10.1.15

Viikon kuulumisia!

Sunnuntain 04.01.2015 kisapostaus tulee myöhemmin, nyt tämän viikon kuulumisiin!

Maanantaina 05.01.2015 en tehnyt mitään ihmeellistä...

Tiistaina 06.01.2015 eli viimeisenä vapaapäivänä menin E:n kyydissä tallille. Tallilla harjasin ja varustin Saaran, jonka jälkeen kävin taluttamassa ponia maastossa E:n ja Mimmin kanssa. Maaston jälkeen purin, harjasin, venytin ja loimitin Saaran, jonka jälkeen vein ponin tarhaan.Keskiviikkona 07.01.2015 ratsastin Esterin koulutunnin aikana. Mentiin pohkeenväistöjä, avoja ja sulkuja käynnissä ja ravissa. Välillä käveltiin välikäyntejä ja samalla, kun muut laukkasivat myö Eppusen kanssa käveltiin.(Selkääni siis sattuu, kun laukkaan Epsellä, kun en osaa kantaa selkääni oikein ja se on joko liian rento tai liian jäykkä...) . Roosa otti Eppusella laukannostoja ja pitkin ohjin loppuverryttelyt, jonka jälkeen kävelytin Eppusta vielä ja vein sitten talliin.

lauantai 10.01.2015


Torstaina 08.01.2015 kävin kaverin kanssa pitkästä aikaa salilla! Otin puhtaan treenilappusen mukaan, joten tiesin mitä pitää tehdä, mutta koska vanha lappu ei ollut mukana, niin sovelsin määriä/painoja. Pitää ensi kerralla muistaa ottaa vanha lappukin mukaan... heh...

Perjantaina 09.01.2015 miulla oli aamulla wanhojentanssiharjoitukset, joissa yhdessä tanssissa pyörittiin paljon ja miulla menikin loppupäivä hieman hahmotusongelmaisena, kun silmissä heitti... :D
Koulusta päästyäni otin päiväunet, jonka jälkeen lähdin tallille. Tallilla yritin auttaa esteiden kasaamisessa, mutta miusta tuntuu, että miusta oli vain haittaa :D Suunnittelin kuvaavani esteitä, mutten pystynyt, kun pelkkä esteiden katsominen aiheutti huippausta... Joten en sitten ottanut esteistä yhtään kuvaa :( Oli kyllä ilo nähdä Saara (ja muut) hyppäämässä, kun näkee kuinka tykkää hypätä!

Nea ja Saara :3
En mennyt ratsastustunnilekaan, kun silmissä vieläkin heitti ja Nea pääsikin sitten menemään ponilla! Heillä meni hyvin ja tuli hienoja pätkiäkin ja pääasia: Nea tykkäsi! :) Tunnin jälkeen venyttelin Saaran Nean purettua ponin, jonka jälkeen lähdin kotiin.

Nea & Saara :3Lauantaina 10.01.2015 kävin tallilla kuvaamassa Miilan estevalkkaa.

Amsu oli tallilla mukana katsomassa valkkaa :)


Huomenna eli Sunnuntaina 11.01.2015 Vipskussa on harkkaestekisat, joihin aijon mennä kuvaamaan.

Miten teillä on vuosi alkanut?

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3