7.12.13

VIIMEINEN PONIVUOTENI- erikoispostaus!

Hei!

Kirjoittelin tässä joku päivä vihkoon viimeisestä ponivuodestani ja päätin nyt tulla kirjoittamaan sen myös tänne! Julkaisen tämän nytten, koska normi postaukseeni en ole vielä saanut kuvia ladattua.

Viimeinen ponivuoteni! (vuosi 2013)

Eli, koska täytin tänä vuonna (2013) 16-vuotta, se tarkoitti sitä, että tämä vuosi oli minun viimeinen ponivuoteni. Eli olisin vielä tänä vuonna voinut osallistua poniluokkiin, mutten valitettavasti edes osallistunut / tule osallistumaan.
Saaran kisa suitset

Viimeisen ponivuoteni olenkin mennyt suurimmaksi osaksi Saara-ponilla, niin tunneilla, kuin kisoissakin. Olen myös ratsastanut enemmän hevosilla (mm. Ami, Dimondi, Centi, Esteri...). Olen oppinut saamaan Saaran todella kivaksi, mutta olen myös oppinut pitämään hevosista enemmän, kuin ennen. Olen oppinut paljon sekä Saaralta, että edellä mainituilta hevosilta.

(c.) sisko


(c.) Sisko

Pituuteni (153cm) ja pituuskasvuni loppumisen ansiosta voin silti ensi vuonna ja tulevinakin vuosina jatkaa poneilla ratsastamista. Edellyttäen tietysti sen, etten liho hirveästi. Eli aijon myös tulevina vuosina jatkaa poneilla ratsastamista.Saattaahan se myös olla niin, että saatan ensi vuonna ruveta ratsastamaan enemmän myös hevosilla. Kuka tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Miehän saatan vaikka vaihtaa kokonaan hevosiin! Hah mikä vitsi! Mutta oikeasti, kuka tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ja ellen sitten jostain kumman syystä innostukkin hevosista ja päätä myös ruveta kisamaan niillä, niin pystynhän minä onneksi ponivuosieni päätyttyäkin osallistumaan Saaralla kisoihin, en vain enään poniluokkiin, mutta avoimiin pystyn. Mutta sehän ei minua haittaa, enhän ole tähänkään asti osallistunut/kilpaillut poniluokissa.Eli yleisesti ottaen ponivuosieni päättyminen ei vaikuta elämääni millään tavalla, ei negatiivisesti eikä positiivisesti; En vain enään voi osallistua poniluokkiin. Ei mitään sen ihmeempää tai radikaalia "pakollista" muutosta elämässäni sen takia tapahdu.

Mites teillä? Onko teillä loppunut jo, onko vielä jäljellä vai onko lähiaikoina loppumassa ponivuodet? Kertokaa ihan vapaasti omasta näkökulmastanne! (:

Heippa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3