13.2.13

Maanantain ratsastus tunti + ti-ke

Hei!

11.2.2013 Maanantaina menin koulun jälkeen, kun äiti pääsi töistä niin tallille.

Tallilla mentiin hakemaan heppoja sisälle ja sitten kun mietittiin tallinomistajan/tunninpitäjän kanssa että kuka menee kelläkin, niin huomasimme että kaksi meistä haluaisi mennä Saaralla... joten sovittiin että mie menisin sitten Incellä (:

Hieman harmittaa kun en päässyt menemään Saaralla, mutta ei haittaa! Vaihtelu virkistää ! (; Sitä paitsi menin Incellä viimeksi kesällä :)

No sitten laitoin Incen kiinni ja harjasin hänet, jonka jälkeen otin Fanylta loimen pois ja menin laittamaan itselleni turvaliivin, chapsit ja kypärän (samalla sisko varusti Incen) ja sitten menin Incen kanssa maneesiin.

Yllätyin positiivisesti siitä kuinka kiltti Ince oli! Kun hänestä sanotaan aina että yrittää purra & potkii... Mutta hää käyttäyty vaikka kuinka kiltisti! (:  (Tosin en ollut varustamisessa paikalla...)

Tunnilla mentiin paljon laukka juttuja...

Alku käyntien jälkeen ruvettiin ravailemaan  ja tekemään ympyröitä ja silleen. Vähän ajan päästä rupesimme tekemään ravi-käynti siirtymisiä niin usein kuin mahdollista.

Ince oli aluksi liian hidas ja kun otin raipan käteen niin meinasi olla jo liian reipas eikä jarrut hirrrveen hyvin toimineet...

Sitten ruvettiin nostelemaan laukkoja...

Aluksi Ince nosti ihan hyvin ja jaksoi laukata ja siirsi hyvin raviin, mutta sitten meni aina jonkin aikaa että vauhdin saa pois että sai nostettua uuden laukan...

Laukkojen jälkeen käveltiin vähän aikaa ja Ince meni peräänannossa (Y) Sitten ruvettiin ottamaan laukan vaihoksia kiemura uralla (laukka-ravi-käynti-uusilaukka-ravi-käynti-uusilaukka...) .

Ince ei oikein suostunut nostelemaan laukkoja, mutta kyllä sieltä pari hyvääkin nostoa tuli  (: Sitten Ince alkoi jo hieman kuumua kun vaihoimme tehtävää :D

Tehtyämme ks. tehtävää jonkin aikaa, vaihdoimme tehtävää niin että menimme keskiympyrälle ja menimme sitä askellajia mitä ope sanoi.

Ince alkoi jo rauhoittua ja kun mentiin harkkaravia niin meni oikein hitaasti ja pysähtyi hyvin, ja nosti ravin hyvin (Y) Laukatkii nous ja pysyivät yllä ihan hyvin ja siirtyi raviin hyvin (:  Mutta sitten Ince taisi kyllästyä tai jtn eikä meinannut jaksaa ylläpitää enää laukkoja :< Mutta muuten ihan ok (:

Sen jälkeen vapaasti ravaillen loppu raveja jonka jälkeen loppu käynnit.

Oliha hää ihan kiva, jäi kyllä positiivinen mieli vaikken osannutkaan yhtään mennä hänellä! Mutta kuten jo aijemmin mainitsin niin vaihtelu virkistää! :) Voisi toki mennä uudestaan, mutta ei mieluiten semmoisella tunnilla missä paljon laukkoja :DD

Loppukäyntien jälkeen vein Incen talliin purin ja harjasin, ja siitä sitten jonkun ajan kuluttua lähettiin tasaksi pihalle ku kello oli jo tasan ja äitin piti tulla hakemaan tasalta... mutta soitettuani hänelle sain tietää että hänen kellonsa mukaan se oli vasta 10 vaille... no mentiin sitten takaisin talliin, kunnes äiti ajoi parkkikselle ja sitten päästiin kotiin.

P.S. Sori kun ei ollut taaskaan mitään kuvia... kyllä miulla kamera oli mukana... muttei ketään kuvaamassa...

No ei kotona sitten taaskaan mitään ihmeempää...

12.2.2013 Eli eilen tiistaina oli ihan normi päivä koulussa, ja sitten koulusta suoraan kotiin ja kun sisko & Deni tuli kotiin niin hyö kaappasivat koneen & tabin niin en päässyt kirjoittamaan... ja paistettiin pullia! :)

Eipäs sinä päivänä tullut muuta tehtyä...

13.2.2013 Tänään normi koulupäivä + päästiin tuntia aikaisemmin kun opettajilla oli kokous. Koulun jälkeen kävelin kavereitten kaa keskustan kirjastoon ja pidensimme kirjan luku aikaa ja sitten tulin bussilla kotiin.

Kotona luin Aku Ankan, söin Mars-jäätelön yms. ja kirjoitin nää kaks vikaa postausta (:

No enpäs tänään teekkään muuta kun katon telkkuu ja sillee :)

 No eipäs tässä muuta...

HEIPPA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3