31.7.13

Ridailua Amilla ja uudella tuttavuudella!

Hei!

Maanantaina 29.7.2013 ratsastin serkkuni jälkeen Amilla.

AINIIN! HÖÖKSIN TILAUS SAAPUI! Sain sieltä itselleni saappaat ja kypärän ja Saaralle valkoisen kisahuovan! Kypärästä puuttui yksi bling bling, joten palautin (uusi tilalle). Saatte myöhemmin kuvia ! (;

Ami tuntu kivalta! Menin pelkästään käyntiä ja ravia. Harjoittelin myös istumaan harjoitusravissa. Se onnistui ihan kivasti!


Kuvassa kaverin samanlainen bling bling kypärä!
(c.) serkku
(c.) serkku


Ami oli oikein kiltti! Ei pelännyt mtn, eikä ollut liian reipas! Tosin alussa meinasi olla liian laiska...

Ja sain jopa videota istunnastani! Voisin väsätä teille Ami videon, jos saan aikaseksi tehdä sen! Minulla on nimittäin videomateriaaliakin ensimmäisistä harjoitusravipätkistämme! (;

Tiistaina 30.7.2013 Menin aluksi Amin, jonka jälkeen kokeilin Dimondia (Jolloin Tara loppuverkkasi Amin) .

Molemmat olivat kivoja! Amilla menin kaikkia askellajeja ja yritin ympyrällä harjoitella istuntaani harjoitusravissa, mutta selkä ei vaan totellut (selkä myötää liikaa) ! Pitää saada korjattua!

Dimondilla menin vain käyntiä ja ravia. Käynnissä Dimondi alkoi kulkea muodossa, mutta ravissa vielä pää ylhäällä. Dimondi oli kyllä ihan positiivinen kokemus!

Ratsastan siis nyt sillä aikaa Amin omistajan kanssa tallin nuoria, kun tallinomistaja on ulkomailla.

Tara oli kuvaamassa, joten kuvia tulee! (Kunhan saan ne) Kiitos jo etukäteen!

Keskiviikkona 31.7.2013 eli tänään eilen (kello yli 12 yöllä) menin Dimondilla tunnille, että saisin omat virheet pois!

Tunti meni ihan hyvin, Dimondi on tosi kiva! (:

Mentiin pienennetyllä kentäll mm. käynti-ravi siirtymiä, pohkeenväistöjä, joiden jälkeen laukannostoja (ja jatkoin pääty-ympyrälle) .

Siirtymät onnistuivat hyvin, siten ja silloin, kun halusin. Pohkeen väistöt onnistuivat joskus ihan hyvin ja joskus Dimondi ei oikein suostunut liikkumaan, mutta suurimmaksi osaksi kai ihan hyvin.

Laukkakin nousi hyvin ja tuntui tosi kivalta, mutta näytin varmaan ihan kauhealta, kun en osaa mukautua :D Viimeisimmissä laukoissa istuin paremmin (en mukautunut liikaa liikkeeseen) ja käyntien jälkeiset ravin hidastamiset (ettei vaan kaahota menemään) onnistuivat loppua kohten hyvin ja Dimondi tuntui paremmalta ja rentoitui! Sitten vaan loppukäynnit ja Dimondi siskolle ja itte taluttamaan...

Talutuksen jälkeen purin Mossen, annoin ruuat ja heitin lopulta peltoon. Sitten vielä lopuksi putsasin saappaat ja lähin kotiin.

Huomenna Tänään 1.8.2013 Olisi sitten luvassa Centin ratsastus!

TEITÄ LUKIJOITA ON TULLUT JO 27! MITÄ HALUAISITTE 30:NEN LUKIJAN KUNNIAKSI? JOKU ERIKOISPOSTAUS? EHOTELKAAS (;

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3