12.1.13

Ridailua & kisailua Saara ponilla !

Hei, eilen oli Saaralla koulutunnilla, mentiin käynti-pysähys, ravi-käynti, ravi-pyshys, pysähys-laukka siirtymiä (;

  Aluksi oli poni oli vähän jäykkä, mut sit rupes liikkuu ja hakee peräänantoonkin ^_^ Yllätyin ku otin ohjat  takas ni poni läks ravii :o yleensä pitää hoputtaa et nostaa ni hää olikii niinreipas et itte nosti :o no hyvä vaa et ponis on virtaa ! (Y)

Tänään menin
 9:ksi tallille ja menin auttamaan esteiden kasaamisessa,harjasin & varustin ponin ja annon kamulle verkattavaksi unohdin käydä kävelemässä radan! Vähän ajan päästä kävin laittaa kisakamat päälle ja  menin verkkaamaa Saaraa (:

Poni oli ihanan reipäs ja puisteli päätään ! (Y) hypyt meni hyvin ja parani loppuu kohen ja opin myötä ä okserilla paremmin! ;)
Kisassakin poni oli ihanan reipas ja hyppäs hyvi (Y) mutta valitettavasti tuli hylätty kun unohdin radan :/ Mutta jäi positiivinen mieli ku poni oli nii super ! ;> ♡ Ens kerralla sitten paremmin (;
 Ärsyttää ku täätabletti ei oikeesuostukirjottaa! 
No kumminkii jatkan sit tähän ja korjaan ku pääsen koneelle (;
Eileei tehny yhtn mieli mennä kisoihi ja mietin et vjos menee hyvini voisin keskittyy pelkästää koulu ratsastukseen... mutta koska ei o nistunu ni meen sit ens kisoissakii et saan puhtaan radan ja sit vast mietin lopettamista (; Ku eihän koskaan saalopettaa huonoon suoritykseen! (:

 Sisko voitti luokan ja voitti hanskat mut ei löytäny ittellee mtn ni mie sain ottaa ittelleni hanskat ^_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3