15.1.13

Parin päivän kuulumisia, sis. koulutunti Saaralla!

Hei,
13.1.2013 Sunnuntaina heräsin joskus 12 aikoihin ja lähdin jossain vaiheessa meiksien kanssa Venäjälle. Venäjällä käytiin tankkaamassa, kaupoilla & leipomossa ja sitten takaisin (;

Jonot olivat lyhyet eikä kestänyt matkoissa kauaa ja kiva käydä pitkästä aikaa Venäjällä (:

14.1.2013 Maanantaina eli eilen oli koulua 9.30- 14:15 ja sen jälkeen menin kotiin ja olin tabletilla & nukuin ennen kuin lähdin tallille.

Tallilla hain Saaran tarhasta, harjasin & varustin ja laitoin itselleni chapsit, turvaliivin & kypärän, otin ponin mukaan ja lähin maneesiin. (Tallinomistaja piti tunnin)

Maneesissa tiukkasin vyön, nousin ratsaille, säädin vähän jalustimia, laitoin hanskat käteen ja lähin kävelemään alku käyntejä. Jonkin ajan päästä tiukkasin satulavyön, otin ohjat ja rupesimme ratsastamaan puolella kentällä tarkasti kulmiin ja kulmissa ympyröitä.

Poni rupesi nopeasti kulkemaan peräänannossa ( -Ridiope-) (Y) :3

Sitten tehtiin samaa ravissa jonka jälkeen tehtiin open kohdalla ravi-laukka siirtymiä ja laukattiin puolikierrosta jonka jälkeen (toisella lyhyellä sivulla) siirtyminen raviin. Jonkin ajan päästä mentiin muutama kierros harkkaravia (myös ilman jalustimia) ja sen jälkeen ympyröitä kans jonka jälkeen parit laukan nostot ja vapaat loppu ravit.

Poni kulki hyvin, taipui kulmissa ja nosti laukat hyvin (pari omaa virhettä lukuun ottamatta) ! (: Ponilla on todella kivat askellajit, helpot istuu ja sillee (::

Loppuraveissa menin vähän aikaa ympyröitä ohjastuntumalla, niin että poni menee kunnolla nyökkiin, jonka jälkeen taputin ponia ja annoin pitkät ohjat ja jatkoin rentoa ravia jonkin aikaa kunnes siirryin vähäksi aikaa käyntiin.

Ihana tunne kun poni ei yritä nykästä ohjia pois ja siirtyä käyntiin vaikka taputan vaan jatkaa ihan mielellään ravia niin kauan kuin itse haluan ja ohjaan istunnalla kaartoon ja sanon "prr" ::::'3 ! (Y)

 Sitten tulin alas ponin selästä, löysäsin vyön & laitoin jalustimet ylös, hain hanskat maasta (xd) ja vein ponin talliin purin, harjasin ja laitoin loimen.

 Jonkin ajan kuluttua laitoin ponille päitset ja riimunnarun ja menin vähäksi aikaa taluttelemaan ulos että muut mahtuu sisään. En olisi kyllä uskonut että poni seuraisi minua lumikasaan asti mutta seurasipas hää ^^ Sen jälkeen vein ponin takaisin talliin ja juttelin kamujen kanssa ja lähdin kotiin.

Kotona eipä oikein muuta ku luin ruotsin sanakokeeseen (;

Sain myös tietää että tallilla järjestetään 9.2. kouluratsastuksen- ja 10.2. esteratsastuksen merkkisuoritukset ! (Y) (: Aattelin et voisin osallistua siihen kouluun perusmerkkiin, koska en ole koskaan saanut siitä sitä merkkiä (vain ruusukkeen) ja jos hallitsen niin samalla sen helppo C:n :) Tai sit vaa jomman kumman (; Ja esteratsastuksessa ihan sen C-merkin, vaikka siinä onkin puomeista 50cm:n ja ravia & laukkaa, mutta mielummin siihen kuin B-merkkiin jossa on 80cm! :s Siihen en ainakaan mene :::DDD

15.1.2013 Eli tänään ei ole mitään ihmeellisempää tapahtunut, olin koulussa 8-14.15 ja kun pääsin kotiin menin mummolle & papalle hakemaan koiran ja mummo tarjosi pullaa, kuumaa mehua, karkkia  & muffinssin  (: Sen jälkeen en ole muuta tehnytkään kuin yrittänyt väsätä banneria ja muutenkin saada tätä vähän parempaan kuntoon, mutta se onnistuu vasta kun saan uusia kuvia ja jonkun ihanan ihmisen tekemään miulle bannerin (::

No eipäs tässä muuta mie tässä jatkan telkkarin katsomista kun sieltä tulee ohjelma jossa miu tuttu Tuuli on ja Kimi (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3