15.8.14

MUST BUY

En ymmärrä miksi tämä ajoitettu postaus ei tullut jo tiistaina... Mutta tässä tämä nyt on:

Hei,

 Nyt, kun minulla on aikaa kirjoitella ajattelin piristää teitä tekemällä erikoispostauksen MUST BUY- listastani valmiiksi ja julkaista sen myöhemmin! (Tänään on siis postauksen valmistuttua 03.08.2014 ja kello on 6:20)

Ollessani Porissa sain hevoskaupasta Hööksin lehden ja rupesin suunnittelemaan mitä sieltä hankkisin. Syy siihen miksi ylipäätään suunnittelen ostettavia tavaroita on yksinkertainen: Olemme kaveriporukassa suunnitelleen joku päivä lähtevämme hevostavarakaupoille, joten on hyvä suunnitella valmiiksi mitä tarvitsee! Eipähän mene koko päivä sitten vaan haahuillessa ja pelkkien heräteostosten teossa, kun tietää tarkasti mitä haluaa! Mutta, jotta ei tulisi ihan turhia ostohaaveita laitan jokaiseen selityksen miksi ko asia pitäisi hankkia.

HUOM! KAIKKI KUVAT OVAT OTETTU HÖÖKSIN NETTISIVUILTA!

Pari asiaa selitettynä:

***** = Välttämätön (mahd. pian)
**** = Pian
*** = vähän myöhemmin
**= ei ihan välttämätön
* = ei pakko#1 SAAPASSUKKIA
 Saapassukkia (3paria) 10,50€

PERUSTELU: Tarvitsen saapassukat, koska en omista sellaisia ja normaalit ratsastussukat ovat liian paksuja saappaiden sisälle ja jäävät helposti kiinni vetoketjuun. Eikä ilman sukkia/nilkkasukillakaan ole kiva ratsastaa! Sitäpaitsi saa kolmet sukat kerralla, eikä hintakaan ole paha.

Mutta? : -

>Linkki<
Tärkeys: *****


#2 SAAPASTUET

 Saapastuet 10€

PERUSTELU: En omista minkäänlaisia tukia saappailleni ja sen huomaa saappaiden muodossa; joten on jo korkea aika hankkia kunnon saapastuet, että pysyy saappaat vetoketjuineen paremmassa kunnossa! Nämäkään eivät maksa kuin 10€, eli eivät ole hirveän kalliitkaan.

Mutta? : -

>Linkki<
Tärkeys: *****#3 SAAPASLAUKKU
Saapaslaukku 25,50€

Syy: Itselläni ei ole mitään laukkua tms. mihin kaikki tarpeellinen kama mahtuisi. Ko saapaslaukkua voisi käyttää ihan normi ratsastuskamojen säilyttämiseen, jolloin ne pysyisivät siistissä järjestyksessä. Ja saapaslaukkuun saisi laitettua kaikki kisakamat, eikä tarvitsisi kantaa monia eri tavaroita. Hintakaan ei ole liian suuri.

Mutta? : -

>Linkki<

Tärkeys: ****#4 LETITYSKAMPA

Letityskampa 1,50€

Syy:  Opettelen tekemään siistejä lettejä, joten oikea letityskampa auttaisi minua jakamaan harjan paremmin ja tasaisemmin oikean kokoisiin osioihin. Eikä maksa paljoa!

Mutta? : Tämä ei ole niin välttämätön, koska ostin Porista vasta normi harjakamman.

>Linkki<

Tärkeys: **#5 BLING BLING - OTSAPANTA
BLING BLING - otsapanta 22€
PERUSTELU: Saaran nykyisestä kisaotsapannasta puuttuu kolme bling blingiä, joten se näyttää aika rumalta. Sen takia voisin ostaa uuden kisaotsapannan, joka on samanvärinen, kuin kisapaitani.

Mutta? :  Tämäkään ei ole ihan välttämätön, koska kyllähän nykyisen kisaotsapannan puuttuvien bling bligien paikat voi tussata huomaamattomiksi tai vaikka liimata tilalle bling bling -korvikset tms.

>Linkki<

Tärkeys: **


#6 HARJALANKA


Harjalanka (musta) 2,50€
PERUSTELU: Koska pyrin tekemään siistejä lettejä ja suunniteltiin, että voitaisiin kokeilla nutturoiden ompelemista (ystävä lupasi näyttää miten), joten jossain vaiheessa harjalankakin täytyy ostaa.

Mutta? Ei ihan heti... myöhemmin jossain vaiheessa.

>Linkki<

Tärkeys: *


#7 PÄITSET Kisapäitset 7,50€

PERUSTELU : Saatamme käydä ponin kanssa ulkopuolisissa kisoissa (varsinkin sitten, kun siirrytään aluekisoihin) ja haluan, että poni näyttää edustavalta ilman varusteitakin! Ei ole kalliitkaan, joten ei jää ainakaan hinnasta kiinni!

Mutta?: Eivät ihan pakolliset, koska en tiedä milloin mahdollisesti menen ulkopuolisiin kisoihin + sisko saattaa voida lainata jotain Amin päitsiä.

>Linkki<
Tärkeys: * 

# 8. HARJALAUKKU


En ole vielä päättänyt minkälaisen haluaisin.PERUSTELU: Harjalaukkuun saisi kaiken tarvittavan eikä aina tarvitsisi etsiä koko tallia läpi, kun joku ei ole palauttanut harjoja tms. oikealle paikalleen. Sinne voi sitten ajan mittaan keräillä kaikkia erilaisia harjoja yms. ja ne olisivat aina löydössä!

Mutta?:  Ei tietenkään ihan välttämätön, koska onhan ponilla jo harjaämpäri & onhan se tuntiponi.

Tärkeys: **

#9. SATULAHUOPA:

Mieluiten keltainen, mutta esim. pinkkikin käy.

PERUSTELU: Satulahuopa olisi varmasti puhdas, hyvälaatuinen ja hienon näköinen. ( vain ja ainoastaan mie menisin ponilla sillä huovalla.)

Mutta? : Ei miun tarvitse ostaa tuntiponille huopaa.

Tärkeys: *


#10. KORVAHUPPUmutta !VALKOINEN!
PERUSTELU: Korvahuppua tarvitaan kesän (lämpimien säiden) kisoihin, joissa on paljon ötököitä, jotka häiritsevät suoritusta. Viime kisoissa tuli todettua...

Mutta?: Kesän kisat alkavat olla ohi, joten ei kiirettä ennen ensi vuoden ötökkäkelejä.

Tärkeys: ****
Yhteensä näille kaikille tulisi hinnaksi ainakin 100 , mutta en aijo ostaa kaikkia samalla kertaa, joten hinta on kerralla aina pienempi. Enkä edes välttämättä tule näitä kaikkia lopulta ostamaan.

Seuraavan kerran, kun lähdetään kaverien kanssa hevostavarakaupoille pyrin keskittymään tämän postauksen tavaroiden ostamiseen ja välttämään heräteostoksia! Kaikista tärkeimpinä tietenkin "*****" merkityt tavarat, eli saapassukat ja saapastuet, jotka pyrinkin mahdollisimman nopeasti hankkimaan (yhtn. 25,50€ ). Muut eivät ole niin tärkeitä tulevalla reissulla, mutta ei toki haittaa vaikka osa niistäkin tarttuisi mukaan.Kuten ehkä saatoitte huomata, että kisoihin liittyvät asiat ovat vaaleanpunaisia. Syy siihen on se, että kisapaitani on vaaleanpunainen, eikä missään ole mitään keltaista (,joka on siis lempivärini) !

Eipäs tässä muuta... MITÄ PIDITTE TÄLLÄISESTÄ POSTAUKSESTA? HALUATTEKO LISÄÄ TÄMMÖISIÄ? Esim. "Unelma varuste" puolelta, vai oliko ihan tylsä/turha postaus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3