8.2.13

Merkkisuorituksiin harjoittelua!

Heipsan!

Elikkäs keskiviikkona 6.2. C-MERKIN KOULUOHJELMAN HARJOITTELUA
En mennyt pomppuun, koska menin tallille harjoittelemaan C-merkin kouluohjelmaa!

Koulusta suoraan kotiin ja sieltä sitten jonkin ajan kuluttua tallille ja hakemaan Saara tarhasta, ottamaan loimi pois, harjata & varustamaan ja sit ittelle kypärä päähän & raippa käteen & menoksi!

Tunnilla mentiin perusjuttuja mitä kouluradoissa yleensä onkaan :reunoilta menemista & kulmien läpi menemistä jokaisessa askellajissa, alku-& loppukaartoja, voltteja, ympyröitä, kokorataleikkaita, täyskaartoja yms. + kerran C-merkin kouluohjelma yksin! (:

Poni oli tosi kiva koko tunnin kuunteli ja teki mitä halusin ja opeltkii tuli kehuja siitä että kuinka oon kehittyny & siitä että poni menee välillä peräänannossakin! Itse ratakin meni hyvin! Oon tyytyväinen pitää vaa sit lauantaina saada mahd. suora alkutervehys ni (& ofc muistaa loppu ratakii :D) ni sit menee hyvin! (:

Valitettavasti ei ole taaskaan kuvia ku siskon piti kuvata, mutta sit ku poni meni nätisti ni sisko olikii jo liikuttaa Amii ... Noo piikkuvikoja toivottavasti saan sit kisoista ees materiaalia!

Torstaina 7.2. C-MERKIN KOULUOHJELMAN HARJOITTELUA
Menin suoraan koulusta, Taran kanssa Niitylän tallille; siellä sitten katsoin kun hän ratsasti vuokriksellaan Cemulla ilman satulaa & autoin karsinan siivoomisessa (;

Sen jälkeen heiksi haki meijät & heitti tallille.

Tallilla juteltiin jonkii aikaa siinä satulahuoneessa ja sillee ja sit mentii joskus puol tuntii enne mei tuntii ni maneesii.

Maneesissa katottiin edellisten tuntii ja sillee ja sit ku tunti loppu ni mentii ratsujemme selkää kävelee alku käyntejä .

Alku käyntien jälkeen ruvettiin verkkaamaan omaa tahtia, itse menin pitkät sivut keveässä istunnassa kovaa & kulmat ja lyhyet sivut hidasta keventäen. Sitten ruvettiin harjoittelemaan erikseen asioita joita on C-merkin kouluohjelmassa mm. alku-loppukaartoja, pidennystä kokorataleikkaalla, laukan nostoja yms.

Sen jälkeen mentiin "possujunassa" (=jonossa) C-merkin kouluohjelma pari kertaa läpi ja sitten pitkät ohjat vähäksi aikaa. Sitten mentiin "ryhmän" kanssa (mie,sisko & yks muu) ni jonossa se rata ja sitten toiseen päähän vapaasti menien sillä aikaa kun toinen "ryhmä" menee rataa ja sen jälkeen sitten rata vielä uudestaan + loppu ravit & käynnit.

p.s. sori ei taaskaa kuvii xd

Poni oli taas tosi kiva, ja ihan samalla tavalla meni kuin edelliselläkin tunnilla; kuunteliaana & hetkittäin perään annossa! Ainut haitta oli se kun mentiin possu junassa ni ku poni nii hidas ni en voinu tehdä asioita (esim. laukannostoa yms.) oikeissa kohdissa xd Mut piikku vikoja poni meni ihanasti & olen tyytyväinen! Toivottavasti menee kisoissakii yhtä kivasti!

Perjantai 8.2. PARI MUUTTUJAA

 Eli tänään, oli taas ihan normi koulupäivä ja aattelin että meen heti koulun jälkeen suoraan tallille ni voin kattoo et kaikki kamat on kondikses & pessä sitten tuntien jälkeen... mutta tuli pari muuttujaa :

1. Aluksi miu pitikii mennä kamun* kaa imatralle otattaa hänelle napakoru & sielt sit suoraa tallille ja et hää hakis samalla heinää kanillee, mutta ei sitten saanutkaan aikaa lävistäjälle...

2. Sitten toinen kaverini soitti että tuu heti ku pääset kotii ni kuvaa häntä & hänen vuokristaan... No kun pääsin kotiin ovi oli lukossa,no soitin äitille että missä avaimet... no ei hää tietenkään vastaa... soitin sitten iskälle hää sanoi että avain on sisällä xd

3. Joten oottelin siinä jonkin aikaa että iskä tulee kaupasta että pääsen sisään... Kotiin tultuani laitoin puhelimen pöydälle ja rupesin laittaa tallikamoja yms. ja kun olin pukenut huomasin että kamu oli yrittänyt soittaa ja oli laittanut viestin et "älä tuukkaa" xd

No ei siinä sitten mitään vaihoin vaatteet ja menin nukkumaan n.2h ! ^_^

(4.) Nukuttuani vaihoin tallivaatteet ja sillee ja sitten kaverini* soitti minulle ja sovimme että hää tulee koht hakee tallilta heinää, joten lähin tallille.

Tallilla sitten juttelin kamuni kaa ja vähän ajan päästä menin antaa kamulle* heinää ja sitten menin harjaamaan ja laittamaan ponille suojat ( kun kuulin että yks tallikamu ois sanonu et voitko varustaa Saaran hänelle ESTEtunnille), sitten menin katsomaan tuntia joksikii aikaa & juttelee samalla mm. Taran kanssa.
N. puolelta menin sitten varustamaan Saaran & autoin Taraa laittamaan chapsit ja menin sitten takaisin maneesiin.

Maneesissa sitten kuvailin Taran & siskon tuntia.

Sen jälkeen menin talliin putsaamaan ponin suitsia & juttelemaan mm. Taran kanssa.

Sitten tajusin kun rupesin putsaamaan chapsejani että ne on ruskeet & miu takki on musta ni miu pitää putsata ne toiset chapsit mut ne on kotona xd

Sitten kotona vaihoin vaatteet ja sillee ja söin pizaa & sitten tulin koneelle kirjoittaa tätä ja kun saan tän valmiiksi meen laittaa kaikki kisakamat valmiiksi ja sitten meen nukkumaan. Eihän se kello ole vasta kuin 22:30 (+ se aika mikä menee siihe et oon nukkumassa) ja pitää herätä joskus 7:30-8:00 x) Noo kerkeenhä mie jtn kaheksa tuntii nukkuu :)

No joo mro meen nyt !

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3