20.12.13

Tavoitteeni ratsastuksessa vuodelle 2014

Hei, minusta ei ole kuulunutkaan pitkään aikaan mitään, mutta minulle kuuluu hyvää ja seuraavassa postauksessa kerron enemmän kuulumisista, mutta nyt saatte tähän väliin hieman erilaisen postauksen:

kirjoittelin tämmöisen tavoite postauksen tuossa pari päivää viikko sitten ja päätin tulla tekemään sen myös tänne.

Tunnilla:

Yleisesti:

Tavoitteenani on päästä menemään erilaisia asioita, erilaisilla ratsuilla ja oppia ratsastamaan paremmin. Tavoitteena olisi päästä menemään koulun lisäksi hieman esteitä ja kerran maastossa ja tietysti mennä myös ilman satulaa. Lisäksi tavoitteena olisi myös tippua mahdollisimman vähän.

Kouluratsastuksessa:

Tavoitteenani olisi saada oma ratsastus paremmaksi ja varsinkin selän yliliikkuvuus pois! Tavoitteena on saada Saara kulkemaan koko ajan pyöreänä kantaen itsensä oikein ja muut hevoset edes ajoittain pyöreiksi. Tavoitteena on myös päästä kisaamaan.(c.) Deni
(c.) Sisko

 Esteratsastus:

 Suurempia tavoitteita esteillä minulla ei ole. Muutaman kerran, kun vuodessa pääsee hyppäämään Saaralla onnistuen hyvällä fiiliksellä, niin se riittää. Tietty tavoitteena on se, kun hyppään, niin en vetäisi ponia suusta tai muuta sellaista. Tavoitteisiin ei kuulu kisaaminen.Maastoratsastus:

Tavoite maastoilussa on, että kävisin kerran lyhyellä maastolla, avarassa paikassa ja niin ettei se ahista. Lisäksi myös tavoitteena olisi päästä kesällä uittamaan!Kisoissa:

Yleisesti:

Päästä kisailemaan sekä omissa- että ulkopuolisissa kisoissa ja siirtyä alueluokkiin. Lisäksi tavoitteena on parantaa tulosta vuoden loppuun mennessä.Koulukisoissa:

Tavoitteenani koulukisoissa on osallistua helppo B:hen seura- ja aluekilpailuissa Saaralla ja parantaa tulosta (ehkä vuoden loppuun mennessä 60% ??? ) Lisänä tavoitteena voisi myös olla osallistua edes kerran jollain muullakin,kuin Saaralla koulukilpailuun. (luokalla ei väliä)Estekisoissa:

Minulla ei ole tavoitteita estekisoihin, koska en suunnitellut osallistuvani niihin. Mutta, jos osallistun, niin ei hylätty/ clear round olisi hyvä.
Toivottavasti edes osa tulisi toteutumaan (: Tärkeimpänä on kuiteskin oppia lisää ratsastuksesta, eikä ainakaan mennä taakseppäin! (: Minkälaisia tavoitteita teillä on ensi vuodelle?

...Valitettavasti suurin osa postauksen kuvista ei suostunut suurenemaan :/

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3