6.6.13

AMIN RATSASTELUA ym.

Hei!

Eilen 5.6.2013 Keskiviikkona käväistiin töiden jälkeen kaupassa, jonka jälkeen menin tallille hakemaan puhelimeani...

Tallilla sovittiin tallinomistajan kanssa, että tulen tallille ennen seitsemää ja talutan sitten 30min yhtä 8w tyttöä.

Kotona sitten tajusin, että unohdin puhelimeni silti sinne tallille :D No hups...
Otin sohvalla unoset, jonka jälkeen vaihdoin vaatteet yms. ja lähdin tallille.

Tallilla sitten esittelin hieman muita hevosia ja sitten, kun edellinen tunti päättyi, niin pidin sille tytölle tunnin (englanniksi) ja lopuksi näytin purkamisen ja annettiin ruoka, harjattiin ja vietiin Mosse pellolle.

Sitten jonkin ajan päästä siitä kotiin ja ei muuta...

Tänään 6.6.2013 eli Torstaina lähdin normaaliin aikaan töistä (eli puoli kolme, kun taas edellisinä kertoina olen lähtenyt vasta joskus neljän aikoihin) ja sovittiin huominen vapaaksi.

Kotona nukuin jonkin aikaa sohvalla, jonka jälkeen vaihdoin ridikamat päälle yms. ja lähin tallille.

Tallilla hain Amin sisälle ja harjasin ja otin kaviot. Sen jälkeen menin tunniksi taluttamaan alkeistunnille (sis. laukkaamista ja mie juoksen siinä vierellä :D Kiltti poni :3 ) ja samalla Deni varusti Amin.

Talutuksen jälkeen join vettä ja hain Amin kentälle ja nousin selkään.

Aluksi käyntiä voltteillen, jonka jälkeen avotaivutusta (jonka kyllä unohdin jssain vaiheessa, kun muut hyppäs ja mie olin ainut joka teki ks. tehtävää) ja ravissa pitkää sivua & voltteja esteiden ympäri.

Niin ja missäs taas se oikee kyynerpää... Mut ami :)
(c.) Deni


Sitten rupesin nostelemaan laukkoja ja tekemään voltteja. Ami olisi halunnut mennä kovaa, mutta mie vaa " Ami nyt ei mennä kovaa, kun on Kata selässä, nyt mennään hiljaa ja hallitusti" :D

Ami ois halunnu mennä kovempaa! (c.) Deni


Sitten, kun vaihdoimme suunnan nostin parit laukat, jonka jälkeen rupesin voltteilemaan/tekemään kahdeksikkoa ravissa, niiden esteiden ympäri mitä _ei_  sillä hetkellä hypätty. Nyt Ami meni silleen kivasti, että oli jo paljon helpompi istua siellä! (:


(c.) Deni

Jonkin ajan päästä, kun muut meni loppu maastoon, niin ope jatko miun opettamista. Oikeen käden pitämistä kylessä! :D Alko se jo luonnistumaan ja Ami kulki peräänannossa ja opekii jopa vähän kehu asiasta. Pitää saaha käsi kuntoon! Jumissa!


Kuva ei otettu silloin... käsi vammaa... mut Ami :)

(c.) Deni


(c.) Deni
 
Lopuksi vielä kävelyä pitkin ohjin + vähän Denin kuvailuja ja sitten alas satulasta ja kävelytin vähän silleen ja otin juomapullon ja puhelimen ja eikun Amin purkuun.

Oon just varmaa antamassa pitkää ohjaa

Loppu peleissä, tunnista jäi positiivinen mieli ja kyllähän se Ami oli aikas kiva :)

+ Toine puol ylläpitäjä oli käynyt ratsastelemassa aamupäivällä (---->)
+ Ami oli rauhallinen (ei liian energinen)
+ EI säikkynyt mtn
+ Meni ajoittain peräänannossa
+ Jo paljon helpompi istua harkkaravissa! (vaikka paljon opittavaa!)

+ Luotan jo vähän enemmän
- Oma käsi vammainen, mutta se ei oo Amin vika!


Ja ainut miinus oli se inhottava kauhea jättiläis paarma mikä yritti syödä meijät xd Onneks päästii karkuu, eikä se purru kumpaakaan ^_^ Ja kyllähä se vähän säpsähti, kun joku kolahti tallissa, mut se oli semmosta pientä (;Purettiin Denin kanssa Ami & laitoin linimenttiä ja lisäsin vettä. Vein samalla Ronjallekkin vettä.

Sen jälkeen, kun olin lähdössä ope kysy,että haluaisinko tulla lauantaina tunnille, mie vastasin et vois tulla Saaralla ilman satulaa, mut pitää kattoo, et onks sillo mtn muuta. Sen jälkeen sitten lähdin.

Kotona vaihoin vaatteet yms. ja lähdin mummon & papan rantasaunaan ja olin siellä jonkin aikaa ja mm. sovin vähän tyyppien kanssa jos tulisivat joku pv ratsastamaan ja sitten lähdin ja tulin tänne kirjoittelemaan (;

No eipäs tässä muuta! (: Kello on puoli 20min vaille yksi ja onneksi huomenna on vapaata, voi nukkua niin pitkään, kuin jaksaa! :::::::)

 HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3