13.8.13

Ensimmäinen koulupäivä ja uudet hiukset!

Hei!

Nyt heti aluksi muistutan teitä:

ÄÄNESTÄKÄÄ UUTTA NIMEÄ BLOGILLE JA ERIKOISPOSTAUSTA 30:NEN LUKIJAN KUNNIAKSI (jonka siis toteutan, jos/kun on 30:lukijaa)

Eilen 12.8.2013 oleskelin vain kotona eikä sen kummempaa...

Tänään 13.8.2013 Maanantaina menin kouluun ja koululla odotin hieman, että kamut tulevat ja sitten mentiin auditorioon, jossa lukion rehtori toivotti meidät tervetulleiksi ja puhui kaikkea uudistuksista joita tulee, esitteli opettajat,tutorit yms.

Sen jälkeen meidät jaettiin 1A:han ja B:hen, pääsin suurimman osan kavereistani kanssa B:lle.

Sitten mentiin luokkaan jossa ja saatiin lukiokalenterit, väliaikaiset lukujärjestykset ja opinto-oppaat (?) ja opettaja puhui opinto-oppaasta. SAATIIN TIETÄÄ ETTÄ MEILLÄ ON JO ENSI VIIKOLLA KOULUKUVAUS! :o No onneksi ei sinäänsä mitään hätää, onhan miulla nyt uudet hiukset ja vaatteetkin valittuna valmiiksi :D

Sitten jonkin ajan kuluttua lähdettiin syömään! Oli hyvää ruokaa (makaroonilaatikkoa) ja saatii jäätelötkin ! Syötyämme menimme vielä vähäksi aikaa juttelemaan tutoreidemme kanssa ja sitten päästiin kotiin!

Odoteltuani kyytiäni yli tunnin, lähdin Imatralle. Imatralla menin tiimariin etsimään kyniä, mutten löytänyt haluamiani, eikä ollut aikaa mennä kirjakauppaan, niin mentiin vaan nopeasti matkahuoltoon hakemaan bussikortti ja sitten parturiin!

Leikkautin hiukseni aika lyhyiksi ja olen tyytyväinen! (:


Parturin jälkeen mentiin takaisin Imatralle ja kävin kirjakaupassa ostamassa tusseja, pyyhekumin & veljelle graffitti kyniä, jonka jälkeen vielä käytiin normi kaupassa ennen kotiin menoa.

Kotona olen nyt ollut koneella ja kirjoitellut tätä!

Huomenna oisi luvassa Amin ratsastus, joten huomenna saatte taas heppa-aiheista postausta! (;

HEIPPA!

2 kommenttia:

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3