! (Y)

Toukokuu oli hyvin shetlanninponi painoitteinen!! Ko kuukauden aikana pidin Rullalle ja E:lle tunteja ja olin heidän avustajanaan estekilpailuissa. Vipskuun miulle tuli uusi työkaveri 10v shetlanninponi ruuna Pilatus, joka pääsikin heti kunnon puunailuun! Käytiin toukokuun aikana myös Nean kanssa klippaamassa Ofe ja Robi - tai no Ofe oli ainut joka kerettiin klippaamaan! Paikan päällä oli muuten ihan pirun pelottavia kalkkunoita! :s :D

Ylärivissä Rulla ja alarivillä Piitsu ♥

vasemmalla Robi ja oikealla Ofe ♥
 Shetuilun lisäksi mentiin Muhkun kanssa monipuolisesti vähän kaikkea. Koulutuuppailujen lisäksi mentiin puomeja, sekä ylitettiin pitkästä aikaa esteitä! Osallistuttiin  myös ensimmäisiin yhteisiin koulukisoihimme! Kisat menivät ihan ok, vaikka meno olikin aika tahmeaa. Prosentteja saatiin ~58% jos oikein muistan. Ihan ok ensimmäisiksi yhteisiksi koulukisoiksi, mutta tästä hyvä jatkaa! (jos köh ensikerralla muistaisi radan köh köh)Kesäkuu meni Muhkuilun ja Piitsuilun merkeissä. Muhkun kanssa kamppailtiin ärsyttävien ötököiden kanssa, kun taas Piitsu pääsi pesulle ja aloittamaan uraansa lastenratsuna! Piitsu myös vaihtoi vähitellen kesäkarvaa ja ruskeasta ponista kuoriutuikin valkea! Rullan kanssa käytiin mm. estekisoissa, joissa poni näytti ettei kiimaisen shetun kanssa ole leikkiminen.toukokuu vs kesäkuu

vasemmalla Piitsu ja oikealla Rulla


Kesäkuussa tuli myös tietoon yhteishaun tulokset. Olin päättänyt että haen yhteishaussa sellaiseen paikkaan mikä minua oikeasti kiinnostaa. Halusin opiskelemaan aihetta joka sisäisesti motivoi. Olin hyvin iloinen kuullessani päässeeni paikkaan jonne ensisijaisesti hainkin! (Itse en ollut edes kerennyt lukemaan, kun kaverini jo laittoi miulle asiasta viestiä :D )Kyllä hevosalalle siis!Jätetään loput sitten seuraavaan postaukseen! Seuraava postaus käsittääkin sitten kesän valmentautumisen ja syksyn opiskelujen aloittamisen!

Miten teillä on hevostelut menneet? Entä tuliko yhteishausta miellyttävä vastaus vai onko haku mahdollisesti vielä edessä?


HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3