29.5.13

KUVAILUJA, 9-GAALA & LUOKKARETKI!

Hei!

 Lauantaina 25.5.2013 menin aamupäivästä kuvailemaan, kun Tara meni Jontulla & tuli siinä samalla kuvailtuu muutakin ja katsottua edellisenä yönä syntynyttä tamma varsaa ja toista tallin uutta asukkia.

Sen jälkeen menin kotiin ja oleskelin loppu illan ja illemmalla Tara tuli vielä meille yöksi ja mentiin loppujen lopuksi joskus viiden (?) aikaan vasta nukkumaan (osa syyllinen oli liian valoinen huone...).

26.5.2013 sunnuntaina mentiin aamupäivästä tallille ja mie harjasin & varustin ponin ja menin kentälle kävelee kierroksen pitkin ohjin (katoin että millä tuulella hää on), jonka jälkeen otin satulan pois ja vaihoin ittelleni mekon päälle ja menin ponin kanssa pellolle Taran kuvailtavaksi (;


(c.) Tara

(c.) Tara(c.) Tara
 
(c.) Tara


Siltä päivältä ei oo muuta mainittavaa (;

Maanantaina 27.5.2013 Menin illemmalla kaverilleni yöksi...

Tiistaina 28.5.2013 eli eilen heräsin joskus kymmenen aikoihin tein aamupuuhat sis. syöminen ja laittauduin 9-gaalaa varten ja sitten menin kamun kanssa koululle vähän ennen kahtatoista.

9-Gaala meni jotenkin näin : 1h syömistä & loppu aika nimeämisiä + 9:en musiikkiesitys + niemämisiä + opettajien musiikkiesitys... ja sit loppu ja mentiin ulos kuvailemaan.

Sitten jonkin ajan päästä meiksi haki meijät & heitti toisen kamun kotiinsa ja hain samalla yökamani, Taran Holiday Clubille ja miut & siskon tallille.

Tallilla tallin omistaja vastasi viestiini, että voitaisiin kuvailla, kunhan siellä on joku ihminen paikalla, ja samaan aikaan kaikki olivat lähteneet maastoon... joten otin satulasuojan ja menin pihalle istumaan ja odottamaan kunnes palaavat takaisin.

Sitten joskus puolentunnin päästä hain ponin sisälle ja puunasin ja suitsin. Sen tehtyäni odotin että sisko olisi valmis ja sitten eikun pellolle!

Tällä kertaa Deni oli kuvaamassa (;

(c.) Deni

(c.) Deni
(c.) Deni

(c.) Deni

(c.) Deni
Kuvailujen jälkeen harjailin ponin ja vein tarhaan, jonka jälkeen kuvailin ex ridiopea (lopetti tässä? kuussa) , kun hän hyppäsi Sonjaa (treenas110cm kisoihin) ja sitten myöhemmin menin meiksin kyydillä kotiin samalla, kun hän kävi kaupassa.

Kotona sitten söin uunimakkaraa & mummon muusia :P

Eipä sen ihmeempää...

Tänään 29.5.2013 menin kahdeksaksi koululle ja sieltä suoraan bussiin ja bukanin paronin kautta Helsinkiin... Meillä oli siis 9.luokkien luokkaretki Helsinkiin.

Bussissa yritin nukkua, huonoin tuloksin... yksi mein luokkalainen piristi bussimatkaa laulamalla mikkiin :)

Hesassa syötiin aluksi eväät (sis. ruisleipä,banaani & pillimehu) ja sitten kierreltiin luonnontieteen museota n. 30min ja sitten oli vapaa aikaa.

Vapaa ajalla kierreltiin kamujen kanssa kaupoilla. Tosin en itse ole mkn shoppailu fani ja kun kerkesin puoleen väliin kauppaa muut läks jo pois ja mie & kamu vaa kiirehditää muut kiinni...
Sitten kun muut meni jo raxiin syömään niin myö käytiin kamun kanssa vielä yhessä kaupassa ja sieltä mie löysin miun ihastuksen! Valkokeltaraidallisen ööö... tuubitoppishortsit (joista kuva myöhemmin) :D :3

Sitten mentiin myös raxiin... tosin en itse syönyt koska ei ollut vielä nälkä ja meillä olisi paluumatkalla koulun kustantama ruoka pukarin paronissa. Sain yheltä kamulta tsansti jäätelön & maistoin vähän kamun pizzaa kun ei enään jaksanut.

Sen jälkeen käveltiin takaisin busseille ja matkanvarrella pysähdyttiin vähäksi aikaa istumaan eduskuntatalon rappusille, ennen kuin jatkoimme perille asti.

Matkan varrella syötiin pukarin paronissa muusia & lihapullia + jälkkäri jätzki :P

Loppumatkakin sujui rattoisasti ja taas sama mein luokkalainen lauloi mein iloksi :D

Kotona en oo oikeestaa tehny sen ihmeempää... vaihoin vaatteet yms. ja tulin tänne kirjoittelemaan.

Lopuksi tähän vielä tän viikon kalenteri:

MA KAMULLE YÖKS
TI 9-GAALA & KUVIA
KE 9.LK LUOKKARETKI
TO TALUTUS
PE ?
LA KEVÄT JUHLA (&KUVAILEE?) + TALKOISSA TALLILLA(?)
SU AUTTAA ALUEKISOISSA

Eipäs tässä muuta!

HEIPPA!

3 kommenttia:

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3