12.8.14

Viimeinen lomaviikko!

Sunnuntaina 03.08.2014 ratsastin Mirkan kanssa S:n pitämällä 'tunnilla'. Mentiin mm. ympyröitä, väistöjä ja kolmikaarista kiemurauraa.


© Deni


Väistöjä mentiin sekä käynnissä, että ravissa. Loppuun kohden tuli ihan kivojakin väistöjä, kun itse hallistin eikä poni huijannut minua. Väistöjen jälkeen ponin laukka oli eteenpäinpyrkivää! (Y) Pitää ruveta tekemään useammin pohkeenväistöjä. Kiemurauraa tultiin aluksi käynnissä, sitten ravissa ja lopuksi ravissa & laukassa. Kiemuraura ravissa & laukassa toimi niin että, joka toinen kaarre ravissa ja joka toinen kaarre laukassa. Tämäkin tehtävä toimi ihan kivasti ja poni reagoi hyvin. Kiemurauran jälkeen ravailtiin keventäen ja otettiin loppukäynnit.

© Deni


Ponilla tuli välillä todella hyvää pätkää! ...jotka eivät valitettavasti päässeet kameraan asti. Itsellä pitää kiinnittää selän lisäksi huomiota siihen, että kädet pysyvät tarpean korkealla ja jalat rentona alaspäin nojaten jalustimiin. Tunnista jäi  kaiken kaikkiaan hyvä fiilis! (:

© DeniMaanantaina 04.08.2014 ei mitään ihmeellistä...

Tiistaina 05.08.2014 Tara hyppäsi Saaralla ja poni oli alku kankeuden jälkeen kunnon tykkiponi! 8'3 Keskityttiin enemmän ratoihin, mutta hyö hyppäsivät korkeimmillaan 85cm okserinkin. Kyllähän se poni välillä testaili Taraa, mutta pikku vikoja! Loppu hyvin kaikki hyvin!Keskiviikkona 06.08.2014 julkaisin edellisen postauksen...

Torstaina 07.08.2014 ei tapahtunut mitään ihmeellistä...

Perjantaina 08.08.2014 Kuvasin aamupäivästä, kun Tara harjoitteli sunnuntain estekisoihin. Mie olin jopa tallilla ennen puolta kymmentä! Harjoitukset meni ihan ok, sain ihan hyviä kuviakin. Ponilla ei ollut kunnon hyppy fiilistä, mutta muuten okei.Olin jonkin aikaa kotona, jonka jälkeen lähettiin siskon & Mirkan kanssa Puuiloon, josta ostin SAARALLE IHANAN PINKIN SATULAHUOVAN! Sitten käytiin Mirkan kautta ja hyö läks pesee kamoja ja heittivät miut kotiin.

Jonkin ajan päästä lähdin tallille, autoin Denin Amin kyytiin ja rupesin harjaamaan ja varustamaan Esteriä. Kun, olin valmis lähin Epun kanssa kentälle. Jouduin käyttämään tuolia apuna, että pääsin kyytiin... mitäs en jaksanut laittaa ratsastushousuja jalkaan...

Ratsastaessa Eppu oli tosi kiva! Tein alkukäyntien jälkeen keventäen temmon vaihteluita ympyrällä molempiin suuntiin ja yritin pitää ohjat kunnolla tiukalla, niin etteivät pääse lipsumaan pitkiksi! Epun ravi oli tosi hallittavissa & Eppu meni juuri sen tahtista ravia, kuin halusinkin. Rupesin myös menemään harjoitusravissa samaa ympyrää. Välillä tuli oman istunnan kannalta tosi hyviä pätkiä, jolloin istuin kunnolla ja tunsin vatsalihakset! (Y) Jatkoin samaa tehtävää molempiin suuntiin, välillä tehden ylimääräisiä voltteja ympyrän sisä- ja ulkopuollelle. Otin tietysti välillä pitkin ohjin käyntiäkin.

© Deni


Lopussa pyysin Deniä ottamaan pari videopätkää, kun istuin molemmissa suunnissa, jotka hän ihanana ihmisenä suostui ottamaan ja otti lisäksi pari kuvaakin! :3 Kiitos, Denille siis Eppu materiaalista! Loppukäynnit osittain istuin selässä ja osittain talutin.

Ratsastuksen jälkeen purin ja harjasin Esterin harjasta häntään ja annoin iltaheinät. Mirkka ja siskokin tulivat tallille ja juteltiin jonkin aikaa, kunnes lähettiin kotiin.

Lauantaina 09.08.2014 Ratsastin Saaran. Aluksi puunattiin poni ja sisko & Deni laittoivat nutturatkin! Poni sai myös selkäänsä uuden PINKIN satulahuovan :3Alkukäyntien jälkeen sisko testasi miten Saara toimii, jonka jälkeen nousin itse takaisin selkään. En tehnyt mitään ihmeellistä. Menin kaikki askellajit ympyrällä/neliöllä läpi molempiin suuntiin + välikäynnit, jonka jälkeen tulin kaksi kertaa He:B:0 radan läpi. Loppuun vielä loppukäynnit, jonka jälkeen ponin purku ja pesu.

© Eve


Poni toimi aika kivasti. Ravi oli ihan okei, olisi saanut kulkea paljon pyöreämmin. Laukka oli parempaa, kuin ravi, mutta sekin olisi saanut pyöriä enemmän. Radan tehtävät menivät kaikki ihan ok, jotkut paremmin ja jotkut huonommin. Oikea laukka on todella vahva ja tuntuu aika kivalta, mutta vasen laukka on radalla meidän heikkous. Se, että poni ylläpitää vasemman laukan oli jo vaikeaa... Pitää ruveta treenaamaan enemmän vasempaa laukkaa!

© Eve


Loppujen lopuksi ratsastuksesta jäi tosi positiivinen fiilis! Ja sain tosi kivoja kuviakin! :3 Pesin ponin suitsetkin!

Sunnuntaina 10.08.2014 Kuvasin estekisoissa!

:3

Lisää kuvia kisoista myöhemmin!

HEIPPA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3