6.8.14

Surffiviikko -->

Perjantaina 18.07.2014 Lähdettiin ajamaan kohti Surffiviikkoa. Illalla oltiin Sieravuoressa, jossa syötiin ja käytiin Apulannan keikalla! Yö nukuttiin teltassa.

Lauantaina 19.07.2014 Lähdettiin Sieravuoresta ystäväperheen luokse (>linkki blogiin<), jossa uitettiin kaksi ponia, syötiin, katsottiin elokuva ja myöhemmin käytiin vielä ratsastamassa kaikki kolme hevosta. Itse ratsastin aluksi Jätillä, jonka jälkeen vielä Henkalla.

Autoin Ellan ja Iiron uimaan :3 © sisko?
Sen jälkeen sisko uitti Henkan © ella?

Jätti tuntui ihan valtavalta ja, kun sain sen menemään melkein tarpeeksi reipasta ravia, niin itsellä oli jo ongelmia pysymisessä siellä... Joten kiva hevonen, mutta huono ratsastaja :D Sisko hyppäsikin sitten Jätin kyytiin ja saikin sen aika kivaksi. Itse otin samalla Ellalta Henkan (Ella vaihtoi Iiroon), joka oli todella ihana <3. Huomaa, että on nuo ponit enemmän miun juttu, vaikken hirveän hyvin hänelläkään mennyt, mutta tuntui paljon paremmalta. Ratsastuksen jälkeen mentiin nukkumaan.

Jätti :) vähän pitkät ohjat...ups... © äiti

Henkka ja mie + taaempana Ella Iirolla :3 © äiti


Sunnuntaina 20.07.2014- Torstaina 24.07.2014 Oltiin Yyterissä. Pelattiin lenttistä/koppipalloa, uitiin ja saunottiin + kuvailtiin. Käytiin myös yhtenä päivänä siskon & äitin kanssa Porissa ostoksilla. To-Pe välisenä yönä oltiin kotona.

© siskoPerjantaina 25.07.2014 Tehtiin viimeisimpiä ostoksia häitä varten

Lauantaina 26.07.2014 Oltiin sedän häissä, joissa mie olin virallisena valokuvaajana. (Lisään kuvia myöhemmin)

Sunnuntaina 27.07.2014 - Keskiviikkona 30.07.2014 en tehnyt mitään erikoista. Uin ja söin :D + Ami taisi olla parina päivänä meidän pihalla syömässä.

Torstaina 31.07.2014 kävin tallilla.

Perjantaina 01.08.2014 kaksi kaveria tuli meille yöksi ja katottiin elokuvia.

Lauantaina 02.08.2014 kävin tallilla & äiti ratsasti Amin.

Tämä postaus on jo tarpeeksi sekalainen, joten lopetan tähän ja kerron viimeisimmän viikon kuulumisista erikseen!

Tein joku päivä Taralle "muistilapun" kisakamoista :D


Seuraava postaus sisältää paljon  Saara- ponia, niin minun ratsunani koulupuolella, kuin Taran esteratsuna treeneissä, sekä toivottavasti kisoissa! ELI PALJON KUVIA TULOSSA!

KOMMENTOIKAA & ÄÄNESTÄKÄÄ KYSELYSSÄ! Kiitos! ♥

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3