3.8.16

Toukokuun tohinat

Toukokuun tohinat tulee nyt hieman myöhässä... onhan nyt jo elokuu :D Mutta en viitsi kaikkia 4kk samaan postaukseen laittaa niin tulevat kaikki omina postauksinaan!

Perjantaina 6.5.2016 menin  pitkästä aikaa ilman satulaa - ja sain Viktoriankin suostuteltua menemään! :3 Ratsuna toimi kilteistä kiltein Mosse, joka toimi oikein hyvin pienilläkin avuilla - käynnissä sekä ravissa! Ainut miinus tuli tietysti siitä, että nyt miulla on polvipaikkasissa housuissa "kokopaikat alá Mosse" :'D

Kuvaaja: Viktoria K


Sunnuntaina 8.5.2016 eli äitienpäivänä kävin pitkästä ratsastamassa Muhkulla! On se vaan ihana poni! <3 Menin rennosti ilman satulaa ja Muhku piti huolen siitä, että pysyn kyydissä - jos heilahdin niin hän hidasti/pysähtyi :3 Tällä kertaa pystyin jopa ravailemaan pidempiä pätkiä ja tekemään voltteja/ympyröitä, kun taas ekalla ilmansatulaa kerralla pystyin hädintuskin paria askeltakaan ravaamaan! Eli ehkä miun tasapaino on sittenkin jo hieman parantunut? (Tai satulahuovassa oli hyvä pito tai Muhku meni muuten vain vähemmän pompottavasti, who knows)
Oli myös ihana huomata ettei Muhku (edelleenkään) välitä turhista asioista - kuten tukkirekkamikäliejutusta! :3

kuvakaappaus videosta


Maanantaina 9.5.2016 tuli käytyä Jonnan opastuksella ratsastamassa Daicy & Sanni. Molemmat oli oikein kivoja ja kilttejä - vaikkakin hyvin erilaisia - katankuljettimia :3 <3 Pitänee mennä joskus toistekkin :3
Kiitos Jonna, kivaa oli!

kuvaaja & hepan omistaja: Jonna

kuvaaja: Jonna

Lauantaina 14.5.2016 tuli ratsastettua Joonaksella! Alkukankeudesta kun pääsi eroon niin tuo on aika kiva otus :3 Mentiin Jontun kanssa ympyrällä puomejakin ravissa & laukassa ja mie yritin leikkii esteratsastajaa ja nähdä tarkasti milloin "hyppää" & yrittää jopa säätää askelta :D
Pitää mennä Joonaksella uudestaan ja saada joku kuvaamaan niin nään miltä hää näyttää :P Tuntu ajoittain nimittäin tosi kivalta ( :3 ) , mutten tiedä miltä hää sit oikeesti näytti :D
P.S. note for my self = älä ridaa kesällä kokopaikkaisilla housuilla, joissa on gripit. Niissä on aivan liikaa pitoa ja hankaa reisiin... Eli ota ens kerralla KL polvigrippiset housut käyttöön!



Sunnuntaina 15.5.2016 Olin Mervin ja Muhkun kisa-avustajana HUBSilla! Ai että tuo Muhku käyttäytyy kivasti kisapaikalla! (: Hyvillä mielin voi olla Muhkun kisahoitajana muulloinkin!
Pieni kisakärpänen taisi myös purra, kun tekisi vähän mieli itekki lähtee kisaamaan... Ehkä nyt kesällä voisi jossain koulukisoissa ( tai estekisoissa) kä... tai no sen näkee sitten :)



Perjantaista 19- Sunnuntaihin 21.5.2016 tuli vietettyä oikein kiva viikonloppu! Katottiin viikonlopun aikana serkku seurassa neljä Harry Potter -elokuvaa kera mässyjen ja nuoremman serkun kanssa käytiin tänään vielä ratsastamassa! :)
Muhku oli oikein kiva - kuten aina <3 P.S. Kyllä tuosta serkkupojasta vielä heppaihminen tulee! Tuukan mukaan tänänen ratsastus "ei ollut mitään maailman parasta... mutta ihan kivaa" ;)
Kiitos kuvasta Jonna! <3 :)



Ai että 25.5.2016 keskiviikon Muhkuilusta jäi hyvä fiilis! <3 _ <3 Leikittiin Muhkun kanssa kouluratsukkoa & ajoittain tuli todella kivaa ravia & laukkakin oli oikein mukavaa! <3 Tähän asti parhaiten mennyt ratsastelu! Lisää tälläistä menoa! :P
Nyt tekee vaan mieli treenata lisää kouluratsastusta ja haaveilla kouluvalkoista ja -kisoista :3 :D Ehkä sitä joskus...
P.S. Saattaiskohan Mervin ja Jonnan tän päivän aikaisempi liikutus mahdollisesti olla syy siihen, miksi Muhku oli niin kiva? ;) :D Tai hakkikset... who knows!



Perjantaina 27.5.2016 päätin pitkästä aikaa osallistua Miilan estevalkkaan & toivoin Joonasta ratsuksi, koska halusin - edellis ratsastuskerran puomeista innostuneena - kokeilla millainen hää ois hypätä :3 Yöllä näin sitten kuitenkin unta, että menen Mossella ja ajattelin että ääh, no toivottavasti pääsen silti menemään Joonaksella (miulla on siis joskus aikaisemmin(kin) tullut unessa seuraavan tunnin heppa...). Pettymys oli suuri kun sain tietää etten Joonaksella pääse menemään :(

Päädyin sitten menemään Mossella, eikä odotukset valkalle olleet korkealla... :D Kuitenkin jo parin hypyn jälkeen ajattelin, että ehkä se on sittenkin parempi että menen Mossella - kun sillä on niin tasainen hyppy ja Jontun hypyt näyttivät isoilta ja... ööö pitkiltä? (voiko edes sanoa että hyppy on pitkä?)
Mosse oli koko valkan ajan oikein ihanan pirteä ja innoissaan esteistä :3 <3 Välillä tuntui vauhti vähän liian kovalta pikku Katalle, eikä pikku Kata meinannut jaksaa pitää ison Mossen päätä ylhäällä, mutta Mosse oli niin fiiliksissä ja meni hyvin niin ei haitannut! :D Suurimmaksi osaksi kaikki esteet meni oikein hyvin - paria hassua (köh köh) hyppyä lukuunottamatta :D Jalkakin välillä puutui, mutta mitä pienistä ;)
Kiitos Miila valkasta ja Deniza kuvaamisesta! <3


Lauantaina 28.5.2016 oli kyllä todella hyvä fiilis! 8) Osallistuin elämäni ensimmäistä kertaa a. Muhkulla kisoihin b. ulkopuolisiin estekisoihin c. kahteen luokkaan!
Aluksi menin pikkuisen 30cm clear round arvostelulla olevan radan, joka päästiin puhtaasti läpi ja saatiin suloinen oranssi ruusuke! <3 Jälki-ilmottauduin sitten vielä hieman isompaan 50cm luokkaan ja päästiin sekin puhtaasti läpi! Sijoitusta ei tullut, mutta en sitä mennytkään hakemaan, vaan siistiä puhdasta rataa :)



Muhku oli ihan super! <3 Oli aivan ihana tunne, kun poni oli fiiliksissä hyppäämässä esteitä - itse ei tarvinnut kuin nauttia ja katsoa että oikeelle esteelle mennään! Ah en muistanutkaan että tää hyppääminen on näin kivaa! 8') <3


Kiitos Mervi että pääsin osallistumaan super ponilla & kiitos Jonna kuvaamisesta! <3

Sunnuntaina 29.5.2016 pääsin taas Mervin & Muhkun kisahoitajaksi ja mikä sen kivempaa, kun hoitaa kilttiä ponia ja ottaa kivoja kuvia, kun ratsukko näyttää automaattisesti hyvältä <3 :3 Kiitos Mervi että huolit miut mukaan! :D



Tiistaina 31.5.2016 kävin vielä Joonaksen kanssa Miilan estevalkassa! Joonas oli oikein kiva :3 Hypyt olivat yllättävän kivoja vaikka onhan tuo Joonas aika iso :D Oltaisiin kuulemma saatu olla enemmän esteratsukkomaisia, mutta mitä pienistä - tärkeintä että oli kivaa mennä ;)
Suuri kiitos Miilalle valkasta ja kuvista kuvaajina toimineille Eveliinalle ja Hannalle ! :) <3



Elikkäs miun osalta toukokuu meni oikein hyvin :D Koulutuuppauksen lisäksi tuli mentyä ilman satulaa, pääsin menemään uusilla hepoilla ja pääsin pitkästä aikaa taas hyppimään Miilan estevalkkaan sekä osallistuin ekaa kertaa tänä vuonna kisoihin - ja vielä estekisoihin! Nyt on ehkä vähän turha kysyä miten teidän toukokuunne meni, mutta kysytääs miten teidän kisakauden avaaminen sujui? :)

Heippa - ensikerralla luvassa kesäkuun kehitykset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3