27.2.15

POSITIIVISET & NEGATIIVISET KISAKOKEMUKSET!"Kilpailukausi lähestyy! Mikä positiivinen kilpailumuisto on jäänyt parhaiten mieleesi entä negatiivinen? "

Haasteeseen pääset >TÄSTÄ<

Teen tämän nyt todella myöhässä, mutta minun mielestäni tämä vaikutti niin kivalta, että päädyin tekemään tämän kuitenkin!


Aluksi hieman faktatietoa kisaamisestani:

Aloitin kisaamisen vuonna 2011 Vipelen tallin omissa tallikisoissa. Menin ihan pikkuluokkia eli koulukisoissa perusmerkkiä ja estekisoissa ristikkoa/50cm.Vuonna 2012 menin vielä perusmerkkiä, mutta esteillä mentiin jo hieman isompaa (jopa 60-70cm).

12.08.2012

Vuonna 2013 menin kerrann 60-70cm radan & c-merkin esteosuuden ja lopetin esteillä kisaamisen. Koulukisoissa siirryin samana vuonna He:C- tasolle ja vuoden viimeinen rata oli jopa He:B-tasoinen. Vuoden viimeinen rata oli ensimmäisen He:B:n lisäksi myös minun ensimmäiset ulkopuoliset kisani!

09.08.2013 Vipskun 1-tason kisoissa. (C-merkin kouluosuus, 65%)
12.01.2013 Vipskun 1-tason estekisat. (60-70cm & clear round arvostelu, 4vp --> hylätty)


Vuonna 2014 osallistuin seitsemään seuratason koulukilpailuun, joista viisi oli He:B-tason koulukilpailuita ja 2 He:C-tasoisia. Kilpailin suurimmaksi osaksi oman tallin kisoissa, mutta kävin kerran myös ulkopuolisissa kisoissa Raijan tallilla.

1.6.2014 Vipskun 1-tason koulukisat (He:B:0 52,8%)

Vuosi 2015 on vasta alkanut ja olen kerennyt osallistumaan vasta kahteen He:B- tason koulukilpailuun. Ensimmäinen oli Vipskussa järjestetty 1-tason koulukilpailu (ent. harjoituskoulukilpailu) ja toinen IRA:lla järjestetty 1-tason koulukilpailu (ent. seurakoulukilpailu).

08.02.2015 IRA:n 1-tason koulukisoista (He:B:0 54,200%)SITTEN ITSE HAASTEESEEN:


OMAN TALLIN KISAT

27.4.2014 Vipelen tallin 1-tason kisoissa (He:C tutustumisluokan kouluohjelma 54,72%)


POSITIIVISET:

Ja olihan se positiivinen kisakokemus, kun voitti "kouluratsastajana" estekisat! :D
Meidän tallilla on aina ollut hyvä, kannustava ja auttavainen ilmapiiri. Vaikka rata ei menisi erityisen hyvin tallilaisilta tulee positiivista ja rakentavaa palautetta. Ylipäätään kisoissa kaikki taputtaa radan jälkeen ja aina on vapaaehtoisia esim. liputtajiksi. Kaikki ovat valmiita auttaamaan oli kyse sitten oman tallin porukasta tai ulkopuolisesta.NEGATIIVISET:

He:B:3 (60%)Negatiivisia kisakokemuksia ei omalta tallilta ole. Ainoastaan se, kun potkivan ponin kanssa yrittää verkata ja ihmiset tulevat läheltä vaikka ponilla on punainen rusetti hännässä, voidaan laskea negatiiviseksi kisakokemukseksi. Tämä on myös syy siihen miksen tykkää verkkaamistilanteesta.ULKOPUOLISET KISAT


Kuten aijemmin mainitsin niin en ole osallistunut kuin kolme kertaa ulkopuolisiin kisoihin, joista kaksi Raijan tallilla ja kerran IRA:lla.

27.09.2014 Raijan tallin 2-tason koulukisoista 1-tason luokasta.
(He:C tutustumisluok.ohj. 55,972%)

POSITIIVISET

8.2.2015 IRA:n 1-tason koulukilpailuista (He:B:0, 54,200%)
Meiltä lähtee ulkopuolisiin kisoihin muutama hevonen, joten on aina tuttu ja turvallinen porukka mukana auttamassa ja kannustamassa. Apua on saanut, kun on pyytänyt ja ihan pyytämättään myös muilta kanssa kisaajilta/katsojilta. Oma ratsastuksenopettaja on tarvittaessa antanut verkassa ohjeita.NEGATIIVISET

!
Ulkopuolisistakaan kisoista miulla ei sinäänsä oo mitään negatiivisia kokemuksia. Aina ei ole aikataulut ihan pitäneet paikkaansa, mutta itseäni se ei niin paljon haittaa. Tässäkin tietysti itse verkkatilanne potkivan ponin kanssa, kuten oman tallin kisoissakin.

Yleisesti ottaen omat kisakokemukset ovat hyvinkin positiivisia ja toivottavasti tämä  jatkuu! :D

MITÄS POSITIIVISIA & NEGATIIVISIA KISAKOKEMUKSIA TEILLÄ ON? Linkkailkaa omia blogitallin viikkohaasteita kommentteihin! Kiitos! ☺

P.S. Tämän viikon ratsasteluista tulee lauantaina tai sunnuntaina postausta!

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3