24.2.13

Kisa-avustamista & kuvaamista IRA:n koulukisoissa

Hei,

Elikkäs tänään heräsin joskus yheksän aikaan vaihoin tallivaatteet, söin ja sillee ja sit lähin tallille.

Tallilla kävin hakee Dimondin ( Garalla kisaaja laittamas jo Garaa) ja harjasin hänet ja sit avustelin siinä.

Sen jälkeen n. yhetoista aikoihin lastattiin Gara & Dimondi traikkuu ja lähettii ajamaa kohti IRAa.

IRA:lla otettii hepat pois traikusta ja taluteltii vähä aikaa heppoi (mie talutin Garaa) maneesissa että vähän tottuisivat uuteen maneesiin, sitten kisaajat läks verkkaa ja mie siin jonkii aikaa katoin sitä ja sit vähä enne ku kello oli kakstoista ni menin maneesin katsomoon odottelemaan kisan alkua. Dimondi olisi C-merkin ensimmäinen & Gara toisena.

Sitten kahdeltatoista kisat alko & kuvasin Garan & Dimondin radat ja sitten menin auttamaan lastauksessa ja lähettiin takas omalle tallille. Saatiin kuulla että Garas oli sijoittunut ensimmäiseksi! (Y)

Tallilla hyö vei Garan & Dimondin karsinoihi ja sillä välin mie putsasin traikun lannasta ja sen jälkeen lastattiin Joonas ja Centi ja lähettiin takas IRA:lle.

IRA:lla vein videokameran maneesiin latautumaan ja menin kentälle kattomaan Karoa & Jennaa (ja siinä samalla otin pari kuvaakin) ennenkuin sitten menin maneesiin jonkin aikaa ennenkuin olisi meijän tallilaisten vuoro.



Jenna & Jare

Sen jälkeen kuvasin Jontun & Centin radat ja sitten menin ulos pitämään vaihtelevasti Joonasta & Centiä, samalla ku odoteltiin tuloksia.

Sitten kun saatiin tietää että Jonttu pysyisi 3.sijalla niin meni sit kunniakierrokselle! Ja sit mie jäin Centin kaa yksin xd Noo se siinä sitten oli välillä kiltisti ja välillä sekoili & meinas juossa päälle xd Pysy kummikii käsissä ni ei mtn hätää ^_^

Sen jälkeen sitten lastattiin hepat traikkuun ajettiin kotitalliin, vietiin hepat talliin & autoin Centin purkamisessa & purin sykeröt, jonka jälkeen autoin Miisaa lattian lakaisussa.

Kokonaisuutena kisapäivä oli ihan kiva (:

Jonkin ajan päästä menin harjaamaan Riston ja sit vähän venyttelin & laitoin hälle suojat ja sitten menin toisen Daven omistajan kyydissä kotiin.

Risto oli aivan ihana ku haisto et miul oli namei taskussa ni rupes itte taivuttelee mahan alle ja kylkii ihan automaattisesti :'3 Sööpöö! x3 Noo sit ku olin harjannu ni kyll mie pari kertaa sit annoin hänen venyttää oikein kunnolla ja sit annoin namei :3 Hää oli kyll ihan namujen perään :D

Noo kotona ei sen kummempaa, vaihoin vaatteet, katoin telkkuu,söin mokkapaloja ja kirjoitan nyt tätä ja meen koht varmaa miu huoneesee kattoo telkkuu tai jotain ja sitten nukkumaan (;

Ensi viikon suunnitelma:

Ma 25.2.13 jos kerkee ni Mirkka kuvailee with awesome idea & riditunti.
Tiistaina 26.2.13 EI VIELÄ MTN ja sit ke- su 27.2.13 Pikkuserkulle yöks !

Tulossa ainakii kiva viikko :P

Mut joo eipäs tässä sit varmaan muuta...

AINII KÄYKÄÄS ÄÄNESTÄMÄSSÄ TÄÄLLÄ & TÄÄLLÄ!

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3