7.1.17

Oho mites tässä näin pääsi käymään...

Tuntuu todella akwardilta tulla kirjoittamaan, kun viime kirjoittelusta on kulunut miltei puoli vuotta...

...Kirjoitustauko on oikeastaan ollut ihan syytön... tai siis minulla ei ole ollut mitään syytä olla kirjoittamatta......Olen päässyt ratsastamaan erilaisilla hevosilla - niin Vipelessä kuin muillakin talleilla - ja voittanut pelkoja ja saavuttanut jotain uutta Muhkun kanssa, jonka lisäksi elämääni on tullut pysyväksi osaksi eräs <3 ... Eli postattavaa olisi kyllä ollut! Päätinkin nyt tehdä teille ns. erikoispostaussarjan kuluneesta puolesta vuodesta! Miltä kuulostaa? Tälläisiä postauksia tulee siis olemaan heinäkuusta eteenpäin, kuukausi kerrallaan. Vähän niinkuin muisteluina. En viitsi kuitenkaan koko puolta vuotta yhteen postaukseen tunkea niin ajattelin, että tämä olisi järkevämpi vaihtoehto - kun kuitenkin haluan kertoa kuluneen vuoden tapahtumat.

Who is this little fella? Joku vanha kuva Saarasta?
Ei, hänet esittelen teille myöhemmin.


En yleensä ole puhunut paljoa muusta elämästä kuin talleilusta, mutta kyllä se tallin ulkopuolinenkin elämä on mennyt kivasti:


  •  Uusien langattomien kuulokkeiden ansiosta kiinnostuin pitkästä aikaa animesta.
    Alla miun suosikki animet. Kaikki ovat omalla tavallaan tosi hyviä, mutta eivät sovi herkimmille katsojille, koska jokaisessa kuolee ainakin joku ja "DARK" osiossa selvästi useampikin. Joten suosittelen sellaisille jotka ovat ennenkin katsoneen animea, mutta jos et ole aiemmin katsonut niin kannattaa aloittaa "LIGHT" puolelta - esimerkiksi Nanatsu No Taizai tai Noragami ovat aika kevyitä ☺Ja nämä animet ovat tosiaan aika lyhyitä: lyhyin tähän mennessä vasta kauden eli 12 jaksoa (tosin toinen kausi tulossa) ja pisin muistaakseeni neljä kautta. Eli ovat aika kevyitä katsoa verrattuna esimerkiksi Narutoon jota on selvästikin useampi  kausi :D P.S. Tavoitteena olisi joku päivä aloittaa Naruton katsominen! Katsoin sitä joskus lapsena ja tykkäsin kovasti! Pitäisi vaan löytää enemmän aikaa, kun miun pitää katsoa aina useampi jakso kerrallaan!  • Kuulokkeideni ja animen ansiosta innostuin myös uudestaan musiikin kuuntelusta 
Olen todella huono kuuntelemaan musiikkia ja aina kaikki kaveritkin ihmettelevät, jos en ole kuullut jotain uutuus kappaletta - no kun en mie kuuntele radiota, nrj nettiradiota tai spotifyä! Kuitenkin nyt kun sain uudet kuulokkeet ja päädyin sitä kautta katsomaan animeja niin osa tunnareista oli niin kivoja, että päätin tehdä niistä soittolistan!
Tällä hetkellä minulla on kaksi soittolistaa: >soittolistani< & >loop<  . "Soittolistani" on lista jossa on 13 kappaletta eri tyylisiä ja valitsen sieltä aina kohdan oman mielialan mukaan mistä kohtaa alan kuunnella. Silleen ettei kokoajan ole über iloista tai raskasta musiikkia. Tätä soittolistaa voin kuunnella oikeastaan missä tilanteessa vain. Voisin kyllä periaatteessa jakaa tuonkin kahtia, "LIGHT" & "DARK", mutta toisaalta on kiva kun vaihtelee.
"Loop" on sitten lyhyt lista jossa on vain kolme kappaletta, jotka ovat sellaisia jotka virtaa tai niin sanotusti "flow" läpi. Näitä kuuntelen yleensä, jos teen jotain semmoista missä menee aikaa, en halua kuulla hiljaisuutta tai melua, mutten halua myöskään kuunnella sellaista musiikkia, joka voisi rikkoa "flown". Esimerkiksi nyt kun tein tätä postausta niin taustalla soi >loop<.  • Tokyo Ghoulin innoittamana opettelin soittamaan kappaleen "unravel" alun ja tavoitteena olisi osata soittaa se pidemmällekin.
En tosiaankaan osaa soittaa pianoa - tai edes katsoa nuotteja, joten unravelin harjoitteleminen oli aika hidasta. Minun nimittäin piti katsoa youtubesta tutoriaalia missä näin mitä kosketinta milloinkin pitää soittaa... eli aika hidasta tosiaan :D  • Sain myös tietyn animen myötä inspiraation piirtää: En siis ole millään tasolla hyvä piirtämään, mutta uuden vuoden aattona iski inspiraatio piirtää Yurio. Yritin tämän jälkeen uudestaan piirtää jotain muuta, mutta en enää osannut. Tätä piirustusta voidaan siis kutsua "yhden kerran ihmeeksi", koska tämä on tähän asti ainut järkevän näköinen piirustus jonka olen saanut aikaiseksi.

Tunnistaako kukaan?

  • Ja tiettyjen animehahmojen inspiroimana myös hiustyylini on muuttunut aika radikaalisti. Tosiaan työ ootte nähneet miulla viimeeksi sellaiset hiukset jotka miulla oli yo-kuvissa : eli pitkät ruskeat hiukset, jotka olivat sivulta lyhyemmät. Tuli tosiaan muutama muuttuja ja aluksi letti lähti (kirjaimellisesti hiukset oli letillä ja katkaistiin ne) ja vähitellen hiuksista tuli sellaiset, että muualta siili paitsi pääöltä vähän pidemmät. Tälleen ne oli jonkin aikaa, kunnes kokosin inspiraatio kollaasin suosikki animehahmoistani (Yurio, Ed, Kaneki Ken ym.) ja väripoisto alkakoot! Nyt miulla on vaalean harmahtavat hiukset! ☺


Eli tosiaan jos teillä on jotain anime (tai miksei manga) suosikkeja niin kertokaa ihmeessä! (Naruton aijon ehdottomasti joskus katsoa! Lapsena tuli joskus katsottua, mutta tuntuu vaikealta aloittaa katsominen, kun sitä ei niin vain voi yhdeltä istumalta katsoa :D )

Päädyinkin sitten muokkaamaan ulkoasua taas vaihteeksi vähän rankemmalla kädellä... Sain ulkoasun valmiiksi joskus neljältä aamuyöstä.  Mitäs työ tykkäätte?

Eli tosiaan tämä oli nyt vähän tämmöinen sekava postaus, jossa tuli esille enemmänkin tallin ulkopuolista elämää, mutta tosiaan seuraavaksi alkaa se postaussarja puolen vuoden hevosteluista, joten annettakoot tämä anteeksi. Hei laittakaas kommenttiboksiin, jos teillä on jotain anime suosituksia tai jotain postausta animeen liittyen! ☺Kiitos ♥

HEIPPA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3