8.7.14

Kesäloman kuulumisia!

IHANAA TEITÄ LUKIJOITA ON JO 48! (: Kohta puoliin tulee erikoispostaus 45. lukijan kunniaksi ja sen jälkeen pitää jo ruveta suunnittelemaan 50.lukijan kunniaksi tulevaa erikoispostausta, ettei mene viime tinkaan! Jeij! :3

Mutta takaisin tämän postauksen kuulumisiin:

Keskiviikkona 28.05.2014 menin Saaralla koulutunnilla, mentiin erilaisia tehtäviä jotka jollain tavalla kuuluvat koulurataan.

kuva viime kesältä...


Torstaina 29.05.2014 kuvasin Vipelentallin aluekoulukilpailuita sateisessa säässä. Löysin onneksi suojaisan paikan kuvata, niin en itse kastunut ollenkaan! (: Kisat toimivat mielestäni hyvin vaikka satoikin! (linkki facen yhteisöön, jossa kuvia) Valitettavasti kuvien laatu on sateen takia aika huono :/

sateenkaari :3

Perjantaina 30.05.2014 Menin Saaralla koulutunnilla. Mentiin erilaisia tehtäviä, jotka kuuluivat koulurataan. Tunnin jälkeen kuvasin, kun sisko ratsasti Amilla, jonka jälkeen kaveri tuli meille yöksi.

vanhaa kuvaa...
Amsu oli miun kaa kuvaamassa :3

Lauantaina 31.05.2014 oli kevätjuhla, jonka jälkeen menin Saaralla vaparin toisen kisaajan kanssa.

pitihän sitä ottaa kuva vakiopaikalta (sohvilta)
nää on näitä miun poseeraamisii :D


Verkkasin ponin, jonka aikana menin radan eri osia ja lopuksi tulin radan kerran läpi. Rata meni tosi kivasti: siirtymät aina pisteissä ja poni hienona kunnolla edes kiemurauralla, mutta laukka voisi olla eteenpäin pyrkivämpää. Joten hyvin mielin kohti seuraavan päivän kisoja! (P.S. Menin siskon saappailla, enkä pystynyt käyttämään vasempaa jalkaa, koska saappaan reuna hiersi polvitaivetta... piikku vikoja :D )

viime kesän kuvaa...


Sunnuntaina 01.06.2014 Menin Vipelen seurakoulukilpailuissa He:B:0 Saaralla.

© sisko
Kisat olivat vasta kolmelta, joten aikaa oli hyvin ennen omaa rataa. Menin tallille toisen kisaajan kyydillä. Tallilla vaihdoin ponin kuolaimet kisasuitsiin ja kisahuovan satulaan, letitin ja pistin ponille nutturat (7kpl), jonka jälkeen varustin ponin ja toinen kisaaja lähti verkkaamaan.

© sisko
Katsoin kisoja kunnes oli enään muutama ihminen ennen minua, jolloin lähdin itse verkkaamaan. Verkassa kävin kaikki askellajit läpi ja hieman pyöristin ponia. En uskaltanut paljoa työstää ettei poni väsyisi (, mutta näin jälkikäteen ajateltuna olisi sittenkin kannattanut, koska kyllähän se aina tunnin lopussakin jaksaa vetää radan hienosti läpi ja on paljon kuuliaisempi ja rennompi...). Meillä oli tuomarina aluetuomari (?) Kati, joka on kuulemma aika tiukka, mutta mielestäni se on vain hyvä! (:

© sisko
Rata ei alkanut hirveän hyvin, tultiin alkutervehdykseen aika vinossa ja ekassa keskiravissa poni nosti kaksi kertaa laukan (,jota en olettanut, koska ei ole harjoituksissa, niin tehnyt), mutta muuten meni ihan keskiverrosti, vaikkei poni oikein tullut tuntumalle ja toinen laukkaympyrä (, joka harjoituksissa oli aina liian iso) tuli liian pieneksi... :D Saatiin paras numero (6) siirtymisestä käyntiin! :) Itse en osannut radalla yhtään ratsastaa/istua, mutta onneksi Mirkka lupasi auttaa selän saamisessa kuntoon!

p.s. jodpurit + chapsit, koska saappaat vielkii rikki :< (c.) Mirkka

Numerot vaihtelivat 4-6 ja yleisin numero oli 5.5. Prosentteja saatiin vain 52.8% (luokan voittaja sai 64.4%) , mutta vaikka ne ovat alhaiset ja tämän vuoden huonoimmat, ne ovat mielestäni hyvin arvioidut ja selkeästi selitetyt prosentit. Eikä prosenttini edes olleet luokan huonoimmat! (: Jokaisen numeron (paitsi yhden) kohdalla oli aina selitys ja alhaalla oli hyvä rakentava kommentti, joten vaikka prosentit olivat alhaiset jäi positiivinen fiilis! (:


poissa linjalta,

Lisää aktiivisuutta, kiinnitä huomiota tahtiin, pehmeämpi tykeutuminen --> Nyt laukassa parempi kuin ravissa

Aijon mennä seuraavissakin kisoissa H:B:0 ja toivottavasti silloin olen saanut istuntaani jo korjattua ja rata menisi paremmin! (: Rata on selkeä ja nyt kun sen muistaa, niin voi seuraavissa kisoissa keskittyä paremmin ratsastukseen eikä tarvitse miettiä, että muistaakohan radan vai ei! :D Ja ensi kisoissa uskallan toivottavasti pyytää ponilta enemmän myös verkassa!

poni pääsi ulos pesulle ja syömään ruohoa :3
P.S. OISITTEKO HALUNNEET KISAPOSTAUKSEN MIELUMMIN ERILLISENÄ POSTAUKSENA?

Maanantaina 02.06.2014 Kuvasin kahta estetuntia.

Amikin pääsi pitkästä aikaa hyppimään ;) ei tosin oikein tykännyt korvahupusta...


Tiistaina 03.06.2014 ja Keskiviikkona 04.06.2014 en tehnyt mitään ihmeellistä.

Torstaina 05.06.2014 kävin Nean valmistujaisjuhlissa ! (:

kävin myös halailemassa Ofea <3


Perjantaina 06.06.2014 kirjoitin tätä postausta kahteen asti yöllä, jonka jälkeen menin nukkumaan... Herättyäni uudelleen en ole tehnyt mitään ihmeellistä koko päivänä... Kirjoittanut tätä postausta ja ladannut kuvia. Sain myös postissa kirjeen ja äiti toi kaupasta suklaata & iskä mehua :3

nom nom :3

hehheh
Huomenna kahden tallikaverin valmistujaisiin ja ensi viikolla alkaakin jo kesätyö ja kesäkuun viimeinen viikko menee isosena rippileirillä! Eipä ole paljoa suunnittelematonta tässä kuussa, mutta eipähän haittaa! Tämä viikko onkin mennyt täysin hölläillessä! (;

Lauantaina 07.06.2014 käytiin siskon ja kaverin kanssa kahden tallikaverin valmistujaisissa! :)

Sunnuntaina 08.06.2014 ei ihmeempää...

Maanantai 09.06.2014 - Perjantai 13.06.2014 oltiin siskon kanssa kesätöissä, jonka jälkeen tallille leiriä vetämään.

Muun auttelemisen lisäksi keskiviikkona pidettiin siskon kanssa lapputehtävä, satiin pitää juoksutus tunti, jossa juoksutettiin yksi kerrallaan leiriläiset (osan sisko juoksutti ja osan mie) ja korjailtiin heidän istuntaansa ja mentiin illalla saunomaan. Torstaina pidin kaksi koulutuntia ja perjantaina oli leirikisat ja vedettiin leirikaste!

Ami innostui irtojuoksuttaessa :D
saunaillan maisema :)


Hyvä leiri, kivat leiriläiset ja fiilis! Harmi vaan ettei ollut hirveän lämmin, eikä keretty pitämään uittoa eikä leikkituntia :< Ens vuonna uudestaan!

Lauantaina 14.06.2014 käytiin meiksin kanssa imatralla kaupoilla etsimässä miulle mekkoa sedän häihin. Käytiin miltei kaikki Imatran vaatekaupat läpi ja löysin ittelleni haaremit, jonka jälkeen käytiin syömässä leivoksen ja jatkettiin mekon etsimistä.

Lopulta mekko löydettiin outletista! Mekko on valkovihreä GUESS:in mekko, joka maksoi muistaakseeni 50€ ! (: Mekon löydettyä käytiin kebussa ja kaupassa, jonka jälkeen tallille.Tallilla varustin ponin, talutin mimmiä 30min ja odotin kunnes tunnit loppuvat. Tuntien loputtua harjasin ja suitsin Esterin ja menin ratsastamaan sillä kentälle. Menin liinassa ympyrää siskon ympäri ja sisko korjaili istuntaa ja selvää edistystä näkyi! Otettiin videota ja viimeisen pätkän ero oli suuri verrattuna ensimmäiseen videopätkään! Kyll' mie viel opin! (;

laatu...videosta otettu...


15.06.2014 Kuvasin Vipelen seuraestekisat (sis. vipelen cup osa 4)

Maanantaina 16. vai Tiistaina 17.06.2014 ratsastin Amilla samalla tavalla, kuin Esterillä, mutta nyt keskityttiin käsiini. Itsestä ei tuntunut missään vaiheessa hyvältä, vaikka siskon mukaan tuli tosi hyviäkin pätkiä, jolloin Ami kulki peräänannossa ja itse istuin hyvin kädet oikeilla paikoilla.

vielä paljon opittavaa...


Serkku myös tuli meille yöksi.

Keskiviikkona 18.06.2014 kesätyöt loppuivat.

Torstaina 19.06.2014 kävin Nean kanssa tallilla ja moikkasin samalla hevosia ja koiria. Sen jälkeen käytiin mummolla ja papalla ja sitten kotiin.

Perjantaina 20.06.2014 kuvasin, kun Tara ratsasti Amin ja tehtiin iltatalli, jonka jälkeen käytiin kattomassa kokkoa ja tultiin meille.

21.06.2014 Lauantaista ja 22.06.2014 Sunnuntaista en muista mtn...

Maanantaina 23.06.2014 - Lauantaina 28.06.2014 olin isosena rippileirillä! Mahtava leiriporukka ja tosi hyvää ruokaa! Yllätyin positiivisesti leiriläisistä (:

miun päivän iltaohjelma :)


Lopputulos päivän peleistä :) Eppi on taiteellinen!


Sunnuntaina 29.06.2014 oli rippijuhla, jonka jälkeen mentiin kiertämään muiden isosten kanssa rippijuhlia! nom nom :3 Yöllä katsottiin vielä siskon kanssa ensimmäinen Pokemon elokuva :>

Miun kasan kortit!
 Maanantaina 30.06.2014 heräsin kolmelta ja lähettiin vähitellen tallille. Tallilla juttelin kavereitten kaa ja katoin, kun sisko ratsasti. Amppukin tuli jossain vaiheessa seuraamme. Sovittiin tämän päivän tiistain menosta ja lähin Epun omistajan kyydillä kotiin. Deni tuli meille yöksi.

Tiistaina 01.07.2014 käytiin kaupassa Epun omistajan kanssa, jonka jälkeen ratsastettiin Epulla ja myöhemmin kuvasin, kun Miila hyppäsi!

(c.) sisko


Esteri on aina vaan niin kiva hevonen ja oli kivaa kuvata pitkästä aikaa isompia esteitä vaikka ulkona satoikin (olin sateensuojassa) ! :3

Keskiviikkosta 02.07.2014 en muista mitään :D

Torstaina 03.07.2014 kuvasin, kun Epun omistaja meni Epulla, jonka jälkeen itsekin hieman ratsastin Esterillä. Nyt tuli tosi kiva fiilis! Tuntui, että osasin ratsastaa eikä selkä vammannut! JEIJ! 8'3

Lisään kuvan, kunhan saan sellaisen


Perjantaina 04.07.2014 kuvasin, kun Taru hyppi Amilla ja kun Miila hyppi isompia esteitä nuorilla (,joista kerkesin kuvata vain viimeisen).

Lauantaina 05.07.2014 menin Savonlinnaan (?) kuvaamaan, kun Miila hyppi Vipskun hepoilla. Matkalla käytiin syömässä ja ennen "omaa" luokkaa kuvasin myös edellisen 130cm luokan. Kotimatkan menin tallikavereiden kanssa ja unohdin lähtöhässäkässä kameran hevosautoon... hups :D

 Oli kyllä kiva päästä kuvaamaan hieman isompiakin esteitä vaikka valon kanssa oli hieman ongelmia! Miulta saa sit kysyä kuvia 100cm luokasta ja sitä edeltävästä kuvia

Sunnuntaina 06.07.2014 löhöilin kotona ja söin siskon kanssa tekemää britakakkua. Deni oli meillä jonkin aikaa ja Eppukin kävi omistajansa kanssa moikkaamassa meitä illemmalla.

nam nam :3
Tänään Eilen 07.07.2014 makasin ulkona kuuntelemassa musiikkia ja valmistelemassa tätä postausta vihdoin ja viimein loppuun!, jonka jälkeen lähdinkin tallille. Tallilla irtohypytettiin Eppua ja Amia. Hain  samalla kameran kotiin!

:3


Tänään 08.07.2014 Tein vihdoin ja viimein tämän postauksen OIKEASTI loppuun! (: Illemmalla menen vielä kuvaamaan, kun S ratsastaa Esterillä, jonka jälkeen ratsastan itsekin hieman (:

Eipäs tässä muuta! KOMMENTOIKAA!

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3