21.6.13

RATSASTELUITA JA JUHANNUKSEN VIETTOA!

Hei!

Oon kirjoitellut viimeeksi melkein viikko sitten! Huh, ku aika menee nopeesti!
Olisin kyllä tullut kirjoittelemaan monestikkin, mutta olen tullut kotiin aina niin myöhään etten ole jaksanut (+ kone oli alku viikosta muualla) :D

Tällä viikolla olen mennyt tallille 16.6.-18.6. aina joskus yhdeksän maissa ja hakenut kaksi heppaa (vaihtelevasti ketä) auttanut harjauksessa & varustuksessa ja kuvannut / avustanut tunnilla (:

Joka kerta vierähti tallilla vähintäänkin se 4h...

Sitten Tiistai iltapäivällä menin kaverilleni  Nealle ja katsoin, kun hän ratsasti heppaansa (sisko kuvas) ja harjasin, varustin ja katoin ku toine kamu ridas vähän aikaa Ofella, jonka jälkeen mie hyppäsin Ofen selkään ( kamu otti kuvia).

Menin kaikkia askellajeja, eniten varmaan ravia.


(c.) Nea
(c.) Nea
(c.) Nea

(c.) Nea

(c.) Nea
On se Ofe vaa nii kiva pouni :3 Hänel ratsastuksesta jää ain nii kiva mieli (:

Ratsastettuani otin Ofelt suitset pois ja päästin takas laitsalle ja vähän ajan päästä siitä lähettiin kotiin, eikä sen ihmeempää.

Keskiviikkona oleskelin tallilla ja kävin välissä kotona syömässä ja sitten takaisin. Loppujen lopuksi olin tallilla 11½h :D

Torstaina menin tallille kahdeksitoista ja kuvailin, kun kamu ratsasti Lekurin, jonka jälkeen hain Amin, harjasin ja varustin, söin kaksi banaania ja menin koulutunnille.  Siskokin kuvaili lopputunnista.

(c.) sisko

(c.) sisko


(c.) sisko

(c.) sisko
(c.) sisko
Tunti meni ihan kivasti. Ami ei säikkynyt mtn, ei ollut liian laiska, eikä  reipas ja kuunteli hyvin! :)
Omat kädet vaan vammaa vieläkin :s
Tunnilla mentiin väistöjä, joita en oikeen hahmota ja sitten ravi ympyröitä ja laukka ympyröitä yms...

Ja kuten kuvista huomaa, niin Ami meni pyöreästikkin käynnissä (Y) + ravissakin kuulemma hieman, vaikken itse sitä huomannut (sisko kertoi), laukassa taas Ami olisi halunnut mennä lujaa (oikeen innostui)! Mie en :D Joten mentiin siltä väliltä.


Sitten loppuun taas ratsastelun + ja -  (;

Amista :

+ Ami ei säikkyillyt/säpsyillyt
+ Ei ollut laiska, eikä liian reipas
+ Kuunteli hyvin mitä halusin
+ Meni käynnissä perään annossa

Tunnista muuten:

+ muuten hyvä, ihan ok tehtäviä
- Omat kädet vammaa
- En kuullut oikein ohjeita

Tunnin jälkeen purin & harjasin Amin ja laitoin linimentit, jonka jälkeen vaan oleskelin, katsoin tunteja ja suunnittelin Denin, kamun ja siskon kaa ens viikon lastenratsastusleiriä yms. Ja lähdettiin siskon kaa kotiin vasta kymmeneltä :D

Eli tuli sitä oltuu kymmenen tuntia putkeen tallilla :D

Kotona sitten menin joskus yhden aikoihin nukkumaan, kun sisko suunnitteli ens vkon leirin aikatauluja ja mie yritin auttaa, jos tarvis...

Tänään 21.6.2013 heräsin joskus yhden aikoihin, söin leipää ja tein muut aamutoimet, jonka jälkeen siirryin sohvalle piirtämään kuvia (mallia tietokoneesta katsoen) , mutta siirryin kohta jo ulos piirtelemään. (Muu perhe oli Rauhassa kuvailemassa gopro kameralla ja järkkärillä vesi juttuja ja riippuliitimiä ja ittekkii niissä yms.)

En oikein saanut mitään aikaiseksi, kun ulkona oli niin valoista niin en nähnyt näytöstä oikein tummaa ponia xd Mutta pikku vikoja!

Jossakin vaiheessa sitten Deni tuli meille ja myö vaa oleskeltiin ja siirryttiin sitten olkkariin katsomaan telkkaria.

Illemmalla sisko ja Deni meni Rauhaan katsomaan kokkoa ja mie jäin kotiin, söin iskän tekemän hampparin ja sit muut läks ja mie menin koiran kanssa saunaan!

HYVÄÄ JUISSIA ! (c.) Mie!
Näin meillä, mites teillä ? (c.) Minä!
Saunan jälkeen tulin vaan tähän sohvalle kirjoittelemaan ja katsomaan telkkaria... Ja kello on kohta kaksitoista...

Mites teidän juhannuksen viettonne on mennyt? Oletteko käyneet katsomassa kokkoa?

Oon koko tän päivän elänyt lauantaissa vaikka tänään on PERJANTAI! Ainakin seuraavat kymmenen viisi minuuttia... mutta kuitsekin...

Lauantaiksi ja sunnuntaiksi ei ole sen ihmeempää suunnitelmaa, mutta varmaan suunnitellaan vielä ma-pe kestävää lasten ratsastusleiriä...

Ma-Pe sitten sitä leiriä pitämässä ja sitten to taluttamaan ja loppu viikosta ridaamaan Ami... Eipäs muita suunnitelmia seuraavalle viikolle!

Eipäs tässä muuta!

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3