26.12.13

Muutaman viikon kuulumisia ja SUPER PONI!

Tässä tulee nyt monta kertaa julkaisematta jäänyt postaus! Anteeksi jo etukäteen sekavapostaus suurentumattomilla kuvilla.

Mummon ja papan 55-vuotishääpäivä, olikin lauantaina 30.11.2013. Onniteltiin, syötiin ja mm. serkun kanssa käytiin keilaamassakin.

Sunnuntaina 1.12.2013, menin pitkästä aikaa Nealle ja käytiin ratsastamassa Ofella ja kuvailtiin heppoja. Oli kiva nähä pitkästä aikaa Neaa ja eläimiä! :D En muistanut, että Paavo ja Kassu (kissoja) on niin isoja! :o

(c.) Nea


 Ofe oli ihana vaikka välillä yritti hieman peruuttaa ojaan, mutta pikku vikoja hauskaa oli! Sitten, kun kävin Sylvin (Nean koira) kanssa pihalla, niin Sylvi oli ihan hassu pikku raketti, kun sinkoili paikasta toiseen :'D



Maanantaina 2.12.2013 menin koulutunnille Saaralla. Poni oli ihan outo, kun harjasin sitä! Poni luimi koko ajan, eikä meinannut suostua nostamaan oikeaa takajalkaansa! :o Taisi olla poni vähän jumissa...



Tunnin alussa poni oli tosi inhottavan tuntuinen, jäykkä, eikä tehtävät meinanneet onnistua, mutta jonkin ajan päästä poni vertyi ja rupesi menemään tosi kivasti! Poni meni kivasti nyökissä käynnissä ja jopa laukassakin (ympyrällä), mutta ravissa ei niin hyvin. Loppuraveissa poni meni myös ravaten pyöreästi ja tuntu tosi kivalta! Harmi vaa, etten tiiä menikö oikeesti, niin hyvin, kun miusta tuntu, koska en saanut taaskaan mitään materiaalia... Mutta tuntu tosi kivalta! (:




Tiistaina 3.12.2013 eli tänään ei ole tapahtunut mitään sen ihmeempää, kävin lääkärintarkastuksessa, ja kuten terveystarkastuksessa todettiin, olen terve, lyhyempi kuin muut saman ikäiset ja muuten normaali painoinen yms.

Keskiviikkona 4.12.2013 Ei ollut pomppua, mutta kävin kauneimmissa joululauluissa ja samalla katsomassa ketä miun kesäiseen ripari ryhmään kuuluu. (Olen siis isosena kesä kolmosella)

Torstaina 5.12.2013 Koulussa itsenäisyyspäiväjuhla jonka jälkeen kaveri tuli meille yöksi ja katsottiin lopulta yö kolmeen (?) asti elokuvia Netflixistä!

Perjantaina 6.12.2013 Kaveri lähti aamupäivällä kotiin ja Deni tuli tilalle. Ja taas katsottiin yömyöhään elokuvia netflixistä!

Lauantaina 7. 12.2013 & Sunnuntai 8.12.2013 Olivat löhöily päiviä.


Maanantaina 9.12.2013 Menin koulutunnilla Saaralla ja mentiin aluksi jalustimilla eri askellajien sisällä eri tahtia yms. ja poni lähti kivasti eteenkin, sen jälkeen mentiin ilman jalustimia kaikkea taivuttelua ja avoja, pohkeen väistöjä, ympyrää yms. Poni oli kivan reippaan tuntuinen! Itsellä meinaa vaan pääty-ympyrällä vetää sisäkäsi liikaa ja ulkokäsi liian vähän.
(Vanha kuva taas)







Tiistai 10.12.2013 ei mtn (?)

Keskiviikko 11.12.2013 Menin koulutunnilla Garaksella. Gara oli kiltimpi, kuin viimeeksi :D Gara oli paremmin avuilla ja tuli takaisin laukasta paljon paremmin, kuin viimeeksi. Ja vaikka en osaa Garalla oikein ratsastaa enkä "hahmota" häntä, mutta hää on silti Gara ja iihhana hevonen :3 Laukka ympyrällä Gara lopuksi meni kivan rauhallisesti, ei oikonut tms ja siirtyi raviin heti, kun ajattelinkin siirtymistä (:



Torstai 12.12.13 Pidin illalla pikkuisten tunnin, jossa mentiin hieman joulujuhlaan liittyviä asioita.

Perjantai 13.12.13 Joulujuhlan kenraali, jossa siivottiin maneesia & tallia ja käytiin kaikki jutut kävellen läpi + mie pidin milloin kenenkin koiraa :D

Lauantai 14.12.2013 Aamupäivällä tallin joulujuhla, jossa auttelin ja kuvailin. Illemmalla talliporukan kanssa Holiday Clubille VIP huoneeseen ja käytiin kaveriporukassa kaikki saunamaailman saunat läpi yms. Jonka jälkeen kahdeksalta oli ruoka ja siinä sitten syötiin ja juteltiin kymmeneen asti, jonka jälkeen kotiin.

Sunnuntai 15.12.2013 Löhöily päivä

Maanantai 16.12.2013 Koulussa yöpuku päivä ja myöhemmin koulutunnille Saaralla <3 Mirkka oli aluksi kuvaamassa, ennen kuin meni ratsastamaan Eppulia.

HUOM. Saaralle meni satulavyö yhden tiukemmalle, kuin yleensä! :o



Alkutunnista mentiin lamppurivejä pitkin suoria teitä kaikissa askellajeissa + avoa. Poni liikkui itse eteenpäin, mutta itsellä laukoissa jalat jäkittivät, kun en ole pitkään aikaan venytellyt. Onneksi jalatkin rentoutuivat jonkin ajan päästä.



Sitten seuraavaksi mentiin pääty-ympyröille ja mentiin siellä kaikkia askellajeja (suurimmaksi osaksi puolestavälistä vaihtui askellaji). Nyt olin itse täysin rento ja ponikin oli todella kiva! Lopputunnista poni oli aivan mahtava ja tuntui todella hyvälle, (jolta kuulemma myös näytti) varsinkin ravissa. Oli ihan superfiilis, kun tunsi sen kuinka poni käytti itseään oikein ja äh olen ihan sanaton! 8'----3
Lopuksi vielä loppuravit ja käynnit pitkin ohjin.

Valitettavasti loppuosasta tuntia ei ole mitään materiaalia, mutta ensi kerralla sitten otatan videota! Kiitos silti Mirkalle, että kuvasi! :)

Nyt jäi oikeesti todella kiva fiilis tunnista ja haluan saada tuon tunteen useamminkin esille ratsastaessa! Kyllä tuosta Saarasta vielä kunnon kouluponi kuoliutuu (=koulituu+kuoriutuu) ! ;3

Tiistaina 17.12.2013 koulussa oli "lapsuuden sankaripäivä", enkä oikein keksinyt siihen mtn, niin laitoin vain angry birds pipon päähän.


(kuva viime talvelta)
Illemmalla menin vielä ratsastamaan Eppulin. Epun askeleet ovat pehmentyneet sitten viime ratsastukseni! En tehnyt mitään ihmeellistä, suurimmaksi osaksi ravia sinne tänne ja parit laukannostot yms. Eppu oli kiltti ja teki mitä pyysin (: Iinnana terapiaratsu ^_^

Keskiviikkona 18.12.2013 meillä olisi ollut koulussa "alakulttuuripäivä", mutta koska olin menossa puoleen kymmeneen ja hävitin puhelimeni lauantaina ja pyysin meiksejä herättämään minut... jota he eivät muistaneet, niin en sitten mennyt ollenkaan kouluun, vaan heräsin onnellisena siinä 11-12 aikoihin.

Torstaina 19.12.2013 meillä oli koulussa "joulupäivä", eli pukeuduttiin punaisiin vaatteisiin ja torstai-perjantai välisenä yönä meillä oli joulukirkko. Joulukirkossa mm. kolme lukiolaista lauloivat todella ihanilla äänillään ja saatin lopuksi samanlaiset pussit, kuin aina pieninä. Sis. omena, karkkia, piparin ja pillimehun.

Perjantaina 20.12.2013 eli Tänään kävin siskon ja Mirkan kanssa katsomassa Frozenin elokuvateatterissa ja paketoin lahjoja! :3 Oli hyvä elokuva suosittelen!

Lauantai 21.12.2013 Kävin kaupoilla ostamassa kaikkea kivaa :3

Sunnuntai 22.12.2013 ?

Maanantai 23.12.2013 Käytiin lisää kaupoilla...

Tiistai 24.12.2013 Aamulla syötiin joulupuuroa ja käytiin joulusaunassa, jonka jälkeen värjättiin miun hiukset ja availtiin lahjoja. Illaksi mentiin vielä serkuille (tädille/iskän siskolle), joilla syötiin ja oleskeltiin iltamyöhään.

Hiukset ja meikki by: sisko

Keskiviikko 25.12.2013 Oltiin joulupäivä toisilla sukulaisilla (iskän veljellä) koko päivä syöden ja oleskellen ihan yöhön asti. (n. 15-24)

Torstai 26.12.2013 eli Tänään oli vähän rennompi päivä; päivällä syötiin vielä jouluruokaa, jonka jälkeen menin illalla ratsastamaan Esterillä.

...Vanha kuva taas...

Esteri oli taas tosi kiva! Menin ravityöskentelyä keventäen & harjoitusravissa ja jäi kyllä positiivinen fiilis, vaikka Eppu kerran jumitti ja peruutteli, kun pelkäsi ovipäädyssä olevaa harmitonta koiraa. On se kyllä kiva, kun vaikka Eppu vähän jtn jumittaa, niin se ei rupea tekemään mitään pahempaa, esim. kavahdella tai pukitella! Ylipäätään on kyllä tosi kiva hevonen! :3

Illemmalla tein Saara kesä videon loppuun ja yritän nyt ladata sitä facebookkiin (kello on nyt kolme yöllä, eikä se ole vieläkään ladannut...) .

BTW Meillä ei ole ollenkaan lunta, mites ONKOS TEILLÄ LUNTA?


Lähitulevaisuutta:

Perjantai 27.12.2013 Taran kanssa ratsastamaan?

Lauantai 28.- Tiistai 31.12.2013 Pikkuserkku meillä

Tiistai 31.- Keskiviikko 1.1.2014 ?

Torstai 2.1.- 4.1.2014 serkku meillä


HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3