8.5.16

Huhtikuun huhkimiset!

Keskiviikkona 6.4.2016 L hyppäsi Muhkulla, jonka jälkeen treenasin hetken harjoitusravia ja tein loppuverkan. Oli ponissa kyllä eteenpäinpyrkimysta ja ai että kuinka tuntui vatsalihaksissa harkkaravissa istuminen! (Y)

liehuletti vielä...


Lauantaina 9.4.2016 tuli tehtyä kahelle karvaturvalle sykeröt aluekoulukisoihin!
Joonas vaikeutti elämääni venyttämällä pitkää kaulaansa etsiessä maasta heinää, mutta nutturoista tuli mielestäni oikein siistit & olen tyytyväinen niihin ☺



Muhkun mission taas oli ravistella, kun letti oli lopuillaan ilman kuminauhaa ja halata miuta, jonka jälkeen yrittää kampata miut tuolilta :D Muhkunkin letit onnistuivat ihan ok ja näyttivät ihan kelvollisilta - ainakin kaukanta katsottuna - vaikka paksun harja letittäminen tuottikin tuskaa!
Oli muuten selkä ja jalat kipeet letittämisoperaation jälkeen (seisomisesta ja varpaillaolosta) !



Tiistaina 12.4.2016 Osallistuin pitkästä aikaa Miilan estevalmennukseen (viimeeksi hyppäsin viime vuonna...) ja hyppäsin ekaa kertaa Muhkulla! Ai että sillä on ihana hypätä! ♥




Valkka onnistui todella kivasti ja tykkäsin kovin! ♥ Pääsin hyppyihin mukaan ja hypättiin kivoja erilaisia esteitä.☺ Hyppäsin jopa sarjaa (joiden hyppäämistä välttelen), okserin (jollaisen olen hypännyt viimeeksi kesällä) ja portin (mikä on kivan näköinen vaikka sinänsä ihan normi este onkin).







Suurin este taisi olla n.60cm okseri. 60cm on mielestäni aika hyvä korkeimmaksi esteeksi, kun ottaa huomioon sen, että a.) hyppäsin ekaa kertaa tänä vuonna b.) hyppäsin ekaa kertaa Muhkulla c.) hyppäsin viime vuonna vain kerran korkeampaa kuin 60cm (eli yhden 70cm esteen)



videokaappaus


Muhku hyppäsi kaiken hienosti niin ei mitään ongelmaa! :3 Muhkulla oli niin kiva mennä - selkeät askeleet ja mukavat hypyt - että pitää päästä hyppäämään hänellä joskus uudestaankin! ♥













Keskiviikkona 13.4.2016 menin Muhkulla askellajit läpi + hieman harkkaravia ilman jalustimia (en voinut jalustimilla mennä, kun hiersi pohkeeseen -kiitos concersien... ) musiikin soidessa taustalla, jonka lisäksi taluttelin loppukäynnit pihalla :) On se Muhku vaan kiva poni ♥
Seuraavaksi menin Eppulilla. Kävelin ja ravailin hetken, kunnes totesin että nyt hiertää pahasti, joten menin sitten maastakäsittelyä lopun aikaa.Eppunenkin on oikein kiva, mutta tuntuuhan Eppu tosi korkeelta ja kapeelta muhkun jälkeen. Aksukin käyttäytyi muuten hyvin, mutta ei antanut minun ratsastaa tyynessä hiljasuudessa...






Keskiviikkona myös kuvailtiin Mirkan kanssa Akiroa pellolla ja myöhemmin illalla meidän uusi koiramme Lily saapui. Pitää kyllä ehdottomasti päästä kuvailemaan uudestaan tuonne pellolle! Koirien ja ponin kanssa! P.S. Lily on kotiutunut oikein hyvin!



Akiro ♥







Kävin lauantaina 16.4.2016 Mirkan ja Epun kanssa tunnin maastollaa Muhkulla :3 Emmie vaan käsitä sitä, ettei poni tee mitään vaikka on esimerkiksi roskia maassa, tukkikasa tien vierellä, värikkäitä liikennemerkkejä ja kävelijöitä, pyöräilijöitä, autoilijoita sekä mopoilijoita tiellä!
Ihana kiltti Muhku! ♥ Suurin osa maastosta meni ihan rennosti (enkä edes hahmottanut missä ollaan) vaikka ajoittain ahdistikin. Oli muuten vähän hassua mennä jyrkähköä ylämäkeä koulujalustimilla (hups!) :D Kiitos Mirkka kun otit meijät mukaan!



Mirkan ottama kuva, kiitos siitä! Muhkulla vasta vähän aikaa sitten leikattu pystäri :3
 P.S. huomatkaa hehkeät aurinkolasit kypärän päällä :D



Sunnuntaina 17.4.2016 käytiin siskon kanssa n. puolen tunnin maastossa. Tuuli oli mielestäni hyvin ahdistavaa, mutta Muhku vaikutti ihan tyytyväiseltä - päristelikin useasti. Tämä maastokerta oli siis ahdistavampi kuin edelliskerta, mutta silti ihan okei. Toitotan vieläkin samaa kuin aiemminkin: pitäisi vaan jo uskoa, että Muhku on kiltti eikä hölmöile mitään!



puhelimesta videokaappaus :D

Maanantaina 18.02.2016 Muhku lähti takaisin yksitystallille. Oli tosi outo fiilis illalla tarkistaa, että kaikkien karsinoiden ovet ovat kiinni, kun Muhkun karsina oli tyhjä...


Samana päivänä kuvailin koiria pihalla. Kuvassa Lily :)



Tiistaina 19.02.2016 osallistuin Muhkulla Miilan estevalkkaan. Mervi oli mennyt yhden estevalkan jo ennen minua, niin minulla oli hyvin verkattu poni alla.
Nyt oli jo enemmän haastetta teissä, kun piti tulla esteitä kaaren jälkeen. Mentiin keskihalkaisijalla sijaitsevia esteitä & vaihdettiin tarvittaessa laukka.
Hieno poni hyppää kaiken ja vaihtaa laukatkin esteillä, jolloin itse ei tarvitse kuin nauttia kyydistä & yrittää myödätä järkevästi :D Muhku poni! ♥







Miun esteistunta nyt on mitä on (jalat seilailee missä sattuu ja käsiä en pysty kaulasta irrottamaan), mutta Muhku onneksi antaa sen anteeksi :D Miilan pyytämä ööö... ohjastava ohjasote eiku... kuitenkin mikälie olikaan  johtava ohja, ei meinannut oikein mahtua Katan pikku päähän, kun Katan kädet nojaavat ponin kaulaan niin eihän Kata voi samalla laittaa kättä sivulle :'----------D


Ainut mikä ei ollut kivaa oli se, että alkuverkan jälkeen vasen jalka puutui & sen jälkeen jalustin painoi nilkkaa - enemmän tai vähemmän - mutta piikku vikoja! ;) (Löysät nilkat ei oo tehty estejalustimia ja kieppejä varten) Loppuverkaksi pidensinkin jalustimia reilusti, jolloin ei sattunut enää.

Kiitos Miila valkasta & Mervi ponista sekä kuvaamisesta! ♥

P.S. Älkää huoliko ei miusta silti esteratsastajaa tule vaikka parissa valmennuksessa kävinkin ;) Tosin ainakin kerran pitää vielä hypätä, jos vaikka saisin nuo omat jalat vähän järkevämmiksi... toisaalta sen korjaamiseen voi mennä aikaa & miulle riittää, että esteet ovat mielenvirkistyksenä silloin tällöin - pysyypähän helppona, ilman kummempia tavoitteita tai istunnan korjausoperaatioita! :D Yksinkertaista ja helppoa sen olla pitää! ;)

Ei miun huhtikuusta sen enempää! Miten teidän huhtikuunne meni? :)

HEIPPA!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3