12.11.12

Ratsastustunti

Hei!

Eli tänään olisi ollut ratsastustunti koulunjälkeen puoli viideltä, mutta tunti siirtyi tunnin myöhemmäksi...
Olimme tulleet neljäksi tallille kun saimme tietää asiasta... Olihan miulle viesti laitettu, mutta puhelin rikki ni ei tiietty xd No kummiskin juttelin tyyppien kanssa kunnes kello oli viisi (:

Viideltä kysyin et Fanyn omistajalta että voisinko mennä Fanylla (olisin saanut mennä Saarallakin, mutta halusin kokeilla vaihteeksi Fanya ) ; ja sain, joten harjasin & varustin Famppalin ja laitoin itteni valmiiks ja menin puoleks maneesiin (:

Tunnilla alkukäyntien jälkeen ravailtiin keveässä istunnassa yms. jonka jälkeen vähäks aikaa pitkät ohjat, jonka jälkeen jalkkarit pois & ohjat takas & jokaisessa kulmassa pieni voltti käynnissä & ravissa, jonka jälkeen taidettiin vähän laukkailla :) Sen jälkeen rupesimme tekemään koko rata leikkaalla laukan vaihdoksia ( siirtymällä käyntiin) & volttia oikealle jalkkarit jalassa (: Sitä sitten jonkin aikaa ja sitten loppu käynnit pitkin ohjin (;

Oli ihan kiva kokeilla Famppalia :) En oikein osaa mennä hänellä mutta piikkuvikoja ! (; Hän oli oikein kiva & vois tottakai kokeilla joskus uudestaan! (: Famppali on kiva ku hää ei säiky ! Tarhast hakiessaki semmone enkeli ja vää vähä säikky ku Amilla menee lujaa ja säikkyy kaikkee ja kavahtelee :') :DD Hoitaes oikein kiva mut vähä piruilee (; Tunnist jäi ihan positiivinen mieli (: Ainut asia joka harmittaa on se ettei kukaan TAASKAAN ottanut mtn kuvia :< Mut silti :)

Tunnin jälkeen purin & harjasin Famppalin ja laitoin loimen päälle & olin vähän aikaa satulahuonees kunnes kävelin parkkikselle & äiti tuli hakee (:

Kotona söin tortillan & tulin olkkarii kattoo tv & vaihoin jssai vaihees vaatteet ja oon nyt täs sohval ft. Amsu ja kirjoitan tätä (: Ei tässä sitten muuta ; pe-su pitäs olla koulukurssi & pikku serkku yöks ja perjantain kemian koe eipäs muuta (; P.S. Jalka hyvä, välil vähän sattuu kun kävelee muttei suurimmaks osaks mtn (; & kännykkä ei mee vakuutuksee mut hepan omistaja lupas korvata sen (:

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3