12.5.13

KAKKUA KAKKUA KAKKUA KAKKUA JA VÄHÄN RIDAILUAKIN

Hei!

Maanantaina 6.5.2013 En mennyt normi tunnilleni, koska luin yh kokeeseen. Siihen se päivä sitten menikin...

Tiistaina 7.5.2013 koulussa mm. saatiin yh kokeet, joka meni miun osalta aika hyvin sain 9- (:
Koulun jälkeen menin sitten kotiin ja jssain vaiheessa sitten koko loppu päiväksi tallille kuvailemaan muiden tunteja yms.

Tuntien jälkeen mm. hain Garan ja avasin nutturat, jonka jälkeen menin ridailemaan Winillä vähäksi aikaa.

Wini on tosi kiva, kun hän on niin kiltti! (: Menin käyntiä pitkin ohjin,jonka jälkeen otin ohjat ja yritin saada Winiä nojaamaan sisäohjan siasta ulko ohjaan. Menin siis oikeaan kierrokseen. Huomasin, kun vaihdoin suuntaa, että sinne suuntaan Wini tuntui aika normaalilta.

Sitten otin _pieniä_ ravi pätkiä.. HUH mikä ravi! :D Winillä on siis hyvä iso laadukas ravi, mut mie en siellä oikein pysy x) Onneksi Wini on niin kiltti, että kun mie vähän heilahan, niin hää siirtyy käyntiin :3 Ravaamisen vaikeuteen vaikutti myös se että ridasin hieeeman pitkillä jalustimilla, kun en jaksanut väsertää kieppejä x)

Eli otin muutaman askeleen ravi pätkiä molempiin suuntiin ja kävelin aina välissä ja sitten annoin pitkät ohjat ja sisko ridasi vähän Winillä, silleen että taipuisi paremmin ja saisi ravattua, sen jälkeen sitten pitkät ohjat ja kävelyä, kunnes hengittää normaalisti ja sitten talliin.

Tallissa sitten purin ja harjasin Winin, jonka jälkeen autoin siskoa antamaan hälle lääkkeen.

Eipä siitä päivästä muuta.

Keskiviikkona 8.5.2013 koulun jälkeen pomppuun, jossa söin pipareita, pelasin uunoa hyvässä seurassa ja sitten syötiin kakkua yms. Sen jälkeen sitten auttamaan 10w synttäreissä ja syömään lisää kakkua :P

Ja sitten kotona iskän synttäreiden kunniaks syötiin kotonakii kakkua :P

Torstaina 9.5.2013 oli vapaa päivä koulusta ja mie mm. kävin aamupäivällä saunassa, jonka jälkeen miun hiukset värjättiin ja sitten ruvettiin valmistautumaan serkun synttäreihin.

Serkun synttäreilläkii oli kakkua (&hamppareita) ! :P Ja varmaan viittä eri laatua! :D

Synttäreitten jälkeen mentiin yhille tyypeille ja mie pelasin niitten pikku poikien kaa ilmakiekkoo (:

Perjantaina 10.5.2013 koulussa sitten pari matikan koe ja päästiin poikkeuksellisesti jo kahdeltatoista!

Koulun jälkeen mentiin (meiksi,sisko & Deni) lpr shoppailemaan.

Kierreltiin kauppoja läpi ja mie jopa löysin ittelleni aivan ihanan mekon 9-gaalaan ja siihen sopivat sukkahousut & korvikset! :P Ja korkkikset on jo valmiina ja kaulakoru! :P Kaikki muutkin löysivät jtn (; Sitten käytiin vielä Arnoldsilla syömässä ja lähettiin tallille.

Kaupoilla vierähti sitten jtn 5h :D

Tallilla katottiin tuntia ja meiksi & Amin omistaja sopivat Amin ylläpidon tarkemmin.

 Eli siis  miun sisko on siitä asti, kun Ami tuli niin ridaillut sillä ja nykyään vuokraa & ridailee hänellä tunnilla ja nyt sen omistaja halus myyä sen (kokonaan tai 1/2) tai laittaa ylläpitoon ...
Sisko ja yks toinen tallilainen sopivat sitten että vuokrataan puoliksi (siis mie & sisko 1/2 ja se toinen 1/2) ja sitten se kävi meikseille... vaan jos se sopii miulle... no eihän miulla siihen mtn oo vastaan, tallilla kuiteskin taluttelen niin saan tuntejakin ilmaiseksi.

Sen jälkeen autoin siskoa Winin lääkkeen antamisessa, jonka jälkeen mentiin käymään kaupassa ja sit kotiin.

Eilen lauantaina 11.5.2013 heräsin joskus aamupäivällä ja sitten söin aamupalaa, jonka jälkeen söinkiin jo ranskiksii & nakkeja ft. perunasalaatti...

Sen jälkeen sitten vaihtelin vaatteita ja mietin mitä laitan päälle.. loppupeleissä laitoin tuubitopin ja korkeavyötäröiset farkut + korkokengät ja kaulakorun.





Sitten kuuden aikaan mentiin synttäripaikalle ja miull' meni suurin osa kuvaillessa kaikkee. Kerkesin mie myös syödä nakkeja,lihapullia & perunasalaattia, mutta en valitettavasti huomannut milloin ois saanu kakkua :<

Kymmeneltä loppu ja mentiin semmosella bussi jutulla kotia ja siitä sit jonkin ajan päästä nukkumaan.

Tänään 12.5.2013 en oo tehnyt mtn ihmeempää, kattonu vaa telkkarii + syöny aamupalaa... Meinasin mennä tallille kuvailee, jos sisko ois menny Amilla,mutta hää meneekin maastoon, niin en mee... Tosin, jos hyö tulee toho etupihalle ni sit voi ottaa pari kuvaa (;

No eipäs tässä muuta !

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3