15.6.13

KUVAILUJA & ei niin onnistuneita Ami ridailuja

8.6.2013 Eli tasan viikko sitten lauantaina, en tehnyt yhtikäs mtn muuta, kuin olin kotona nukuin ja katsoin elokuvia + join pirtelöä. Ja vasta myöhään illalla sain tietää, ettei sisko kerennyt ridaamaan Amia ja mie oisin ihan hyvin voinut ridaa sen... noo meeni jo...

9.6.2013 Heräsin vaihoin vaatteet, laittauduin, latasin kameran yms. ja sitten menin naapurini (meiksien kummipojan) rippijuhliin kuvailemaan.

Tässä muutama "taide"kuva juhlista:

(c.) Minä!


(c.) Minä!

(c.) Minä!
(c.) Minä!

Juhlien jälkeen menin kotiin,vaihdoin vaatteet ja menin tallille Denin kaa jäätämää...



Täss nää miun kynnet, kun eivät ole vielä katkenneet! :D


Maanantaina 10.6.2013 & Tiistai 11.6.2013 Taisivat mennä aika samalla kaavalla:

Töissä---> tallilla ---> kotona myöhään illalla... Tiistaina olin suurin aika tallilla kului siihen, että oltiin Denin & siskon kanssa taluttamassa 3h Rauhan atreenalinissa (;

Keskiviikkona 12.6.2013

Miulla oli vapaa päivä ja menin Taran kanssa ridailemaan kentälle. Deni piti meille tuntia, Tara hyppäs Saaralla ja mie menin koulua Amilla.

Deni kasasi kentälle johteita yms. pelokkeita ja myö mentiin voltteja Amin kanssa niiden ympäri ja tehtiin käynti-pysähtymis, ravi-pysähtymis tehtävää... Lopussa otin vielä vähän laukkaa & loppu käynnit...



Ei ollu oikee miun päivä (: Ami ei säikkyny mittää, mut oli laiska :/ Tosi hyvi pysähty suoraan ravista! (Y) Pysähdyksestä raviin taas oli laiska pohkeelle... no oma vika, jos en osaa ratsastaa ponia tarpeen teräväksi!

+ Ami EI säikkyny/kyttäilly mtn!
+ Pysähty tosi hyvin ravistakin!
- Laiska
- En osaa

Sitten Amin purku,harjaus,linimentit jalkoihin yms. ja sitten kotiin!

Kotona vaihoin vaatteet ja menin iskän kyydillä elisa kauppaan, viemään miun puhelinta korjaamoon (Se on siis SAMSUNG Xcover & siinä on halkeama näytössä) vastineeksi sain kahdeksi viikoksi tämmösen valkosen SAMSUNG gion  (: On toiminu ihan ok, näyttö vaan hieman pieni ja jumii hieman enemmän :D

Sen jälkeen menin takaisin tallille ja menin taluttamaan ponia maastoon, jonka jälkeen menin parkkikselle juttelee Taran kaa ja sit jonkin ajan päästä takas talliin ja ilta myöhään taas kotia.

Torstaina 15.6.2013 Menin töiden jälkeen tallille ja otin Tuukalta kaviot & varustin, jonka jälkeen menin tunniksi taluttamaan Inceä, jonka jälkeen purin ja harjasin Sonjan ja sitten loppu ilta taiskiin mennä talliporukoiden kanssa jutellessa!

Perjantaina 16.6.2013 eli Eilen oli vika työpäivä, jonka jälkeen menin koko loppu päiväksi tallille!
Ei sen ihmeempää :D

Tunnistaako kukaan? :)





Tänään Lauantaina 17.6.2013 Menin tallille, hain Saaran ja näytin harjaamisen ja varustamisen kahelle tyypille ja sitten menin avustamaan tuntia (klo: 10-11) .

Sen jälkeen hain Amin sisälle ja harjailin kaikessa rauhassa harjasta hänyään & söin energiapatukan, jonka jälkeen soitin Denin tallille.

Ami oli kiva, hää oli rauhalline ja anto silitellä päätä hyvin :)

Sillä välin, kun Deni oli tulossa mie hitaasti varustin Amin.

Sitten,kun Deni tuli menin kentälle ja kävelin kerran kentän ympäri maastakäsin, ettei säikkyisi.
Sen jälkeen nousin selkään ja kiristytin vyön ja jalustimet lyhensin.

Menin aluksi jonkin aikaa kentällä, mutta koska rupesi satamaan, niin siirryin maneesiin... + Annoin Denin ottaa vielä loppu raveja...

No, jos jotain sanottavaa, niin, ei kyllä ollu mei päivä tänään xd Tuntui siltä, että oisin ihan surkee ratsastamaan :) Ami oli jäykkä ---> huono istua ---> selkä jumitti ---> mieki jäykkä ja sit taas uuestaa xd

Noh tässä viel tää ööö... juttu :D

- Amia ei liikutettu eilen
- Pelkäsi tuttuja asioita
- En osaa istua ---> sattuu
- Maneesissa Ami pelkäsi puomeja & kärryjä...
+ Rauhottu lopussa ja meni pyöreeksi ---> Annoin Amin Denin loppuverkattavaksi

Ridailun jälkeen Amin purku,harjaus & linimentit jalkoihin ja sitten pari tuntii Denin kaa jäätöö satulahuoneessa ja sit kotiin.

Eipäs tänäsestä muuta... Huomenna taas joskuks yheksäks tallille ja sit auttaa heppojen kuntoon laitossa ja sit kattoo tuntii yms. (:

Ens viikolle ei oo viel mtn suunnitelmia... Varmaan viikonloppuna sit Ameilee... Eipäs muuta!

KIITOS JO 25:lle LUKIJALLENI!  :3

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3